Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Justice League – Comic-Con Trailer

A DC a Batman v Superman: Dawn of Justice „mérsékelt” sikere után, nem vacakolt sokáig, hogy bedobja a következő bombáját. Lesz itt minden: Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Cyborg, és még ki tudja ki vagy mi lesz a főgonosz a filmben (Darkseid?). Plusz adalék: bejelentésre került hivatalosan, hogy a következő Batman-filmet Ben Affleck rendezi.Az igazság pillanata 2017. novemberében jön el.[YOUTUBE]gglkYMGRYlE[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kevésnek tűnik, kár lenne érte. Aquaman viszont okés.

 2. Eddig nem bejövős.

 3. 1 kérdésem van … hol van a zöld lámpás ???? Oké átment deadpool-ba , de azért lehetne pótolni.

  • “Jelen állás szerint 2020 június 29-én érkezik a Lámpás film “”Green Lantern Corps”” címen. A Ligába úgy látszik nem akarták beletenni, talán majd egyszer, de az biztos nagyon soká lesz.”

 4. “Ez az “”extra”” kis betekintőt nem értem minek csinálták. Mutatják hogy: ne aggódjatok, Zack még itt van , ebből is szeretnénk egy értelmetlen bugyuta filmet kreálni !!!”

 5. De legalább Aquaman eléggé badass. Már ez is valami. 😀

 6. Hát ez eddig eléggé kínos…

 7. Csak nekem lett olyan Batman mint tony Stark?

  • A producerek nemrég azt nyilatkozták, hogy a film eléggé könnyed hangulatú lesz, és inkább a humorra mennek rá. A BvS kudarca után inkább a Marvel-es irányba szeretnének elmenni. Mondjuk azt kéne megérteniük, hogy a Dawn of Justice nem azért lett olyan, amilyen, mert sötét volt, és komoly, hanem a határszar forgatókönyv miatt, meg mert Zack Snyder.

   • Múlt hétvégén megnéztem a 30 perccel hosszabb ultimate edition-t. Hát az még sz*rabb lett mint az eredeti. Eddig is vontatott volt, de így meg pláne… vagy kétszer majdnem bealudtam rajta.

  • jaja. Nekem is úgy tűnik, pedig az eredeti Origins story nagyon jó volt… azt kellett volna 1:1-ben vászonra vinni… nem ezt a Batman toborz féle baromságot….

   • Nem tudom, hogy csak nekem tűnt e fel, de a videó alapján mintha Affleck hagyta volna a fenébe azt a kiégett, depressziós, hangyányit pszichopata Batman-t, amilyen a legutóbbi filmben volt, és amit nem mellesleg bitang jól hozott, és tényleg átment ripacskodó, sótlan Tony Stark utánzatba. Persze pár perc alapján még nem lehet normális következtetéseket levonni, de szerintem nagyon rossz lenne, ha a karakter egy ilyen irányba indulna el.

    • a napokban csekkolom a BvS-ent… már kíváncsian várom…

    • Az nekem is feltünt:(

    • én ebben is inkább a forgatókönyvírok és a snydert érzem felelősnek ha téynleg így lesz, mert trailer alapján konkrétan mintha egy tök más batman lenne. én már rossz szájízzel és előítéletek halmával kezelem ezt a filmet. Snyder egyszerűen nem képes minőséget gyártani.A plusz fél órás kibővített változart ami állítólag jól megmagyarázott mindent és így lett teljes a film még szarabb volt, mintha egy lassú programot néztem volna végig a mosógépemen. lefogadom az is izgalmasabb lett volna ennél a filmnél, nem beszélve a teljes következetlenségről ami a filmet jellemzi.