Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Jak and Daxter Collection – pár kép

2012 februárjában érkezik Playstation 3 exkluzív formában a [B]Jak and Daxter (HD) Collection[/B] nevű csomag, mely 3 darab nagyfelbontásba húzott, eredetileg PS2-es J&D epizódot kínál. A Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, valamint Jak 3 akció-kaland játékok trófeatámogatást és sztereoszkopikus 3D megjelenítést is kapnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A sztereoszkopikus 3D biztos nagyon élvezetes lesz ilyen grafikával. xD

 2. Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Szerintem sincs túl sok változtatás az új collection-okon. Habár én is nagyon szerettem a Jak and Dextert. Az első résszel nem játszottam, de majd most bepótlásra kerülhet.

 3. Ez randa. Na meg sosem értettem. Ha az első résznek Jak and Daxter a címe a 2., 3.-nak miért csak Jak amikor azokban is 2-en nyomják? És ha a másodikban római számmal van írva a II akkor a harmadikban miért arabbal a 3? És ha az első résznek van alcíme a többinek miért nincs? Általában az első részeknek nem szokott lenni alcíme és a folytatásoknak igen, itt pont fordítva. Ettől zavarosabban már nem adhatták volna a címeket.

 4. Hát igen, a képek alapján eléggé randára sikerültek a játékok, kelleni fog a 3d ahhoz hogy eladhatók legyenek. Pedig a Daxter psp-n egyik nagy kedvencem volt, főleg a poénok miatt ( azok viszont a ps2-őn szerintem gyengébbek voltak).

 5. Ezt asszem ki fogom hagyni. Nem igazán tud megfogni.

 6. Szebbre emlékeztem, ezek az átkozott emlékek.:)

 7. Áhh imádom, ez is első napos vétel!

 8. Jó dolog lenne ez a HD kiadás – ha másért nem is, legalább a normális kinézet miatt a jelenlegi tévéken.De azért én elvárnék egy kis poligon hízlalást, esetleg valóban megnövelt textúra felbontást… ha már egyszer kifizetem a játékot még egyszer.Eddig minden ilyen játéknál az volt a gondom, hogy semmivel nem adott több vizuális élményt a HD kijelzőn, mint évekkel ezelőtt a CRTn. Szóval kicsit keserű szájízzel, de kelleni fog – mert a játékok nagyon jók voltak, ráadásul a második részt be sem fejeztem. 🙂

  • Nekem sokkal jobban tetszenek így. Tolom is a kolleksönöket rendszeresen.

   • Most őszintén, te látsz valami változást az évekkel ezelőtti emlékeidhez képest? Mert én nem nagyon… Most vagy az emlékeim szépültek nagyon, vagy nem vitték túlzásba a melót ezekkel a gyűjteményekkel. Végül is nem bánom, megveszem, mert hiányoznak a régi jó game-ek – és meg kell hagyni a Sony k.va jól csinálja, azokkal a stuffokkal jönnek ki, amiket tényleg jó néha újra tolni.Anno az ICO egy olyan játék volt, amit két game között elővettem és végig toltam. Levezetés, feltöltődés… fene tudja, pihenés képpen. Erre a most kiadott HD verzió is jó – csak a kisördög mindig ott bújkál, hogy lehetne ez szebb is. Nem hiszem, hogy olyan sok ember/idő/pénz kéne hozzá. Persze én naiv vagyok! 🙂

 9. Tuti jo….

 10. Sajna nem nagyon lehet még rajta látni a HD-t, persze azért kell…megint. :S

 11. Nagyon várós.

 12. Szép lesz így hádésítve! Megvolt mindhárom, így gondolkodom a beszerzésen. A trófeák miatt főleg.