Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Keményen melóznak a japán game-guruk

Hideo Kojima (Metal Gear Solid) és Toshihiro Nagoshi (Yakuza) csapata is keményen dolgozik valamilyen új játékon, melyek nagy valószínűséggel 2009 első felében bejelentésre kerülnek.Kojima korábban két új programról beszélt, azonban egy friss IGN interjúban már azt mondta, [B]három-négy[/B] cím szerepel a listájukon. Azt persze ne gondolja senki, hogy ezek mind PlayStation címek lesznek: elemzők szerint egy várható valamelyik kurrens PS gépre (PSP vagy PS3), a többi biztosan valami másra jön majd ki (X360, Wii, DS, iPhone, kávédaráló).Nagoshi valamivel jobban áll, az ő játéka már egész szépen alakul, bár bejelentve még az sincs. Róla annyit lehet tudni, hogy eléggé elkötelezett a PlayStation brand felé, szóval könnyen lehet, hogy PS3 címet várhatunk tőle.Az utóbbi hét megbízható szcéna-híreiből arra lehet következtetni, hogy a 2009-es E3-on több game-atombomba is robbanni fog. Én a PSL varázsgömbjéből nagyjából 5, zsírúj Playstation 3 exkluzív bejelentést vizionálok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. De ha aztán idén is az lesz a legnagyobb hír, hogy betonbiztos játékok (pl az új ueda játék) minden képernyős eszközre megjelennek amihez van távirányító akkor kardomba dőlök…

 2. Kojima se a PS gyülöletröl híres! 😀

 3. Japánokban eddig soha nem csalódtam , semmilyen téren. Mindig is felnéztem rájuk ez után is felfogok , amit csinálnak azt nagyon jól csinálják ! Így tovább!

 4. zone of the enders 3-at akarok Kojima mestertol…

 5. Kojima új játékát türelmetlenül várom.

 6. kávédaráló…xD

 7. Kojima nem úgy néz ki a képen piros fotelben ülve, mint aki keményen dolgozna.

  • Nála aztán soha nem lehet tudni!A képen lehet,hogy épp a legújabb játékát próbálgatja amit az elméjével irányít…

 8. “Nagoshinak mindig is “”fura””:P kinézete volt….:P”

 9. :D:D

 10. Nem rossz, a varázsgömb jó volt, a kávédarálón viszont rohadt nagyot röhögtem xD

 11. Yakuza 3-at akarok és nekem bőven elég lenne egy angol feliratos verzió. Mondjuk a Kenzan-t is szívesen látnám már angolul.

 12. Már évek óta várunk egy bomba-bejelentésre de sajnos csak nem jött. Na majd a 2009 E3… Hubazz egy FFVI (igen 6) remake-től lesz-pnám magam.

  • Szerintem az DS-re fog jönni majd, szépen sorjában.

   • Ezek a pixeles, kamu 3D FF feldolgozások DS-re engem nem mozgatnak meg, különben sem játszok kézi konzolokon. De valszeg arra fog jönni, a skvér nagyon belejött a szűcs szakmába. (rókabőrnyúzás)

 13. Én a kávédarálós Kojima játékot várom… 😛 😀

 14. sokan elpártolnak az az E3-tól, inkább valami Sony konferencián számítok a nagyobb címek bejelentésére, de biztos, hogy az E3mon is lesz valami nagy dobása a Sonynak :))

  • Ha a Sony nem is, de a MS biztos hírbombát robbant megint, Ueda új játéka megy X-re is vagy valami ilyesmi.

   • “Az azért eléggé kizárt, lévén tudtommal Sony 1st Party a Team ICO. Bár manapság már tényleg bármi megtörténhet.””Vááltozik a vilááággghh”” by Szarumán.”

    • Ha a 2008-as E3 előtt azt mondtam volna, hogy az FFXIII jön X-re is, biztos beröhögtél volna… Szóval lesz itt még hajmeresztő hír csak figyelj.

 15. Ha addig nem esik be, Ueda játéka kapásból egy, Nagoshi kettő, jön valami a belsős angol stúdióból is, ez három, emellé még kettő szinte biztos.

 16. Attól tartok,hogy nyomják majd az eddig bejelentett okosságikat, mint GT5 (20adszor), White Knight Angol verzió, Infamous, a keményMAG, Uncharted 2 stb… s ennyi lesz a nagy show… Tavaly is ez volt..

 17. Hol vehetek olyan képet, amilyen Kojima mögött van?! :)(cask ne Metal Gear legyen az új bejelentés, csak ne Metal Gear…)

 18. MGS 5,van rá esély?

  • Jó volna:) Bár akár bejelentik akár nem, 2011-ig én nem vennék rá mérget, hogy jön. Kiváló munkához rengeteg idő kell.

 19. “Tavaly nem sok újat jelentettek be, idén tényleg nem ártana “”legalább””‘ 5. Bár az se sok… “