Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ion Maiden – 2019-ben PS4-re is kijön

Az 1C Entertainment és a 3D Realms 2019 második negyedévében elhozza az Ion Maident a konzolokraEgyesülnek az erők mind az Ion Maiden, mind egy bejelentetlen, az eredeti Quake Engine-t használó FPS játék esetébenPRÁGA, Csehország – 2018. október 23. – Az 1C Entertainment, a globális PC-s és konzolos kiadó együttműködik a 3D Realms stúdióval, az olyan klasszikus belső nézetes lövöldék alkotójával, mint a Duke Nukem és a Shadow Warrior, hogy együttes erővel hozzák el az Ion Maiden-t Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra 2019 második negyedévében. A két cég ezen felül egy még bejelentés előtt álló FPS-en is dolgozik, amely az eredeti Quake Engine-re épül, és ugyanazon platformokra érkezik, mint Ion Maiden. A fejlesztésért a Voidpoint a felelős.[YOUTUBE]6fswHlie81o[/YOUTUBE]Az Ion Maiden’s exkluzív, több órás előzetes-kampánya már elérhető a Steam Early Access programjának keretén belül $19.99 áron angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz nyelven. A retro belső nézetes lövölde azon Build motort használja, amely a Duke Nukem 3D, a Blood, és a Shadow Warrior alatt is dolgozott, és 2019. második negyedévében jelenik meg minden platformon egyidőben, digitálisan és dobozos formában egyaránt. A játék a 2016-os Bombshell előzménye, melyben Shelly-nek a transzhumanista zseni, Dr. Jadus Heskel elintézéséről kell gondoskodniaHabár az Ion Maiden egy klasszikus motorra épül, a Korai Hozzáférés játékosai minden modern elemet megtalálhatnak benne, beleértve a fejlövéseket, a fizikát és interaktivitást, a szélesvásznú a kijelzők támogatását, a kontroller támogatást, valamint az automata mentést. A 3D Realms és az 1C Entertainment a modern és a retro világ legjobb elemeit ötvözik egy vérgazdag ínyencségben.Az 1C Entertainmentolyan játékokért felelős, mint a Men of War RTS-széria, a fantasy taktikai szerepjáték, a King’s Bounty, vagy a második világháborús repülőszimulátor, az IL-2 Sturmovik. A 3D Realms-szal való együttműködés a két csapat kreatív erejét egyesíti, hogy egy a mind a két csapatra jellemző magas minőségű játékot eredményezzen.”Az Ion Maiden-hez hasonló 3D Realms játékok prezentálása a rajongóknak az elsődleges célunk” mondta Mike Nielsen, a 3D Realms CEO-ja. “Az 1C Entertainmenttel való együttműködés révén rajongóközösségünk még boldogabbá tehetjük Shelly kalandjainak konzolos kiadásával.””Mindig is hatalmas rajongója voltam az olyan old-school, klasszikus FPS-eknek, mint a Duke Nukem 3D, a Blood, a Max Payne vagy a Shadow Warrior, úgyhogy elképesztően izgatott vagyok, hogy egy olyan legendás stúdióval dolgozhatunk együtt, mint a 3D Realms” mondta Nikolay Baryshnikov, az 1C Entertainment CEO-ja. “Egy globális kiadóként célunk a magas minőségű játékok elhozatala a játékosoknak szerte a világon, így a 3D Realms-szal való kooperációnk kiváló adaléka a portfóliónknak. Nekem személy szerint egy gyerekkori álmom valóra válása!”(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. 4k 60fps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UUUUUUUUUUUUUUUUUU menjenek már a picsába…

    • Ez egy ősrégi motor amire a játék épül, ez hajtja a Duke 3D-t, a Shadow Warrior Classic-ot és a Blood FPS játékokat.Az a durva, hogy ennyit kihoztak ebből a motorból, ez elég nagy szám.És ez nem az első példa a videójátékok történetében.A Unity motor a másik. A Unity-t használta az Obsidian a Pillars of Eternity-hez és szép 1080p/30 fps körüli felbontást/képfrissítést hoztak ki abból a motorból, azért elég szép teljesítmény az is.

  2. Quake motor ? Nem véletlenül a 3D Realms a saját Duke Nukem továbbfejlesztett motorját használja ehhez a játékhoz ?Egyébként nálam tuti előrendelve, a Duke Nukem is megvan PS4-re dobozos kiadásban. 🙂

  3. Ó f@szom de benéztem, aszittem jön az Iron Maiden hozzánk… 😛