Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kemco RPG Selection Vol. 6 – jövőre kapja japán a gyűjteményt

Asdivine Kamura, Alphadia Genesis, Dragon Lapis és Liege Drago lesznek benne.

A Kemco még a Tokyo Game Show 2020 Online-on erősítete meg, hogy jövőre jelenik meg Japánban a Kemco RPG Selection Vol. 6. A gyűjtemény a következő alkotásokat tartalmazza:

  • Asdivine Kamura – Minden a feje tetejére áll, miután egy Zaddes névre hallgató, transzcendens lény megjelenik, és belevág a világ átformálásába. A lélekistenség Shiki elindul összegyűjteni a Misztikus Gömböket a világ különböző régióiból, hogy helyreállítsa a dolgokat. Csendes és szabadelvű női társaival együtt ki tudja, hogy mi lesz a kaland vége? Háromszor hármas rácssokon zajló csaták várják a rajongókat, akik távolsági támadásokkal reagálhatnak az ellenséges formációkra, katonák megidézésével győzve le őket. A szövetségesekkel való kapcsolat kiépítése fontos eleme a mókának.
  • Alphadia Genesis – Az Energi Háború vége óta csak 15 évnyi béke telt el, Archleign és Ghalzabine királyságai azonban megint az események középpontjában állnak, miután kiderül, hogy egy klón gyilkosságot követett el. Reménykedve abban, hogy a hagyományos hadviselésben a klónok alkalmazásának végéről aláírt szerződést nem szegték meg, egy közös nyomozócsapat elindul felfedni az igazságot. A kaland azonban robbanékonyabb, mint azt bárki gondolta volna elsőre… Az alkotás 3D-s, körökre osztott csatákat ígér különleges képességekkel, rengeteg tennivalóval.
  • Dragon Lapis – Ezer évvel ezelőtt két sárkány között hatalmas csata volt – elzárták azonban az arany és az ezüst bestiákat. Sok évvel később azonban az Ezüst Sárkány felébred, és támadást indít egy falu ellen. Lucas, egy őrként szolgáló királyi lovag mit sem tud arról, hogy leszármazottja annak a hősnek, aki annó elzárta a szörnyeket. Amikor azonban tragédia éri, elindul, hogy megmentse a világot! 8-bites grafikával és passzoló zenével a játék visszatérést ígér az RPG-k aranykorába, sokféle képességgel és kaszttal, valamint számos bejárható helyszínnel.
  • Liege Dragon – Abigore, a Gonosz Sárkány újra feltámadt, Blaze királyságában pedig a káosz uralkodik. Yuran elvesztette emlékeit, most pedig szemtanúja egy falu pusztulásának – elindul hát a fővárosba, hogy elfoglaltságot találjon magának a pusztítás ezen korában. Így kezdődik hát a kaland, hogy megtalálja a Három Hős Sárkányeszközeit és legyőzze a feltámasztott sárkányt. Körökre osztott csatákban lehet majd hordányi monstrumokkal összecsapni, kihasználva a sajátos képességeket miközben a játékosok teljesítik a számos küldetést és fejlesztgetik csapatukat.

A pakk tehát jövőre érkezik PlayStation 4-re Japánban.

Hozzászólás