Kena: Bridge of Spirits – bűbájos kaland egy színes világban

Te és kis cukiságaid serege.

Az Ember Lab a PS5-ös leleplezések között mutatta be a Kena: Bridge of Spiritst, egy színes kalandjátékot, amelyben hősünk aranyos kis lényeket irányíthat.

A főszereplő a címadó Kena, egy fiatal Lélekvezető, aki falujának rejtélyes pusztulásának akar utánajárni. Botjával és a kis szerzetekkel, a Rotokkal a játékosok lefegyverezhetik ellenségeit, feloldhatnak új képességeket, felfedhetnek titkokat és visszahozhatják a szépséget a vidékre.

A kis, 2009-ben alapított független stúdió első játéka ez, amely karakterközpontú animációs reklámokat készített korábban a Coca-Colának, a Hisense-nek és a Major League Baseballnak. A csapat a videojátékos világban a Majora’s Mask – Terrible Fate című, 2016-os rajongói rövidfilmről lehet ismerős, amely valós helyszínekkel és számítógépes karakterekkel mesélte el Skull Kid sötét eredettörténetét a 2000-es kultuszjátékká vált The Legend of Zelda: Majora’s Maskból.

Az alkotás az év végén jelenik meg PlayStation 5-re, és épít a DualSense haptikus jellegére, míg az adaptív ravaszokkal fizikailag is érezhetjük Kena lélekíjjának zsinórellenállását.

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Rögtön elvarázsolt. Mint egy Pixar-film.

  2. Ez kell ! Jobban bejött, mint a HZ II- Forbidden West!