Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

KERS: jövőre nem, 2011-ben igen

KERS-t használni vagy sem. Nagy dilemma ez a csapatok között. Van aki esküszik rá, van aki megbánta, hogy pénzt áldozott rá és van aki soha nem is foglalkozott vele.A szabályok értelmében jövőre használható lenne, ám a FOTA tagjai megegyeztek abban, hogy senki sem fogja használni a kinetikus energia visszanyerő rendszert.Sajtóértesülések szerint azonban mindez csak egyetlen évig fog tartani, mert jön az egységes KERS, melyet a Ferrari szállítója, az MTS (ők adják a generátort és az elektronikát) és a Saft (ők adják az akkumulátort) szállítanak majd.Az új rendszert minden csapat megveheti egy “jelképes” évi 2 millió euróért. Ez az összeg azonban nagyon barátságos, hiszen a csapataok – már aki – ennek sokszorosát költötték a rendszer fejlesztésére, amelyet ezek a cégek végeznek majd a jövőben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. jolvan az irásom azt minösíti hogy lusta vagyok és nem figyelek és a öszzes kommentemet éjfél tájban írom játék után XD

  2. “Szerintem jó ez az egységes KERS. Sajnos a versenyeken elég gyakran csak a box utcában történik “”előzés””, a pályán meg csak körözgetnek. Jó lenne, ha sokban egységesek lennének az autók, és akkor tényleg a versenyzők képességeiről szólnának a versenyek, nem csupán a technikáról.”

  3. Azért kíváncsi lennék mi lenne ha jövőre a megállapodás ellenére valaki(k) kiállnának a rajtrácsra a KERS-el… :)Az egységes KERS-el megölték a fejlődést.

    • A fejlődést már hamarabb megölte a válság…Egyébként ha valaki mégis használná, azt először kizárná a FOTA, lenne megint duzzogás a csapatok között, majd még egy-két csapat elkezdené használni. 🙂

  4. Én KERS párti vagyok. És ha emlékeztek ezt szajkózom már egy ideje, hogy legyen egyen KERS. Most végre meglehet.Most jöhet az, hogy ha mindenkinek van akkor nem jelent előnyt.Nem is azért kell, hanem a környezet védelmében.

    • A környezet védelmében? Szerintem a KERS fejlesztése közben több káros anyag keletkezett, mint a kipufogógázzal 🙂 Nembeszélve a kocsikban elhasználódott akkumulátorokról, hacsak nem valami zöld polimer akksik. Sőt, amikor nem működik, akkor csak többlet súly, és terheli a motort, tehát több benzint éget el. A motor is hamarabb kipurcan, ez meg mégtöbb szemetet eredményez.

  5. hmm mit is mondjak? meg jo hogy jovore se fogjak hasznalni hisz ebben az evben sem hasznalta joforman senki jo ferrari meg a merci,de sokra nem mentek vele… a redbullnak nem volt se KERS e se tobbszintes difuzorja es ugy is verte a mezonyt,azok jartak jol akik nem is foglalkoztak a KERSel……akik meg igen na azok rafizettek