Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Judgment – lokalizációs előzetes

A Sega a [b]Judgment[/b] új előzetesében a [i]Yakuza[/i] széria fejlesztőinek lokalizációs törekvéseire hívja fel a figyelmet. Angol és japán szinkron egyaránt lesz, továbbá felirat angolul, franciául, olaszul, németül és spanyolul.A Japánban már december 13-a óta kapható PlayStation 4 exkluzív nyáron jelenik meg nálunk.[youtube]2Nj1nDG3ykU[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem semmi nem fogok látni angol verzióból, majdnem hánytam. A japán az igazi. Kötelezővé tenném a világon ezt a nyelvet, és halálbüntetéssel torolnám meg, ha alaki nem akarná tanulni…Még mindig jobban járna a világ, mint majd a jövőben, mikor a kínaiból lesz a lingua franca…

  • Szerintem nem, elvesztené az összes báját, ha elterjedt lenne.Az a két sor nem rossz most az angol szinkronban, de hát ugye minek…

   • Nem hinném. Az anime ma már eléggé népszerű, mégis szeretem. Max nem a maiakat nézem, hanem többnyire 70-80-90 eseket.:)

  • Az ilyen szelsoseges kirohanasaidat nem tudom hova tenni. Valami nincs rendben nalad.

   • Ez nem kirohanás, én ilyen végletes vagyok. 🙂 Aki ismer, tudja, mennyire kell, vagy nem kell komolyan venni. (aki ismer, tudja, hogy ha módomban állna, meg is tenném a dolgokatés hálát ad minden nap az égieknek, hogy nem sikerült még érdemi hatalmi pozícióba jutnom és nem is akarok)Sane is overrated:)

 2. Annyira király volt a Yakuzákat is eredeti nyelven játszani, egyszerűen ég és föld. Fantasztikus lesz ez a játék is az eddigiek alapján, nagyon várom a megjelenést.

 3. Nagyon szeretem a japán játékokat, de magától a japán nyelvtől hidegrázást kapok, annyira nem szeretem! Még a legszarabb angol szinkront is szívesebben veszem, mint az eredetit. Viszont sajnos annyit késnek ezek a game-ek (meg ha egyáltalán el is jutnak nyugatra), hogy tényleg egyszerűbb lenne csak rádobni egy angol feliratot és mehetne a nyugati megjelenés.

  • A japán nyelv komplexitása, illetve a kulturális eltérések viszont igazán megnehezítik a lokalizációt. Ahol csak angol van, ott is rengeteg idő és munka mindent úgy tálalni, hogy az érthető és fogyasztható legyen.