Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

IREM – teljes Disaster Report felszámolás

Források szerint a japán IREM nagyon komolyan vette a kijelentést, miszerint a Japánt sújtó természeti és ipari katasztrófa miatt megszabadul a Disaster Report sorozattól. Nem csak, hogy kukába került a mostanáig fejlesztés alatt állt Playstation 3 exkluzív Disaster Report 4, de a széria korábbi, Playstation 2-es és Playstation Portable-ös epizódjait sem forgalmazzák és gyártják tovább!A döntés következtében valószínűleg a megszállott gyűjtők között keresett kincsek lesznek a Zettai Zetsumei Toshi játékok – még most szerezd be őket a eBay-ről.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. ..megérthető…….I LOVE IREM ! ! ! ! ! 🙂

  2. Szerintem inkább a katasztrófa emlékének kéne szentelni az új részt, és a befolyt összeget ( az elözö részekét is) felajánlani az újjáépítésre, és az áldozatok családjainak.

  3. Nagyon sajnálom ezt a döntést.Ez tuti beszerzésre került volna-bár még nem volt bejelentés angol nyelvű változatról- de így marad a két PS2-es rész újbóli végigjátszása.Mivel azok eredeti NTSC változatban vannak meg,így hamarosan tényleg ritka kincseknek számítanak majd.

  4. “Azt mondom, rendben van, megértem, bár a korábbi részek “”visszavonása”” egy picit túlzás. Mondjuk a PS2-es részeket már alapból nem gyártották, de valószínűleg a PSP-st sem, szóval nem olyan vészes a dolog.Pár év múlva, ha már kezd feledésbe merülni a katasztrófa, úgyis csinálnak hasonlót, más néven.”

  5. Minekután enyhén szólva is erős összefüggés vonható a Japán katasztrófa és a játék között, érthető a döntés… Szóval a lejjebb hozott példák tartoznak inkább az értelmetlen kategóriába.

  6. Én nem is ismerem ezt a játékot,de azért ez már tényleg túlzás!!!!!!!!!!!!!Az fps eseket miért nem tiltják be mikor percenkét több 100 ember hal meg a földön??????????????Mi ez az abszurd baromság!!!?????A BF3-ban cenzúrázni fogják mikor szétrobbantasz egy épületet ,vagy mi???Ezeknek elmentek otthonról………………

  7. Ez sztem értelemetlen.

  8. Kár… Nekem nagyon bejöttek az előző részek.

  9. Katasztrófa!