Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Két új JRPG is érkezik Playstation 3-ra

Jó hír a japán stílusú szerepjátékok rajongóinak: több forrás is egybehangzóan állítja, hogy két darab vadiúj, Playstation 3 exkluzív JRPG is készül, melyek biztosan piacra kerülnek angol nyelvű változatban is.Lepörgött például a Compile Heart weboldalas visszaszámlálója: a Famitsu azonnal le is hozta, hogy a érkezik remek csapat új programja, az Agarest Senki 2, azaz [b]Record of Agarest War 2[/b]. Az első rész nemrég debütált a PSN-en.Bár a NIS America sosem titkolta létezését, de mégis a GameFly szivárogtatta ki, hogy szeptemberben jön angolul az [b]Atelier Rorona: The Alchemists of Arland[/b].(Van egy harmadik pletyka is: Troy Baker szinkronszínész tutira mondja, hogy ő bizony dolgozott az eddig csak X360-on hozzáférhető [B]Tales of Vesperia[/B] PS3-as változatán is. Nem is érti, miért nem jelentették még be a játékot?)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Végre jön angolul a Tales of Vesperia ! Mondjuk jobb későn, mint soha …

 2. White Knight 2 is jön nyáron a japánoknak, és remélem nemsokára nekünk is. 🙂

 3. A Tales of Vesperia-t nagyon várom már!!!

 4. Nekem nagyon bejön az Agarest, így a 2. része számomra nagyon város, bár remélem az elözményét is, az Agarest Senki Zero-t is kiadják majd angol nyelven.

 5. A Tales of Vesperia még nem jött ki angolul??? Pedig már vagy 1 éve toltam a japán demót…..

 6. Egyik se vmi igazán nagy cím.

 7. Biztos jó lesz annak aki bírja a jrpg-t.Én maradok a gothic vonalnál.

 8. Érdekelne mind, csak valaki tömjön tele zsetonnal. 😀

 9. Tales of Vesperia jöjjön!

 10. Last Rebellion pár hónapja jött ki de katasztrófa, 10-15 ó játékidő, Ps2 graf, ‘bingo’ harcrendszer, lol: sorba kell megütni az ellen végtagjait, ha valamelyiket eltaláltad a következő körben fogod tudni, hogy az a 4. és így kell kitalálni mondjuk 1-7-ig, fültől térdig, hogy milyen sorrendben kell leütni hogy meglegyen a kombó.Cross Edge megvolt, Record of Agarest War csajozós Srpg, érdekes h lesz 2. része, EU-ban kijött lemezen is.Tales of Vesperia igencsak esedékes PS3-on, ja, új karakterrel. Japánban már kijött 8 hónapja Ps-re…Hónap végén jön a Trinity Universe. És akkor ez az Atelier Rorona ez passz.

 11. Ez az, végre jönnek az IGAZI RPG-k.

  • “Nem értem, mit értesz “”IGAZI RPG”” alatt.De komolyan, az szerepjáték. Tehát valaki másnak a bőrébe bújva játszol el valamit. Akkor ennyi erővel az összes játék lehetne RPG. (Igen, tudom, hogy ez akkora túlzás, hogy nem is értem, miért nem szakad le a pofám :D)(És igen, tisztában vagyok azzal, hogy nagyon kötekedés szaga van ennek a hsz.-nek, de télleg kíváncsi vagyok rá, na! :))”

   • Számomra.RPG = Csavaros magával ragadó történet + fenomenális fülbemászó dallamok + eredeti karakterek + normális az DQ8-ban is látható világtérkép + gyors pörgős és nagyon élvezetes harcrendszer + rengeteg titok és titkosság + kemény nem casual játékmenet + rengeteg fejleszteni való.

    • Az általad leírtakat kimeríti ez: http://playstationcommunity.hu/note/3079Megvolt?

    • Értem 🙂 Nekem csak egyetlen bajon van az RPG-kkel, hogy a legtöbben körökre van osztva a harcrendszer. Tudom, hogy így többet kell stratégiázni, de én azt szeretem, ha odamegyek egy ellenfélhez, és megnyomom az X-et, akkor elkezdem csapkodni 😀 De nem Hack’n’Slash módjára. Még nagyon régen elkértem barátom XBOX-át, és volt egy, húúú, talán Sudeki volt a neve annak, amivel játszottam, és az annyira bejött, hogy nagyon. RPG volt, real time harcrendszerrel, és beleestem. Azóta sóvárgok egy olyan játékért PS3ra.