Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Jump Festa 2010 – rendezvény Tokióban

Japán videojátékos közönsége december 19-én és 20-án – azaz ezen a hétvégén – a [B]Jump Festa 2010[/B] nevű rendezvényen mulathatta az időt, ha éppen arra támadt úri kedve. A nagy év végi gémer összeröffenésen a legújabb játékszoftvereket villantották az érdeklődőknek, többek között a Japánban 2010. január 9-én debütáló, Playstation Portable exkluzív Kingdom Hearts: Birth by Sleepet, vagy teaser formájában – ráadásul zárt ajtók mögött – a Playstation 3 exkluzív Final Fantasy Versus XIII-at.A “zárt ajtós” megoldás persze csak képletesen értendő: azok a türelmesek, akik kivárták a Square Enix moziterme előtt kígyózó sorból a bekerülést, és rendelkeztek egy limitált példányszámban osztogatott jeggyel, a Birth by Sleep, Agito XIII és 3rd Birthday trailerével együtt megnézhették a legújabb Versus XIII teasert is, amely nagyjából egy perc hosszúságú volt.A trailer túl sok új részletet nem tartalmazott azokon felül, melyeket itt-ott már korábban villantott a Square Enix: “fantázia vagy valóság” mottó, Noctis (ő az a jól öltözött főhős) egy kapu előtt, ugyanaz az autópálya, ugyanaz a menő és elegáns kocsi, Noctis beszáll, pár kocka Stellával (a gyönyörű szőke hősnővel), latin idézetek a képernyőn, aztán Noctis keresztbe rakja a lábát a kocsiban, megmutatja lábbelijét (fontos részlet!), majd elszáguld a távolba.A legszembetűnőbb újdonság a teaserrel kapcsolatban, hogy míg a korábbi anyagok CG animációk voltak, addig ez a legújabb egy real-time videó, hisz az egyik jelenteben éjszakából nappalba váltott a kép. Bár a rendelkezésre álló “szemtanú” források nem egyértelműen nyilatkoznak, van aki azt mondja, a bemutatott videó már a Versus saját (tuning)engine-jével készült, mert bár a minőség némileg elmaradt a korábbi pazar CG animációétól, de real-time render így is kimagasló eredményt produkált. Ebből következhet, hogy a csak PS3-ra készülő Versus még sokkal erősebb látványvilágot prezentál majd, mint a Final Fantasy XIII.A Festa 2010 kiállítási szekciójában meg lehetett tekinteni a Versus főszereplőjének, Noctis-nak a ruháját, természetesen eredetiben. A figyelmes szemlélők kiszúrhatták, hogy dögös bakancsának valamilyen titokzatos okból pirosra van festve a talprésze – pont ugyanúgy “világít”, mint a friss teaserben, amikor a kocsiban ül. Hogy ez a piros ragyogás pontosan mihez kapcsolaható, egyelőre senki sem tudja, de spekulációk azért már vannak. Elképzelhető, hogy a játékban a cipők talpának színe fontos tartalommal bír majd: mutathatják a kerekter állapotát, valamiféle kombórendszert, vagy a game világában betöltött szerepüket.Természetesen az is előfordulhat, hogy ez a feltűnő “talpfény” csak Tetsuya Nomura egy új futurisztikus divat-ötlete…[15674](A kiállításfotók az Andriasang weboldal tulajdonát képezik. A rendezvényen sajnos tilos volt kamerázni, ezért a friss Versus teasert nem tudom megmutatni nektek, csak egy korábbi trailert azoknak, akik még nem találkoztak ezzel a résszel.)[GT]48155[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. desok az ázsiai …:D

 2. régen megvolt ez a videó, de már nem emlékszem melyik lemezre írtam ki:( azóta keresem,honnan tudom leszedni 720p ….

 3. ezt a videót honnan tudom leszedni ?létszíves dobjon vlaki nekem egy linket,honnan tudom leszedni 🙂 köszönöm

 4. jaj de bejövős az EoE display! kutyafáját.

 5. One Piece mindenhol, jajdeszép… Remélem lesz belőle PS3-játék is idővel.

 6. A képeket nézegetve jut eszembe, hogy dec. 22-én jön az End of Eternity demo a japán PSN-re.

 7. “Tetszik ez az előzetes is. Nagyon megkapó ez az atmoszféra. Legrosszabb esetben “”csak”” az OST lesz meg.”

 8. De brutál ruházat! Fognám-vinném!

 9. NARUTO ,NARUTO !!!!!!!!!!!!!!

 10. az Okamiden-re és a Kingdom Hearts-re nagyon kíváncsi leszek …

 11. Jó lenne egy ilyen rendezvényen ott lenni. Szerencsére már Magyarországon is egyre több gamer társaságnak szóló event-ek. (PSC days coming :)) Várom a további fejleményeket FF Versus-ról.

 12. “A trailer végén lévő “”Revelation will come next time”” után valami nagyot fognak várni az emberek a játék következő, remélhetőleg publikus jelenésekor.(amúgy kis elírás, Jump Festa)”