Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Insomniac Games – 32 millió PlayStation exkluzív szoftver

Bármilyen PlayStation géped is van, az Insomniac Games-ről biztosan hallottál már. Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance – gondolom valamelyik játék ezen szériákból okozott már jó pár feledhetetlen órát neked.A függetlenként elkönyvelt fejlesztőcég az elmúlt 15 évben talán több sikercímet adott a PlayStation családnak, mint bármely más fejlesztőcég. Egy friss sajtóközlemény szerint az Insomniac játékai több mint 32 millió példányban fogytak világszerte, és újfent ne felejtsük el, hogy ez kizárólag PlayStation gépeket jelent. Sőt, ők azok, akik már a PS3 eddigi 3 éves életciklusa alatt is 4 sikeres programot hoztak össze – többet, mint a Sony belsős fejlesztői.Az Insomniac most 2009-re is tartogat egy meglepetést, egy még be nem jelentett címet. Sokan úgy gondolják, ez az eddigiekből ítélve simán lehet egy Playstation 3 exkluzív game… talán pont egy korábbi híres széria folytatása?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Hátigen, a holdkórosok… :DIgazából PS3-ra körülbelül 15 játékom lehet jelenleg és ebből “”mindössze”” 4 Insomniac anyag:Racset ToD, Racset QfB, Resi 1 és 2. Mondanom sem kell, profi anyad mindegyik, kár hogy hanyagoltam eddig a játékaikat…”

 2. Patinás cég, nem vitás! Jó lenne, ha valami újba fognának… de szerintem ebből egy Ratchet-folytatás lesz. Igaz, emiatt szomorkodni tuti nem fogok. : )

 3. Új recset! MÁSZTHEVEK MÁSZTHEVJE.

 4. Nagyon várjuk.

 5. Gratulálok, Insomniac. Továbbra is exkluzív címeket várunk.

 6. Chimera cart!Na jó, remélem nem. xD

 7. de azért ne feledkezzünk meg a Naughty Dog-ról sem … (mondjuk ők kevesebb játékot adnak ki, de azok eszméletlenek …)

  • Teljesen egyetértek! :)Most meg főleg belehúztak,mivel PS3-ra 3 év alatt 2 játékuk is lesz,mely ráadásul egy franchise-ba tartozik. Ugyebár az Uncharted… 🙂

 8. “De örülnék egy “”korábbi híres széria””-nakÉs gart nekik!!! “

 9. resistance 3 jöhet :]

 10. Resistance 2 és a Ratchet and Clank jó volt. Ezekből jöhetne vmi folytatás.

 11. imádom őket,nagyon sokat nyomtam a játékaikat!!mind fullos!

 12. Remélem Ratchet lesz az 🙂

 13. Én eddig kb 1 órát játszottam Insomniac-os játékkal (resistance), de az 2008 decemberében nem nagyon fogott meg. Most gondolkozom, hogy beszerzem a 2. részt, mert arról sok jót láttam/hallottam.

 14. merhetnének már valami újjal is jönni.

 15. Egy teljes értékű Ratchet folytatás esélyes, de valószínűleg nem fogunk csalódni bármi is lesz az.

 16. Szerintem Ratchet lesz, a Quest For Booty végéből kiindulva

 17. Resistance 3 XD

  • Remélem nem folytatják már a Resistance-t mert hányok tőle.

   • ebben az esetben legyen nálad mindig valami zacskó, mert biztos hogy egyszer folytatni fogják, mivel a második résznek úgy lett vége, hogy tulajdonképpen csak most kezdődik – mellesleg az FPS-ek közt kiemelkedően remek és szórakoztató darab volt mindkét rész a maga idejében…

    • Killzone2Bad companyCOD4COD5Nálam ezek sokkal nagyobb favoritok. És mivel egy FPS játékot a piacon lévő többi FPS játékhoz érdemes hasonlitani így talán a legutolsó lenne ebben a listában. De majd jön megint a Hype meg az elözetesek és mindenki el hiszi hogy a Resistance 3 egy atom zsir gamma. De én köszönöm nem kérem. Bocsi hogy ilyen szélsőséges a véleményem!

     • Ízlések és pofonok:) Én a Listádból csak a KZ2 őt méltatom valamire 🙂 Meg talán a Bad Company-t…Nekem a Resistance Single Player része, mindkét résznek, kifejezetten bejön…

     • félreértés végett nem kötekedeésképp írtam, hanem a hányós megjegyzésedre a legyen nálad zacskót nem hagyhattam ki 🙂 és egyszer biztos lesz folytatása…nekem tetszettek, mindkettőt elégszer végigtoltam, a multijukat is több hónapon keresztül küldtem, aztán el is adtam őket, mert annyira számomra sem fontosak, hogy a gyűjteményemben legyenek – de szerintem szórakoztatóak voltak…mivel FPS nem a kedvenc műfajom (mint anno volt régen PC-n sokéve), azért volt szerencsém COD4-hez, BC-hez is, már azoktól is megszabadultam – most Killzone2… ez marad jódarabíg, illetve meg is tartom a kis gyűjteményembe, ez az első FPS jelen generáción, amelyik megérdemli – szerintem…

 18. Az Insomnicot a sonynak úgy KELL becsülnie, mint az aranyt tojó tyukpt. Nme belsőső cég, nem ony tulajdon, deamitüta lézetznek csak és kizárólag sony konzolra gyártottak játékokat és ez továbbra is így gondolják. Az egyik(ha nem) a leg lojálisabb sony fejlesztő az összes közül. S

 19. ez az insomniac elment mellettem. egyikkel sem játszottam még sajnos, így egyelőre maradok konami párti. de ha a következő játék valami horror, vagy kaland játék lesz odafigyelek majd.

 20. Szerintem a Ratchet 5 lesz a 2009-ces évi (egyik?) dobásuk.Sok sikert nekik!

 21. A resistance első része parádés volt,egy cimborámmal végigtoltuk minden nehézségi fokozaton.Superhuman kb 4-5 alkalommal.Ja….a második sem rossz.

 22. Valami TPS-t csinálhatnának, annak örülnék a legjobban.:)

 23. Haat, a Ratchet nem az en vilagom, talan 10 evesen az lett volna, de a Resistance-ek tetszettek nagyon. Egy 3. resznek orulnek.

 24. Talán furcsa, de ezek közül nekem a Spyro jött be leginkább. Rachet nálam mindig is csak második volt Jak és Daxter után, Resistance meg pláne nem nyűgözött le. Ettől függetlenül egy patinás ps-fejlesztővel állunk szemben és sok jó játékot jósolok még nekik.

  • Nekem is. Mondjuk Spyro-val csak az első három résszel játszottam még PS-en anno, azóta kimaradt, de elnézve az azutánikat lehet nem is bántam meg.

 25. A Ratchet az nagyon jó volt.Hogy mi lesz az az új még be nem jelentett cím?Hát szerintem nem Resistance és nem is Spyro.Talán Ratchet játék?A tippem az hogy valami teljesen új dolog.