Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Just Cause 2 – PS3 exkluzív opciókkal

Azt, hogy a Playstation 3 olyan lehetőségeket is kínál a játékkészítőknek, amiket esetleg a konkurens konzolokon nem egykönnyen – vagy egyáltalán nem – lehetne megvalósítani, egyre több fejlesztő ismeri fel, ahogy egyre jobban belemerülnek a remek hardver rejtelmeibe. A következő game, ami némi extrát nyújt majd a PS3 játékosoknak a [b]Just Cause 2[/b] lesz – derült ki egy mai, Londonban megrendezett JC2 rendezvényen, ahol a PlayDevil.com képviseltette magát.A kalandozós-kémkedős-forradalmárkodós témájú, nyitott világot használó akciójátékban nagy hangsúlyt fektettek a különböző “kaszkadőrmutatványokra”: csinálhatsz bázisugrást tornyokról, repülőből, meg persze ezek mellett egy csomó más látványos trükköt is abszolválhatsz. Nos, a Playstation 3 változattal meg is oszthatod akcióidat a világgal!- videóra vehető jelenetek- 30 másodperces automata gameplay felvétel- 10 perc kézi gameplay felvétel- direkt Youtube megosztási lehetőségVélhetően egyre több PS3 game használja majd ki ezt a lehetőséget jövőben, hogy a palyerek könnyedén rögzíthessék saját – mondjuk oktató – videóikat.[GT]59005[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó lenne ha a jövőben minél több játékba építenék be ezeket a lehetőségeket, mindig is szerettem volna rögzíteni gameplay-t.

 2. Nem látom, melyik az a pont, amire más gépek ne lennének képesek, amelyek a hardvertől függenének. Ez a rögzítős-megosztós téma mindössze szoftveres kérdés és még csak erőforrás-zabálónak sem lehet mondani. A felvezetésből valami olyasmire számítottam, hogy mondjuk a játék több magot is hatékonyan használ vagy hogy ötletes Sixaxis funkciókkal látták el.

 3. Nekem pont EZ miatt tetszik a JC2!!! XDNem az akció érdekel hanem a nyitott világ és az ejtőernyőzés meg a helikopterek megcsáklyázása!! :PCsak e miatt fogom megvenni!!! XD

 4. Nagyon tetszik ez a bázisugrás, én a játéknak csak ezzel részével elleszek sokáig. Mint anno a GTA San Andreas-ban….

 5. Ha az elsimitas olyan lesz mint az elso reszben akkor gyonyoru lesz!

 6. hát ez a sok repülés nem nagyon jön e, de befogom szerezni szerintem :)robbanások gyönyörűek 🙂

 7. “Ez a “”mágnesemberség”” egy vicc.”

 8. Azok a robbanások nagyon szépek. 🙂

 9. ez inkább szuperman játék , ez egy sz@r lesz ki a ráknak van kedeve szuperhöst játszani mostanában, föleg 14000 ért , nem is értem mit erölködnek a fejlesztők.

 10. JÓ.

 11. WoW, remek. Nálam amúgy is tuti vétel..

 12. Hát én amilyen béna vok tutira nem veszek föl semmit majd 😀 Max poén videót

 13. Tökmind1, a játék nagyon élvezetesnek néz ki, és még szép is… érdekes, hogy ez eddig elkerülte a figyelmem…

 14. Nemrossz…

 15. jó ötlet

 16. “Ez a csóka mi, vagy ki?Superman? Ahogy “”repül”” egyik kocsiról a másikra, ahogy “”repül”” felfelé a falon… kicsit gáz… kicsit nagyon.”

  • nem repül hanem kilő egy drótkötelet és azon vontatja magát. Szóval inkább Batman, mint superman 😀

   • “1, kicsit Tom and Jerra, amikor egy pillanatra meg áll a levegőben “”repülés”” előtt.(helikopter+kocsi, Kocsi+kocsi jelenet)2, jó a gyorsulása a drótkötélnek, ahogy odarántja a pasit a másik kocsira, még a lába se éri a földet. Ilyen sebességnél szerintem csak a csóka karja érné el a kocsit, mert kiszakadna neki tőből a karja. :D”

    • ja én is jót nevettem ezeken.Nekem egy kicsit a tripla x filmre hasonlít,egy hős aki minden lehetetlen szart megtud csinálni.Nem is értem hogy nem VIn Dízel van benne.

    • Még jó, hogy ez a játék a realisztikusságról szól. 🙂

    • Ja, sok az ilyen teljesen irreális fícsőr. Múltkor játszottam valami kommandós cuccal, ahol egy vén fószert kellett irányítani, az volt a speckója, hogy a semmiből elővarázsolt egy fémhordót, tiszta gáz volt.(az 1. pont nekem is szemet szúrt, de majd kijavítják… vagy nem)

  • pont ezt akartam írnimég jó hogy visszaolvastamkicsit nonszensz

 17. Van egyfajta szabadságérzet. Elég komoly. Tetszetős.

 18. imádom, amikor egy játékban van lehetőségem óriási magasságokból leugrálni. Emlékszem, az AC-ben is sokat szórakoztam ezzel.

  • Hát igen, ebben a Just Cause verhetetlen lesz. GTA IV-ben is szórakoztató volt kiugrálni a gépből…kár, hogy ernyő nélkül.