Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Injustice 2 – íme az első DLC csomag harcosai

Ugyan az [b]Injustice 2[/b] még meg sem jelelt, az érdeklődők már elmélkedhetnek az extra harcosokon. A [i]Fighter Pack 1[/i] Red Hood, Starfire és Sub-Zero karaktereket biztosítja, a csomag pedig része a [i]Digital Deluxe[/i] és az [i]Ultimate[/i] verzióknak. [youtube]WsaQHr7m1zk[/youtube]Ezután még hat további hős/antihős gazdagítja a szereplőgárdát, akikkel kapcsolatban az alábbi képen tippelget [a http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1369243]Zurick és SpaceWolf[/a] NeoGAF felhasználó.[79020] A NetherRealm Studios verekedős folytatása május 16-ától kapható PlayStation 4-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Mortalokból tanulva vétek megvenni premierbe.

  2. Ma már mindennel úgy vagyok, hogy megvárom míg kijön az összes dlc s verzió. A Dark Souls t nagyon szeretem de a 3 at csak a dlc verzióban vettem már meg. Ezzel is ez lesz. Meg kb.mindennel. A Tekken is idejut majd, ha nagyon elrúgják a pöttyöst a season pass al.

  3. Ez most akkor amúgy azt jelenti hogy már megjelenéskor elérhetö +3 karakter?Egyik sem igazán érdekel, sem ezek sem akik az árnyékban vannak. Amúgy sem értem minek raknak bele mortal emberkéket, hisz ha jól tudom mortalba nincs dc karakter. De gondolom könyebb egy már meglévöt belerakni, mint egy újat elkészíteni.

  4. +1. Én le is mondtam a rendelést. Ezek a legnagyobb férgek…

  5. Tudom, hogy ebben a világban kb. olyan ezeken a megjelenés előtt mutogatott DLC-ken meglepődni, mint azért sírni, mert zöld a fű, de azért kapják be.

  6. “És ezzel el is vesztettek, mint vásárlót. Gondolkodtam a vételen, de az, hogy már most mutogatják a későbbi tartalmakat teljesen szétfoszlatta az érdeklődésem. Majd egy év múlva az “”all in one”” csomag befigyelhet.Most kellene a fejlesztőket és a kiadókat elküldeni a jó édes anyjukba, lemondani az előrendeléseket, hogy ezen az undorító üzletpolitikán kicsit elmerengjenek. Tudom, nincs ebben semmi új, de hogy ilyenkor nem képes az internet népe fellázadni, hanem inkább zombiként tovább csorgatja a nyálát a premierre, az kicsit vicc.”