Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Jacques Villeneuve visszatér a Forma1-be?

A Sport Bild szerint a francia-kanadai Jacques Villeneuve közel áll a Forma1-es visszatéréshez. A 38 éves pilóta utoljára 1997-ben nyert F1-es nagydíjat, abban az évben, amikor világbajnok lett. Karrierje 1995-ben kezdődött, amikor Indy Car bajnok lett és megnyerte az Indy 500-ast is. A következő évben már a Forma1-ben versenyzett, a Williams-Renault színeiben. Első évében az év újonca lett és második a világbajnokságban. A világbajnok a csapattársa, Damon Hill volt.Második évében, 1997-ben világbajnok lett. Itt véget is ért a sikersorozat. 2006-ig vegetált az F1-ben, eredmény nélkül, ez évben évközben megvált tőle a BMW Sauber csapat.2008-ban a Le Mans-i 24 órás versenyen második lett.Villeneuve semmi konkrétat nem válaszol az újságírónak, csak annyit mondott: “Igaz, vissza fogok térni a Forma1-be.”Az újság szerint néhány héten belül a csapat bejelenti pilótái nevét.Közben arról is hírt adtak, hogy a Cosworth motorokkal hajtott USF1 autók egyike elkészül október elejére.[B]*FRISSÍTVE*[/B]A csapat is és Villeneuve is cáfolják az újság értesüléseit.”Néhány héttel ezelőtt valóban azt mondtam, hogy visszatérnék az F-1-be, de az esélyeim nagyon csekélyek” – mondta a kanadai.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem már nem tudná felvenni a versenyt az ifjú titánokkal(Vettel,Rosberg,vagy akár írhatnám Sutil,Buemi nevét is).De ha már szóba került az USF1 team:nem vagyok meglepve rajta,hogy Patrick kisasszony visszakozott az F1-től.Nem akart úgy járni,mint Bourdais:)

 2. ez a beszéd!:D

 3. egy ex világbajnokot fikáztok éppen, lehet utána csinálni:P írni róla és fikázni könnyű:))

 4. Öreg mán’ 🙂

 5. Pont ma cáfolta a hírt az öreg Zsák.:)

 6. Azok után, ahogy távoznia kellett ha visszajön…. De ő tudja. Szerintem esélye sincs a mai fiatalokkal szemben úgy, hogy annyit kihagyott.

  • a Le Mans sem egy leányálom, na és másodiknak lenni…persze aláírom, igencsak erős a mezőny most és papíron esélye sincs, de csipázom!

   • pont miatta lettek 2. ak Le Mansba xDÉpp néztem élőbe anno és esett az eső vagyis nagyon nedves volt a pálya volt majdnem 2 perc előnye még olyan fél 3 fele éjszaka csak körönként vesztett 6-8 mp-t az audival szemben így meg is előzték, utána volt pilóta csere és be is gyorsultak hírtelen xD, csak már nem tudták behozni a lemaradást, így köszönheti neki a másik 2 pilóta a 2. helyet38 évesen már nem F1be kellene jönni hanem inkább DTM vagy WTCC

 7. Érdekes lesz, mit tud, mióta kiszállt azért sokminden megváltozott.

 8. na ez egy érdekes fejlemény lenne.én is örülök neki, bár az esetleges eredményeket illetően pesszimista vagyok.

 9. HURRÁÁ!!!

 10. Jó srác ez a Villeneuve gyerek, én csíptem amikor még az F1-ben nyomta. Ha igazán nyomni fogja neki akkor jöjjön csak vissza.