Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Jak and Daxter – az Uncharted rendezője ebből is filmet csinál

Nem tudni még, hogy animációs vagy élőszereplős az adaptáció.

Február elején Tom Holland, az Uncharted film főszereplője arról beszélt, hogy szívesen nézne meg egy az A24 által készített Jak and Daxter filmet. Nem sokkal később pedig Ruben Fleischer, Nathan Drake mozis kalandjának rendezője bejelentette, hogy valóban dolgozik a projekten – bár az A24 részvételéről nem esett szó.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy élőszereplős vagy animációs adaptáció készül, de utóbbira már volt példa: a Ratchet & Clankből már készült animációs film 2016-ban (magyar címe: Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői), és a tervek szerint egy másik PlayStation 2-es hősből, Sly Cooperből is készítettek volna sorozatot: 2017-ben jelentették be, de azóta nem volt egyéb fejlemény, ahogy a 2016-ban leleplezett filmről sem.

A főbb Jak and Daxter epizódok még PlayStation 2-re jöttek ki a 2000-es évek elején, de készült egy versenyzős epizód is, valamint hordozható kalandok. Bár volt egy feljavított gyűjtemény 2012-ben PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára, illetve hasonlóan újra kiadták őket PlayStation 4-re 2017-ben, sok éve már, hogy nem készült új játék. A Naughty Dog az Uncharted 2: Among Thieves befejezése után rövid ideig egy PSP-s epizódon szorgoskodott, de azt végül elkaszálták, és átadták a High Impact Gamesnek: ebből született a 2009-es Jak and Daxter: The Lost Frontier PSP-re és PS2-re. Arról, hogy miként jött létre az első rész, a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, ITT tudhatsz meg többet. Jelenleg nincs tervbe véve új rész, de lehet, hogy visszatérnek még ehhez a világhoz a készítők – mindenesetre nagyon szeretnének még dolgozni egy epizódon a Naughty Dognál.

Nem tudni, hogy ez az adaptáció mikor készül el, de egyébként is csupán egyike a PlayStation terveinek: a cég hét játékát szeretné képernyőn látni, és ezen erőfeszítések gyümölcse a már debütált Uncharted film – kritika ITT -, a várhatóan jövőre befutó The Last of Us sorozat, a Ghost of Tsushima film, és a Twisted Metal sorozat.

Hozzászólás