Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Kazunori Yamauchi – 2016-ban jöhet a Gran Turismo 7

Kazunori Yamauchi rendező úr szerint 2015-ben, vagy 2016-ben jöhet a PlayStation 4-es [B]Gran Turismo 7[/B].Ezt eddig is sejtettük. Senki sem hitte, hogy idén kiadják.A mester azt mondja, mindent beletesznek, ami a GT6-ba a technikai korátok miatt nem fért bele.Ezt eddig is tudtuk, minden résznél ez volt, ezt akarták.A PS4-es Gran Turismo “igazi” Gran Tursimo lesz.Ezt le mertük volna fogadni, eddig sem volt másképp.A PS4 “hihetetlen” minőségi ugrást eredményez majd.Ebben biztosak vagyunk, rendszeresen megtörténik a GT-sorozatban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kis sebesség érzetet is tegyetek bele, és akkor veszem.

 2. De emberek pont azért basztak el sok időt a 5-re, mert nem tudtak (nehéz volt) programozni a ps3 cell processzora miatt!Most a ps4-re viszont 1000x-er könnyebb a fejlesztők állítása szerint!

  • Ez volt a duma, amivel lehetett kábítani a népet. Ezzel csak az a baj, hogy pl. Naughty-ék vidáman szórták az egyre jobb cuccokat minden gond nélkül. Engine szinten gondolkodva az egész hóbelebanc addig problémás, míg az engine eldöcög VALAHOGY adott platformon. Akkor ugyanis a figurák egyik fele elkezdi betolni alá a game-et és az tekintve hogy magas szintű nyelven tolják(assembly sajna már a múlté) éppen addig tart mintha pc-re vagy mikrohullámú sütőre írnád, mert valójában az engine-re írod. Eközben a többiek meg heggesztik az engine-t, felhúzzák a sebesség érzékeny részeket, ésatöbbi. Nehogy azt hidd, hogy a hardware bonyolultsága miatt van kb 80% autónak fekete kartonpapír belső nézete. A gt a ps3 verziókban sztem egy félkész valami, nagyon kevés beváltott ígérettel. Kamu-ucsi úr felőlem elköltözhet a marsra. Csak ne felejtse magával vinni a kojima urat is. Megint sehol egy kurva pixel, csak duma, de a yamaucsinak kell mindent mindig bejelentenie.Érdekes, meg nem tudom mondani ki volt pl. a Metro a4 csapatában a senior developer. Mégis istencsászár amit alkottak mindkét generációra. Itt meg csak a személyi kultusz…. Komolyan mondom olyan a faszi mint a kimjongUn.

 3. Az,hogy megvalósítják azokat az ötleteket,amelyek eddig kimaradtak,az nagyon izgalmasan hangzik.Nagyon örülnék egy 2015-ös megjelenésnek.

 4. “Szerintem az első 3 volt a legjobb. Számomra a többiből “”kihalt”” a hangulat.”

 5. Én is csalódtam az egész GT sorozatba.Valami nagyon jó dologal kell elő állni ,hogy lenyűgözzenek.

 6. Remelem teljesen uj versenyek jonnek,lesz versenybiro,tele rakjak modern autokkal,nem lesz 80 szazalekuk low res fos,es dinamikus legyen minden verseny,nem steril,mint eddig.

 7. Jöhetnek ismét a pórszívóhangú motorok XDAhogy a 6. részt nem vettem meg, (hála az égnek) a 7. részt is kihagyom! Nálam a PD elásta magát jó mélyre!

 8. Látva, hogy mit sikerült kihozniuk a PS3 hardveréből -a hibák ellenére is- én azt mondom, most tényleg nem a levegőbe beszélnek. Mer azért a dinamikus időjárás és napszakváltozást sokan még nextgen konzolon sem tudták megoldani. A GT6-ban pedig csodálatosan fest!http://www.youtube.com/watch?v=6wtteVmEpfw&list=UURk_gTRkHV1rz9IAEVcyJRA

 9. szerintem jobban jártunk volna, hogy a féligmeddig felesleges ps3-as gt6 helyett egy ps4 exkluzív címre fókuszáltak volna

 10. Kár, hogy a Gran Turismo 6 nem sikerült befejezni.

 11. 16 lesz az…..és a sablonok is azok….

 12. Amit lehet azt ki fogják a PS4-ből préselni, ha mégse az a gép hardverét dicséri. A minőség pedig garantált, mint minden GT játéknál. Nem sűrűn szoktam ilyet kérni de a GT6-ot portolhatnák PS4-re. PS3-n kimaradt, szeretném pótolni.

 13. Tudtam, hogy ez a hír vár, mikor megnyitottam a weboldalt!

 14. Vagy 2017. Ha nem késnek túl sokat. Majd 2018-ra már egész jó lesz a frissitések miatt. Igazi áttörést viszont a GT8 fog hozni 2020-ra csak éljük meg. Fiatalok itt előnyben. Mindezek ellenére várom, mert biztos jó lesz.

 15. Ok… Várjuk… A 6-hoz jött már motorhang patch?

  • A GT6 már nem nagyon lesz bántva. A GT7-ben lesznek az új hangok. A PD foglalkoztat hangmérnököt hogy jók legyenek végre a hangok.

 16. Jó lesz ez, addig DC! 🙂