Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Jean Todt is szeretne az FIA elnöke lenni

A napokban Max Mosley kijelentette, hogy nem jelölteti magát az őszi FIA elnök választáson, amikor is lejár a mandátuma. Ezzel egy időben újra elmondta, hogy utódjaként szívesen látná Jean Todt-ot, akit támogatni is fog.A mai napon Jean Todt is nyilatkozott, amiben az áll, hogy ő elvállalná a posztot és ezért jelöltetni is fogja magát.”Az a célom, hogy folytassam Max Mosley elnök fantasztikus munkáját, aki az elmúlt 16 évben fáradhatatlanul igyekezett megerősíteni az autósport FIA által menedzselt jelentős bajnokságait, népszerűsítve a biztonságos, környezetbarát és olcsó közlekedést” – jelentette ki Todt. Ezzel egy időben nyilvánosságra hozta a támogatóinak a listáját is, akiket ha megválasztják javasol majd a további posztokra: – közlekedési alelnök: Brian Gibbons, az Új-Zélandi Autóklub vezérigazgatója – sportszakmai alelnök: Graham Stoker, a brit Autósport Egyesület (MSA) elnöke- a szenátus elnöke: Nick Craw, az ACCUS (az amerikai autósport szövetség) vezetője, aki jelenleg az FIA sportszakmai alelnökeKiemelte továbbá azt is, hogy teljes egészében vissza akarja szorítani a költségeket és ösztönözni akarja a fejlesztéseket.Jean Todt 1993-2008-ig a Ferrarinál dolgozott.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Megindult a harc már most. Vattanen nem tetszésének adott hangot, hogy Mosley ilyen nyíltan támogatja Todtot. Ami igaz is. Nem valami fer ez ebben a formában…

  2. sztem jólenne 🙂 csak neh a szíve a ferrari hoz huzza

  3. én Vatanent jelölném, (xD Palik) ő szerintem nem olyan elfogult, mint a többiekTodt-ot azért még kötik szálak a Ferrarihoz és ez lehet befolyásolná a döntéseiben

  4. sportszakmai alelnök: Áááá én Palikot jelölném. 😛

  5. Nem is tudom. Csiptem Todtot amíg a Ferrarinál volt. De túl sok fűzi oda, szerintem nem szerencsés. Azon kívül egyértelművé tette, hogy Mosley irányvonalát követné. Az meg nekem nem tetszik.

    • Osztom a véleményed Agent. Örülnék is, meg nem is. Ha megválasztják, tuti nem mossa le az Isten se, hogy elfogult a Ferrari javára… A múltkor nagyon Todt mellett voltam, de lehet, Vatanen tényleg jobb lenne. Talán a ralit is feltámasztaná.

  6. Todt megérdemli ezt a posztot.

  7. HURRRRÁ!