Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Két fejlesztőt szívott el a Namco a Sony-tól

A Namco Bandai egy merész, és vélhetően minden irányba komoly anyagi vonzatú húzással két eddig PlayStation exkluzív fejlesztőt állított maga mellé a közelmúltban, hogy multiplatform szoftvereket készítsen neki – derült ki a GamesCom 2009 bejelentései után.Az egyik stúdió a Heavenly Sword fejlesztője, a Ninja Theory, a másik pedig a Games Republic, akiknek a Folklore-t, a Genjit és a Dark Mistet köszönhetjük.A Games Republic két játékra kapott szerződést: az egyik a Clash of the Titans mozifilmen alapul (multi), a másik pedig a szintén multiplatform [A http://playstationcommunity.hu/note/1926]Majin[/A]. A Ninja Theory három game-re szerződött: az első egy új multiplatform IP lesz, egyelőre bejelentés nélkül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a Heavenly Swordosok készíthetnének egy új játékot, hasonlót, csak sokkal-sokkal jobb graffal :)legyen nyugodtan multiplatform, nem érdekel

 2. micsoda

 3. adjanak ki egy új Naruto-s játékot, olyan minőségben mint az Ultimate Ninja Strom…

 4. Kíváncsi vagyok nagyon a Clash of the Titans-ra nagyon mert a film és a görög mitológia nagyon bejön!A többi címet ha a fejlesztőket nézem, lehet belőlük meglepetés v nagy durranás, szóval mindenképpen figyelni fogok rájuk.

 5. Engem aztán hidegen hagy, hogy egy AAA kategóriás játék multiplatform, vagy exkluzív. Csak jó legyen, és kész.Ez a két fejlesztő amúgy nem nagy kedvencem.

 6. Clash of the Titans egy igazán jó film, nagyon jól adja vissza a görög mitológia világát, a God of War is sokat merített a filmből (Perszeusz karaktere például egy az egyben onnan lett kiemelve), kiváncsi vagyok mit hoznak össze belőle.

 7. Remélem lessz uj Dragon Ball 🙂

 8. Hurrá, megint kapunk egy adag AA hiányos, fos textúrás, hosszan töltő, szar shader-es cuccot.

  • Néha a játékot lehetne élvezni is, nem csak a kibaszott grafikát nézni. Vagy ha már tényleg ennyire izgat, menjél Crysis-t játszani, az maga a paradicsom lesz neked. 😀

   • Mondod ezt egy JRPG fannak, rohadtul nem arról volt szó, mennyire fontos a grafix.Elég szánalmas stílusban támadod az embert.

    • Nekem úgy tűnt, eléggé elkezdted támadni a technikai részét egy olyan játéknak/játékoknak, amikről gyak. még mozgóképet sem láttál.

 9. Ez van ilyen a világ…Sztem a Sony-nál gondok lehetnek, mivel sok exkluzív címet veszített el pl. Devil May Cry, Tekken, Final Fantasy fö sorozat (a sorszámmal ellátott részekre gondolok, nem a mellékszálakra) stb.

 10. Hmm.. szal multiplat.. akkor már látom itt nem fogok szétolvadni a graftól.. nagykár.

 11. Valami olyan rémlik, hogy a namco-ban meg résztulaj a sony.

  • A Squareben is vannak részvényei a sonynak, de minimálisak ahhoz, hogy befolyásolják a kiadót. Ugyanez a helyzet a Namconál is.

 12. Nem baj , csak minőségi gamek legyenek .