Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

James Cameron’s Avatar: The Game – befutottak az első teszteredmények

A videojátékos sajtó egy része már kapott teszpéldányt a Ubisoft új lövöldéjéből, a mozifilmen alapuló [B]James Cameron’s Avatar: The Game[/B]-ből. Eddig a következő – átlagközeli – eredmények születtek:[B]Team Xbox – 7.1/10 Videogamer – 7/10 IGN – 6.8/10 IGN UK = 6/10 1UP – C+ Gamespot – 5.5/10 Eurogamer – 5/10[/B]Túl messzemenő következtetések levonása nélkül egy erősen középszerű, vagy annál minimálisan jobb anyagról lehet szó…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ugye nem ettől a játéktól vártuk,hogy megváltsa a világot?

 2. Ubisoft = középszerűségAz ACII is ez a kategória… Mindenesetre én messze kerülöm majd az Ubis játékokat.

 3. Volt már olyan játék, ahol a game adaptáció jól sikerült?Én a van helsinggel beszívtam, azóta soha többet ki nem próbáltam 🙁

 4. egnap beszélgettem egy boltossal, ahova főnleg a komolyabb játékosok járnak vásárolni-gyűjteményt gyarapítani, aztmondta orrba szájba keresik már vagy egy hete a játékot nála, aztmondja szte eladásilag nagy durranás lesz. legalábbis nála tuti.

 5. “Talán elég sokan lesznek akik a film megnézése után – amiről gyanítom hogy az átlagostól azért jobb lesz – rohannak megvenni a fenti pontozások alapján igencsak közepes minőségű játékot, és ha így lesz szerintem lesz*rja a fejlesztő meg a kiadó is, hogy mennyire lett középszerű az amit összehoztak. Az árukapcsolás megtörtént és “”mindenki boldog””…A filmet megnézem a játék meg részemről maradhat a polcon, biztos hogy nem nekem készült.”

 6. PC Demo alapján én se adnék neki többet.

 7. Sima filmadaptációs pontok. Kár…

 8. Picit sejtettem. Mondjuk azon meglepődtem, hogy — az IGN-en legalábbis — az egekbe dicsérték a grafikáját. Minden más (sztori, játékmenet, irányítás) szar vagy közepes szerintük, de a graf oltári. A film valahogy nem érdekel, J. Cameron ide vagy oda.

 9. Filmes adaptáció mivoltából, ezek a pontszámok nem meglepőek!

 10. A film ettől még érdekel.

 11. a film bejövősebb mint a game

 12. “””C+”” mit jelent?”

 13. A nagy hype-olás eredménye….

 14. “hmmm a nagy “”harangzúgáshoz”” képest, azért ez csalódás mindenképp….remélem a film erősebb egy erős jónál-közepesnél”

  • Én a filmtől se várok többet. Az első igazi 3D-s élmény, nem csak valami röhögős animációs filmvígjáték, de csak ennyi.Technikailag izgat egyedül.A sztori se rossz, ha az lenne, hogy pl. egy amcsi tengerészgyalogos életét mutatja be Afganisztánban, még talán érdekelne is. Csak az nem lenne ugye politikailag-korrekt, hogy átáll a másik oldalra.A tropikáriumban rohangászó nagyranőt kékcicák nem nagyon vonzanak. Marha nehéz megítélni, hogy milyen jól sikerült az arcanimációjuk, amikor a cicák általában csak 3 dologra képesek: bambán nézni, aranyosan nézni, meg fújni.Ha csináltak volna belőle valami kaland/szerepjátékot olyan heavyrain stílusban, ha már annyira csúcsra járatták a mósönkepcsört, akkor azt mondom OK. De egy ilyen agyatlan lövöldével letudni a filmet elég gyenge próbálkozás.

 15. Hozza a filmes adaptációk közepes minőségét . Hát ez nem valami sok . :[

 16. Nálam biztos vétel, minimum ezt vártam ez már egy játszható játékot takarhat.Most itt nálam a képi világ a döntő, ami elég egyedi, kicsit HALO-os kicsit Turok Evos kicsit ilyen kicsit olyan.. de hangulatos.Videok alapján vannak problémák az irányítással meg kisseb technikai hibák de sztem kellemes gama lehet.

 17. Valami ilyet vártam.

 18. Ha a játék nem is, a film remélem tuti befutó lesz! Ma éjfélkor megrendelem a premier jegyeket! Ha lesz még 😀

 19. Nem meglepő.Előzetes videók alapján várható volt.

 20. mind1 a pont a film +üt majd asszem szal a gamme is megvevős de lehet hogy budget tescodisco deal lesz:))))

 21. Ezek eléggé lehangoló számok…

 22. Szokásos filmes-game eredmények.

 23. várható volt (sztem)

 24. Ezek nem túl biztató pontozások .. Lehet, elkerülöm . (ami 5-7pontot kap ott kemény gondokba, ütköznek a játékosok : rossz írányithatóság, nem átlátható, összecsapott)

 25. A filmet megnézem, a játék nem érdekel.

 26. Engem valahogy hidegen hagy a játék már a bejelentés óta, meg a film is, elnézve a vidiket amolyan LP-es gyenge utánzat 🙂