Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kemco RPG Selection Vol. 7 – klasszikus pakk július közepén

Asdivine Cross, Alphadia Genesis 2, Ruinverse és Chroma Quaternion a japánoknak.

A Kemco bejelentette, hogy július közepén érkezik Japánba a Kemco RPG Selection Vol. 7, amely a cég régi szerepjátékait gyűjti csokorba. A pakk a következő alkotásokat tartalmazza.

  • Asdivine Cross: Harvey, egy jelentéktelen törvényenkívüli királysága kazamatáinak mélyében találja magát. Fogsága közben összebarátkozik egy rejtélyes nővel, aki azt állítja, hogy a vidék hercegnője. Együtt megpróbálnak elszökni, útjuk pedig a rácsokon kívül terjed. Barátok és ellenfelek is felbukkannak, Harvey pedig rájön, hogy Asdivine elég távol áll a békétől. A háború és a dühös istenségek fenyegetései közepette Harvey és cimborái küldetések sorozatára indulnak, amelyek eldöntik majd Asdivine sorsát. A játékosok a körökre osztott csatákban a “bizalmi mérő” feltöltésével vagy varázslatok és képességek ötvözésével tudnak erős kombókat kivitelezni, miközben fegyverfejlesztésekkel, a legkeményebb ellenségeket biztosító arénával, mellékküldetésekkel és a befejezés utáni tartalmakkal is olyan élményt kap mindenki, mint amelyet már elvárnak az Asdivine szériától.
  • Alphadia Genesis 2: Celesia világa egykor dúskált az “energi” nevű erőforrásban, amely nem csak az alapja, de az eredete is minden életnek. Áldásából Celesia fényes és virágzó lett, és mindenki azt gondolta, hogy ragyogó, fehér fénye sosem fakul majd el. Hitüket azonban eltiporta, amikor egy másik energi bukkant fel a világban, amely mindent elkezdett megváltoztatni. A legfetébb feketeség sötétsége elpusztította a fényt, amely csak káoszt és pusztulást vonz magával: a “fekete energi” félelmet és gyűlöletet váltott ki. Az akkori császár elpusztíttatta Celesia világával, azokkal együtt, akiket megfertőzött. A polgárok védelmére hivatkozva a Birodalom egy kegyetlen kampányt indított az Atramian lakosság ellen, akik állítólag a fekete energi hatása alatt állnak, és akik veszélynek minősülnek a világ számára. Ennyir egysszerű lenne azonban a helyzet, vagy sötétebb erők munkálkodnak? Az Alphadia sorozat következő fejezetében a gonosz valódi arca mutatkozik meg egy hittel, áldozattal, bosszúval és reménnyel teli történetben. (Az első Alphadia Genesis a Kemco RPG Selection Vol. 6 része.)
  • Ruinverse: A játékosok Kitet, egy kedves szállítót és eleven gyerekkori barátját, Allie-t követhetik útjukon, akik egy harmadrangú svindlerrel, egy kuruzslóval és egy bohókás törpével indulnak el, hogy megmentsék Allie-t egy olyan veszélytől, amely a létezését fenyegeti – eközben pedig a győzelmek és nehézségek pillanatait élhetik át egy igazán feledhetetlen kaland során. Meglepő módon Allie-ben valaki más lelke található, és akárhányszor kontaktusba lép Kittel, lelkeik helyet cserélnek, a kalandorok pedig megtapasztalhatják, hogy mi is történik majd ezzel a furcsa brigáddal. A képességfával számos képességet és varázslatot lehet elsajátítani, amelyek jól jönnek az egyedi főellenségek ellen, míg a körökre osztott csatákban legyőzött ellenfelektől pedig felszerelést lehet bezsebelni.
  • Chroma Quaternion: Egy négy királyságra osztott világban – amelyet az egyedi évszakok színeznek -, ahol a ‘”Quadeity” teremtések osztják ki a szerepeket, furcsa dolgok kezdik veszélyeztetni a békét. Elindul egy küldetés, amelyben a játékosok a különleges sors közepette meglelhetik hivatásukat, a királyságokat bejárva pedig kiderííthetik a rejtély forrását. A karakterek három szerepet tölthetnek be számos képességgel, hatással és ruhákkal, a körökre osztott csatákban pedig speciális “gömbökkel” lehet különleges mozdulatokat végrehajtani.

A gyűjtemény július 15-étől lesz kapható PlayStation 4-re Japánban.

Hozzászólás