Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Insomniac – EA Partners

A mai napon az [B]Insomniac Games[/B] fejlesztőstúdió is csatlakozott az [B]EA Partners[/B] programhoz – derült ki az Electronic Arts legfrissebb sajtóanyagából. Igen, jól olvassátok, az eddig csak PlayStation konzolokra fejlesztő stúdió immáron egy teljesen új IP cím készítésébe fogott az EA szárnyai alatt – ebből mindenki kitalálhatja: multiplatform, azaz nem csak PlayStation 3-ra megjelenő játékról beszélünk. Stílusról, elnevezésről eddig nem esett szó, lehet az E3 alkalmából erről is lehullik a lepel. [20886][B]Ted Price[/B], az [B]Insomniac Games[/B] fejese köszönetet mondott vásárlóiknak, akik eddig több, mint 35 millió példányban fogyasztották termékeiket – továbbá megerősítette, hogy természetesen a Sony hűség sem veszik el, továbbra is szoros együttműködés van a két cég között és minden bizonnyal lesznek olyan címek, melyek PlayStation exkluzívként lesznek feltüntetve.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyjából csak a Resistance 3 érdekel tőlük, az meg továbbra is exkluzív úgyhogy az biztos jó lesz.

 2. Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisűlni. Jöhetne egy platformer, mert abból igencsak hiány van.

 3. Ennek nem tudom örüljek-e vagy sem…

 4. Insomniac!!! Ezaz!!! 😀

 5. most mit vagytok felháborodva?én már azt sem értem,hogy miért baj ha 1 exkluziv cím átmegy másokra is de itt meg pláne….nem arrol van szo,hogy már nem ps exkluzív cimeket fejleszt hanem simán arrol,hogy csinál 1 uj játékot ami multiplatform lesz attol a tobbi még marad ps-es.

 6. nem hinném hogy a Sony,csak úgy elengedné A Ratchet-szériát,szó nélkül,Resistance-féleség meg van Ikszbókszón is…másról van itt szó.

 7. a resistance széria nekem annyira nem jött be, de a ratchet viszont annál inkább. remélem valami remek játékkal rukkolnak majd elő. 🙂

 8. Minek multiplatformoznak?Maradjanak csak exkluzív Sonysok!!!

 9. Aj-jaj ! PS3 ex játékokat akarunk az Insomniac – tól . A lényeg , hogy az erősebb hardver legyen az elsődleges , aztán portolhatják X – re :] .

 10. Ratchet meg a Resistance sony címek a jogok nem az insomniacnál vannak. Ted kielemlte, hogy a kapcsolat megmarad a két cég között, de nem véletlen, hogy kb 15 év alatt nem lettek first party fejlesztők, holott a Naughty dog meg az lett……..Insomniac Epic, Bungie a független amcsi cégek a jó kapcsolatot fentartva próbálnak valami újba kezdeni. Utána majd elválik mi lesz belőlük.

 11. “http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Arts#EA_Partners_Program””The EA Partners co-publishing arm is dedicated to publishing and distributing games developed by third-party developers. Notable publishing/distribution agreements include:* Crysis – Crytek* The Orange Box (retail release) – Valve* Left 4 Dead series – Valve* Rock Band – Harmonix* DeathSpank – Hothead Games* Bulletstorm- Epic Games* Unconfirmed project – Respawn Entertainment – founded in April 2010, formed a partnership with a pair of fired employees from Infinity Ward.[47]* Unconfirmed project – Insomniac Games – the long-term third party developer for Sony is working on a multiplatform game to be published by EA.[48]””Nem kell izgulni, ez nem azt jelenti, hogy az EA dirigál nekik. Ez egy együttműködés a külsős fejlesztőkkel, ennyi. Nyilván kell az Insomniacos fiúknak a lóvé, ez miatt nem szabad haragudni rájuk, mert PS3-mon már bizonyítottak.”

 12. Mivel boxra nincs egy értelmes platform játék,így Ratchet menni xbox.Mondjuk erre kíváncsi lennék.

 13. Mit aggódtok már?! Nem lesz itt semmi gáz. Különben is, ha csak azért nem örültök neki mert már nem csak a Sony konzolra csinálnak játékot akkor az elég érdekes. Én teljesen megértem őket. Így biztos,hogy több lesz az eladás.

  • Azon aggódunk, h az eddig csak a Sony gépére fejlesztő cégek elqrvulnak …

  • Az a gond a multiplatformosodással, hogy még nagy studióknál is látni, hogy nem tudnak rendesen portolni egyik konzolról a másikra, illetve nem képesek 100%-on optimalizálni 1-1 programott az adott gépre mivel nem csak gépre kell azt megcsinálni, így minőségi romlás várható. Nem a pénzt, illetve a játékot sajnáljuk a másik tábortól, hanem azt nem akarjuk, hogy ezért mi szívjuk meg a dolgot gyengébb játékokkal.

   • És erre tökéletes példa a most zajló Red Dead Redeption mizéria. Egyébként ha a Ratchet, Jak és Resistance széria marad a minöségnél és PS exklúzívitásnál, akkor tojok rá, milyen hulladékot hoz ki a cég multiplatform fronton.

 14. Ennek nagyon nem örülök, de muszáj lenyelni!

 15. “””a Sony hűség sem veszik el, továbbra is szoros együttműködés van a két cég között és minden bizonnyal lesznek olyan címek, melyek PlayStation exkluzívként lesznek feltüntetve. “”Jó duma, az EA úgy is ráerőszakolja majd a multiplatformosításra a több pénz reményében …Jövőre már lesz Rachet meg Nathan Hale Xbox-ra?”

 16. Engem csak a Resistance széria érdekel, ez legyen tökéletes, a többivel azt csinálnak, amit akarnak.

 17. Èn fèlek,az EA nem a minősègi jàtèkairòl hìres!

 18. Kevés volt a szotyi pénze?

 19. resi 3 jöjjön, a többi nem izgat.

 20. Végre megjött az eszük,hogy ne csak egy konzolra készítsenek játékokat!

 21. hanem Ratchet és nem Resistance akkor mi..

 22. Az Insomniac srácok a legjobbak, kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a legújabb címük a RESISTANCE 3-mon kívül.

 23. A Resistance 3 legalabb marad PS3 exkluziv.

 24. csak maradjon a megszokott minőség 🙂

 25. Ha a színvonal marad semmi gond vele.

 26. Csak nehogy elkorcsosuljon az insomniac a pénz miatt. Kívánok nekik sok sikert az EA berkeiben is.

 27. Fáj