Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Játékgitárok a vulkánpokolban

Valószínűleg keménykedős reklámfogás, sőt, talán kicsit kamu is a dolog, de úgy tűnik, a valódi, húrozott gitárral működő, Playstation 3-ra is bejelentett [B]Power Gig: Rise of the Six-String[/B] című zenés szoftvert fejlesztő Seven45 stúdió nem bízza a véletlenre játékának sikerét.A cég emberei repülőre szálltak, és 2010 júliusában Izland egyik repülőteréről felszállva a működő vulkánba dobtak 5000 darab “kamugitárt”, melyeket a konkurencia, a Rock Band / Guitar Hero párost jegyző kiadók kínálnak játékaikhoz. Mottójuk:[I]A kamugitárok ideje lejárt. Itt az idő valódi rockot nyomni![/I][YOUTUBE]qSOjn6byxpc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kiráály :DDa zene alatta viszont lehetett volna jobb is 😛

 2. “én vettem rendes elektromos gitárt , inkább megtanultam azon jáccani 😀 igaz a közös zenekarunkban noozival éneklek de letöltöttem egy “”guitar rig 4″” nevű programot és akármien zenét elindíthatok vele és alá tudok gitározni 😀 felesleges 100milliókért venni kamugitárt ha használtan 10000 az igazi..tanulni jó rajta”

  • igen nekem is ez jutott eszembe…én 7ért vettem a GH3mat+gityó a GH5öt nyertem.És azt játszok amit a program tud,slussz,passz…10ért még lehet hogy vennék és elektromos gitárt,de én még annyiért nem láttam!:((pls küldj privit,ha van vmi jó hely ahol van használt)

  • Van már rig 4 is? lemaradtam. 7 húros gitárral is megy, vagy ledaraboljam az alsót? 🙂

 3. “Valahogy nem jött át, hogy annyira lealázták volna ezeket a “”gitárokat””. Szerteszórtak egy rakás műanyag kacatot egy vulkán felett és környékén, kb. ennyi.”

 4. És itt léptek közbe a környezetvédők és perelték be őket környezetszennyezésért. 😀

 5. *facepalm*

 6. Ezek a gitárok melyik játékhoz vannak? Csak mert én ilyeneket még nem láttam pedig volt már dolgom a guitar hero-kkal. Szerintem kamu…

 7. ez annyira fasság, hogy már majdnem jómajdnem

 8. Miért jó az nekik hogy vettek egy csomó műgitárt????A konkurenciának miért termelnek hasznot????

 9. Pazarolják a lóvét. Ha nekem adták vóna, eladhattam vóna őket…Amúgy nem kispályáznak…

 10. Kösz, de én inkább maradok az igazi igazi gitárnál :PAzon legalább tényleg rockstarnak érzem magam 😀

 11. Mekkora rock’n’roll hangulata van már ennek a reklámnak!:D

 12. Ej, inkább adtak volna nekem párat xD

 13. Fuck yeah! 😀

 14. A PowerGig gitárja is ugyanolyan gyerekméret, hogy rohadjanak meg.

 15. Undorító.Persze, egy szaros (és valószínűleg bukó) kiegészítő miatt szennyezzük be még jobban a környezetünket!Én úgy megb@szatnám ezeket, hogy csak pislognának. De tényleg, ezt nem tiltja semmi és senki sem? Nyugodtan beleszemetelhetek egy vulkánba vagy annak környékére?

  • A kürtőbe dobott gitárok valószínűleg pillanatok alatt hamuvá váltak, most kivételesen nem kell környezetszennyezés miatt aggódni. 🙂

  • Totál igazad van! Én fognám és leb@sznám a gyártó háza elé és ha el merné vinni onnan, lecsukatnám! Fröccsöntött sz@rok.

  • Ezt nyilván nem így hübele Balázs módjára hajtották végre!

 16. Néztem ízelítőt, hogy milyen zenék lesznek benne. Ugyanolyan hulladék a zenei felhozatal, mint a GH-nál egy jó ideje. Felőlem maradhatnak a mostani gitárok is csak jó számok kerüljenek bele, olyanok, ami a GH3-ban voltak.

 17. “Tetszik ez a reklám.(A játék és az új gitár persze nem érdekel, én még a “”kamugitárral”” sem tudok normálisan játszani. :)”

 18. Az Egy gyűrűt elfelejtették bele dobni és persze ők is bele ugorhattak volna.

 19. Jó kis videó 🙂

 20. “szerintem ez marha nagy:Dcsak sajnálom azokat a “”kamugitárokat””:( de mint ötlet jó,csak kár a gityókért:(“

 21. Ez szánalmas. -.-Ez olyan mintha a Namco Call of Duty lemezeket dobálna a vulkánba mert,hogy az mekkora kamu és,hogy Time Crisis pisztollyal kell játszani,mert az mennyivel inkább hasonlít az igazira -.-

 22. Szerintem egy hatalmas ökörség. sokkal jobb lessz a rb3 as gitár a valódi húr és asszem 120 gomb. a játék sztem úgy sem tud igazán majd megtanítani gitározni, sőt a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. aki tud gitározni nem tud guitar herozni profi szinten,illetve fordítva mert teljesen más. persze tisztelet a kivételnek. nem tudom láttatok már azt a promo videójukat ahol bemutatják a játékot. felülnézetes valami borzasztó zavaró. a dobról nem is beszéljünk. ők mondják hogy le a kamugitárral de akkor miért csinálnak kamu dobot? a videó alapján a szerkezetet a földre rakjuk és a levegőben dobolunk. legalábbis nekem ez jött le, ha tévedek javítsatok ki.

 23. Na, ez már promóció a javából!Engem meggyőzött! 😀

 24. Ezt hivjàk irigységnek!Bassza a csörük a kamugitár sikere, és be vanak szarva, hogy megbukik az ö ötletük. Megbukik?