Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kazunori Yamauchi – Gran Turismo dolgok

Kazunori Yamauchi, a Playstation exkluzív [B]Gran Turismo[/B] széria rendezője az IGN magazinnak adott interjút, melyben a széria jövőjéről beszélt.- A Gran Turismo 5 megjelenése óta több javítást és kiegészítést kapott, a fejlesztők most már többé-kevésbé elégedettek az eredménnyel. A következő 2 hónap folyamán DLC-k érkezése várható. A rendező a bővítések esetében többesszámot használt.- A GT5 kapcsán említésre kerültek a “kamionok” (trucks) és újabb autócsomagok.- A DLC-k tervezésekor több olyan adalék is képbe került, ami a GT5-be már nem fér bele. Ezeket a csapat a GT6-ra gyűjti.- A GT6 fejlesztése már “folyamatban van”.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A GT5-ben két dolgot sajnálok de nagyon. Ráerőltették a 1080p felbontást, így teknóba komoly kompromisszumokat(gyér táj, minimál amortizálás, fűrészfogas élek, kommersz árnyékok) kellett kötniük.Nincsen kormányom hozzá.

 2. Bár nem lepődnék meg ha PS3 ra jönne GT6,hisz minden PS-en volt 2-3 GT !:D

 3. “Hogy lehet GT6ot fejleszteni mikor a PS4 hardware-e sem ismert még,nem hogy a rendszere!Epic Fail! :DAnyagot gyűjteni meg nem kell,hisz a GT5 az alap anyag,feltéve HA MÁR MOST FEJLESZTI 6ot! :)Hisz GT5 be bele sem fért egy rakás cucc ráadásul,””idő hiányában”” :)”

 4. Minden újdonságot kíváncsian várunk! 🙂

 5. “Yami bá’ 1× azt találta mondani, hogy a GT5 a neheze, mert az olyan, mint egy “”operációs rendszer”” a GT6 pedig “”csak”” egy erre írt szoftver…A GT3 és 4 között se telt el annyira sok idő. Ha a fejlesztési idő 2-3 év, LEHETSÉGES, hogy a Gran Turismo 6 PlayStation 3-ra érkezik – és benne lesz, ami a GT5-be “”nem fért bele””.Ha viszont PS4-es projekt, akkor minimum 6 év a fejlesztés, mindent nulláról kell kezdeni – várhatunk örökké. Tehát ez a legfontosabb kérdés, erre kellene egy határozott válasz. Szerintem Ők tudják, hogy mire fejlesztenek, és ha elárulják se szakad le az ég…”

  • Valami olyasmit is mondott már, hogy a GT5 majdhogynem meghaladta a PS3 képességeit. Ezzel a résszel mindent kihoztak ebből a konzolból, amit csak lehetett. Ezek után furcsa lenne, ha a GT6 Playstation 3-ra jönne ki.

 6. A trucks véletlenül nem tracks akart lenni?

 7. Minden új dolgot szívesen látok!Előre is köszi PD! 🙂

 8. “én az arcade módon javítanék. pl: bajnokság szerkesztése, a 2 játékos módba is lehessen a gép ellen versenyezni vagy legalább egy bajnokság lenne. Hiába van Nascar, rally meg gokart nem lehet kihasználni, nekik is kéne valami bajnokság a special eventeken kívül az arcade módban elhanyagolva van. Egy idő után “”unalmassá”” vállik az A-spec meg a B-spec még a hetente frissülő Sesonal eventekkel is. Nem értem manapság miért van így elhanyagolva a 2 playeres mód, nem csak ebben a játékban. Túlságosan az online részre gyúrnak a fejlesztők ami nem baj de ne higyjék azt, hogy az embereknek nincs testvérük, barátaik akikkel már régóta összejönnek játszani de már nincs meg az a “”fílingje”” mint amikor pl: a Colin Mcrae rallyval ketten elindultunk bajnokságba és nem csak a másik volt az ellenfelünk hanem a gép által irányított másik 15-20 autó. Vagy a Fifából is kivették a szalon módot ami az egymás elleni meccseket jegyezte, már évek óta toltuk a tesómmal most meg… A új F1-es játékot csak azért vettem meg mert van benne 2p bajnokság mód, persze pénzért de legalább van.”

 9. Szerintem a panaszosok játszanak más játékkal.

 10. Elégedettek???Mivel??? A teljesen instabil online résszel, vagy a hegyekben álló bug-okkal???WTF???És ne DLC-zzenek, hanem csinálják meg normálisan a GT6-ot!!!

  • Árulj el nekem valamit. Ha ez olyan kurvaszar játék, miért nyomod állandóan a blogba a versenyeket és hívogatsz engem privátban játszani? Minek tolsz non-stop egy olyan stuffot, amiben hegyekben állnak a bugok?

   • Mert nics jobb, és a fizikája mindig meggyőz, hogy mégiscsak jó game :D+Neten a fizikája talán még jobb, de az jelentkezők FELE nem tud belépni, vagy folyamatosan ledobálja, és ezt kicsit nehezen viselem 🙁 Semmit nem tudok csinálni, hogy ne dobáljon le másokat, pedig ha nem dobálna le senkit akkor onnastól kussolnék, de ez a része sztem közel elfogadhatatlan :((Ha vki viszont stabilan fenn van akkor onnastól, sztem minden más game-t lenyom, de ezt csak a játékosok fele tudja kiélvezni és őket havonta egyszer ledobja. (50 megás nettel 2-3.-ra tudok csak belépni és hetente egyszer így is levág. WTF??? Killzone 2 SOSE dobott le még 4 megás nettel se.))

    • Szerintem kevered a szezont a fazonnal. A netes kapcsolat nem a szoftver hibája, és azt meg főleg nem tudhatod, hogy a hozzád kapcsolódni kívánók milyen nettel rendelkeznek. De továbbra sem értem, hogy minek játszol egy ilyen szar játékkal, ha ennyire idegesít?

     • Nincs alternatíva. Box-om nincs és nem is lesz csak egy játékért, a PC nem játszik, mert azon már csak elvi okokból nem játszok, szal vagy ez vagy nem tok autózni. +A fizikája az vmi zseniális :D+Sztem az a szoftver hibája, hogy a multijához nagy sávszélesség kell és ez másoknak megy kis sávszélességgel is. Bár majd ma megnézem mit ér ha csökkentek a minőségén a multinak akkor megy-e rendesen, ha igen akkor én voltam a hülye és sorry az eddigiekért 😀

     • Alternatíva több tucat is van, tele a piac autós játékokkal. De te azért játszol a GT5-tel állandóan, mert ez a legjobb. Ennél jobbat nem lehet csinálni jelenleg, mert ha lehetne, a Polyphony megcsinálta volna. Az Xboxot meg felesleges emlegetni, mert a Forza sem jobb nála semennyivel sem. Nincs Xboxod, ezért nem tudod, az milyen játék. Biztos, hogy van, amiben jobb, de olyan is van, amiben meg gyengébb. Szóval hagyjuk a púdert.

 11. Jó hír, hogy készül a hatodik GT, de még nem izgat. Itt van a GT5, amit bővítgessenek csak még egy jó darabig!

 12. Kamionok azok minek?

 13. ja a box utca elég tré. van ahol a szellemek cserélik ki a kereket.

 14. kellene ide még fejlesztés bőven! a törés az árnyék no meg a grafika, meg a box utca kivan halva

 15. A rohadt dinamikus árnyékolást kapcsolják már ki!!!!!!!!!!Mert borzasztó rondává teszi.A kamcsik királyok lennének,meg még egy rakás pálya,meg autó!!! 🙂

  • És ha nem lennének dinamikus árnyékok mégis hogy nézne már ki a játék?

   • Például nem mászkálnának 10cm-es recék a műszerfalon belsőnézetben,meg a kocsi alatt,külsőben!!!Gyönyörűen látszódna a kormány a napsütésben.Semmi más nem recés,főleg nem ennyire a játékban ,mint a dinamikus árnyékok.Nem a házak árnyékairól beszélek,hisz azok fixek.Hanem a kocsi mozgásához képest változó A-B oszlop árnyéka,stb.

    • Dinamikus árnyékok nélkül marha ronda lenne, Egy kis élsimítást kéne az árnyékokra. Persze a hardver korlátozott. Az elvételük szerintem semmiképp sem lenne elfogadható megoldás…

 16. Kamionok helyett motorokat(Tourist Trophy II.)

 17. Kamionok!? o.O

 18. Már 2 éve azt nyilatkozták hogy a GT6 fejlesztése elkezdődött.

 19. Hol van még a GT6!Majd 2020-ban ha nem tolják el még egy-két évvel!:)

 20. Gt6 már tuti Ps4-re jön. :S

 21. Hoppá ! Várom a DLC-ket , GT6-ot ! :]

 22. Egyenlőre ezt javítanák ki teljesen…

 23. GT6-ot már fejlesztik? Nem korai egy kicsit??…ja visszaszívtam, úgyis kell nekik vagy 10 év. xD (mondjuk az eredményen ez meglátszik:)