Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Judgment – újgenerációs konzolokra látogat

Tokió bűnös utcái.

ÚJGENERÁCIÓS KONZOLOKRA LÁTOGAT A JUDGMENT

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio visszatér a tokiói Kamurocho utcáira, hogy bemutassa a Judgment gyilkosságról és rejtélyről szóló történetét felújított formában 2021. április 23-tól PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. A Judgment az újgenerációs konzolok képességeit kihasználva feljavított grafikával, 60 FPS-sel, rövidebb töltési időkkel és minden korábbi DLC-vel érkezik meg mindkét platformra.

A Hollywood Reporter által ’a legjobb nem televíziós bűnügyi dráma’ néven emlegetett Judgment eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, a felújított változattal pedig első alkalommal érkezik meg Xbox-ra.

Judgment egy akció-thriller, amiben Takayuki Yagami, a kegyvesztett ügyvédből lett magánnyomozó szerepét öltheted magadra, ahogy az egy sor szörnyű gyilkosság mögötti rejtélyt igyekszik megoldani. Partnere, az egykori yakuza Masaharu Kaito oldalán át kell küzdenie magát Kamurocho alvilágán, hogy felfedje az igazságot – bármennyire fájdalmas is legyen az.

A helyszín mellett a Judgment Yagami szemein keresztül mutatja be a Yakuza-sorozat klasszikus elemeit. A rajongóknak ismerősek lesznek a durva utcai harcok, a tartalmas mellékküldetések és a minijátékokkal teli komikus szünetek. A Judgment gyanúsítottak követésével és bizonyítékok begyűjtésével fokozza a detektív játékmenetet, ahogy Yagami az igazság vékony ösvényén halad egy korrupt világban. Izgalmas történetével, filmszerű küzdelmeivel és egyedi karaktereivel a Judgment garantáltan fenntartja a feltörekvő magánnyomozók figyelmét.

Judgment 2021. április 23-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, valamint országszerte kapható PlayStation 4-re.

(sajtóközlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ray-tracingot bele! 🙂