Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

It Takes Two – 1000 dolcsit kapsz az alkotótól, ha megunod

De csak ha tényeg, biztosan, őszintén!

Az A Way Out fejlesztéséről ismerhető Hazelight Studios új játéka, az It Takes Two március végén érkezik, a csapat vezetője, a hírhedt-híres Josef Fares pedig 1000 dollárt (kb. 300 ezer forintot) ajánl annak, aki megunja az új kalandot.

Fares a GameInformernek nyilatkozva részletezte, hogy “lehetetlen” megunni az új mókát. “Még egy dolgot garantálok: lehetetlen, és idézzetek nyugodtan, beleunni. Lehet ez a főcím. Adok frankón 1000 dolcsit annak, aki azt mondja, hogy ‘Ó, meguntam, mert már nem lep meg’. Ezer dolcsit! Garantálom. Bárki megkaphatja, aki megunja. De őszintének kell lenniük.” A szenvedélyes megnyilvánulásairól ismert alkotó egyébként arra is kitért, hogy bosszantja, hogy nem fejezik be a játékokat az emberek: az egész magasnak mondható 51 százalékos aránya az A Way Outnak is frusztrálta. Tömegpszichózisnak tartja azt a jelenséget, hogy a fejlesztők és kiadók a játék kezdeti részeire jobban fókuszálnak, mert tudják, hogy senki nem jut majd a végére. Úgy gondolja, hogy túlzottan el van foglalva mindenki azzal, hogy mennyire újrajátszható a játék, ami szerinte abszurd, mivel sokan be se fejezik őket.

Fares őszinte lelkesedéséről már írtunk korábban is, erről ITT olvashatsz. Az It Takes Two, egy kooperatív móka, amelyben egy a házasságuk helyrehozásán dolgozó, babává változtatott párt irányítunk, március 26-án jelenik meg PlayStation 4-re – addig pedig itt egy friss előzetes, amelyet maga Fares narrál.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Émmán a trélert is untam… Hun az ezer dodó Fares?!? ;D Ááááá, nem, kurtajó lesz, csak ne olyan legyen, mint AWO, mmint, hogy csak haverrel lehet tolni -csak úgy online, idegenekkel nem lehet.