Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ingyen játékok a PSP Go tulajdonosoknak

Adam Grant, a PSP európai termékmanagere a mai napon a hivatalos PS Blogon [A http://blog.eu.playstation.com/2009/11/30/get-a-free-game-with-pspgo-happy-holidays/]jelentette be[/A], hogy a karácsonyi szezon alkalmából az SCEE több játékot is ingyen elérhetővé tesz a leendő és a már konzollal rendelkező PSP Go tulajdonosok számára!Az EU terület Go gazdái a Gran Turismo, a MotorStorm Arctic Edge vagy az Assassin’s Creed: Bloodlines szoftverek közül választhatnak egyet ingyenesen, a német régióban pedig a Gran Turismo, MotorStorm Arctic Edge és LittleBigPlanet programok kerültek a kínálatba. Az akció 2009. december 1. és 2010. január 10. között érvényes!Az ajándék játék beszerzéséhez PlayStation Network regisztráció szükséges: be kell lépni a PlayStationStore-ba, ahol a Go-val letölthető egy “PSPgo Promotion Theme”. Ez egy emailben érkező kódot aktivál, amellyel már kiválasztható és szippantható az óhajtott game. Aki már korábban megvette a digitális játékterjesztésre kitalált Go-ját, természetesen az is bátran mehet a szoftveréért![A http://uk.playstation.com/pspgopromotion/]Letöltési útmutató[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nincs PSP – m . :[

 2. Ha megadom a levelezési címem, akkor küldenek nekem egy AC-t? =PKapják be, miért csak a GO-sok kapnak …

 3. hát… ez ölég szemét diszkrimináció…. :))Empihun logikáját én értem…dréága alapgép+ ingyenjáték-csalogatás= nem megy olyan jól…

 4. a témát már leszedtem, de mail még nem jött. remélem minél hamarabb meglesz. viszont arra én is kíváncsi vagyok, hogy a németről tudok-e még egy játékot szerezni.

  • én is letöltöttem már a thémát, várok a mailra.Neked hogy néz ki ?, mert az enyém máshogy, mint amivel a neten találkoztam.

 5. Ja, annyira nem megy a Go, hogy visszamenőleg is adják a játékot. Igazi Einstein brigád gyűlt itt össze…

 6. Szép gesztus nem mondom, de ezek szerint nem működik olyan jól ez a bolt! 😀

 7. húha, ennyire nem megy a gép?ennek ellenére kedves gesztus ez

 8. Ha jól tudom, minden PSP Go! megvásárlása mellé ingyen le lehetett tölteni a Gran Turismo-t. Ez az akció a GT mellé még egy plusz játék, vagy ez az az akció???

 9. “Nem értem a “”nem megy a szekér”” hsz-eket. Nyilván azért vannak az akciók meg egyebek, hogy belőjék azt, mitől menne jobban. És jó, hogy ilyen dolgokat találnak ki, nem pedig PSP GO exkluzív játékokat, hogy kötelezően meg kelljen venned a gépet hozzá.”

  • Bár PSP-m, PS3 -am is van, az azért tény, hogy az utóbbi időben a PSP nem igazán hozza azokat az elvárásokat amit a cég vár tőle. Több mint 50 millió gépre 1 játék jut összesen, ez a szám a DS-nél 8. Ez egy olyan arány ami nem fele vagy harmada, hanem sokkal rosszabb. Ez már nem casual/nem casuel kérdése. A gép vagy rosszul van pozícionálva a piacon, vagy a játékokkal van valami, mert azok a számok, amelyek az Arctic Edge/GT PSP eladásaiból jöttek nagyon nem jók. És ez nem azt jelenti, hogy rossz játékok, szimplán nem veszik. Warez is lehet ludas, de nem ennyire. A titkot én sem tudom, a PSP volt 4 éve az első kézikonzolom, nagyon szeretem, de most szenved a nyugati piacon. Japánban meg a Monster Hunter tartja el. Valamit lépni kell a Sonynak, és ez a karácsonyi akció nem rossz, de valami más kell ide, fogalmam sincs hogy mi, de valahogy helyre kell állítani a dolgokat, mert ez így gáz lesz.Martin abszolút tisztellek, de amikor azt írtad, hogy a PSP Go nem nyitott rosszul japánban, az nagyon szemellenzős volt. De, igenis rosszul nyitott, mert új hardvereknél komoly szinten megnőnek az eladások japánban, mint pl a DS LL nél, ahol 104.000 ment el első nap. Lehet persze mondani, hogy a számok senkit nem érdekelnek, de mivel nagyon szorosan összefügnek azzal, hogy fejlesztenek -e a gépre vagy nem, ezért érdemes figyelni. Van a gépnek egy lassan 60 milliós közönsége, és nem tudják megmozdítani őket jelenleg. Ez a probléma. Ezért nincsenek olyan ritmusban jó játékaink a gépre amilyenek az elején.

 10. Egy pspGO-t is adhatnának ingyen, amire le tudom tölteni a játékot. 🙂

 11. Nem rossz.

 12. Hali! ezt sima psp-n is meg lehet csinálni vagy csak a go-n?

 13. áh tök jóóó 😀 littlebigplanet és a motorstorm meg van, eu ról leszedem az assassins creedet, a németről meg a gran turismot!

 14. Na ennek örülök, tekintve, hogy holnap lesz meg a PSP GO-m. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

 15. Ezt ps3on is meg lehet csinálni,hogy aztán ha később veszek go-t akkor rátöltsem? o.O

 16. “””eutópai””? :D”

 17. Talán előbb PSN kéne mindenkinek….

 18. A hatalmas zakó egyértelmű jele ez, nem karácsonyi akció.

 19. Kurvára mehet,ha már árat is csökkentettek,meg egy rakat játékot adnak mellé,oszt így se kell senkinek.

 20. Nekem EU premieres PSP-m van. Az én kedves játékos személyemet nem akarják kielégíteni egy ingyen játékkal? A hűséget nem fizetik, csak az új embereknek nyalnak?

 21. Ha nem megy a szekér tolni kell.

 22. Már annyira szarul megy a go szekere, hogy ingyen adják a játékot hozzá? 😀

 23. “Fogy az a GO, bár az US Navy hagyományos PSP-ket vett a legénységnek. :)Viszont nem lesz GO-ra Kingdom Hearts, csak UMD-re. Szóval a “”nagy”” elemzők még ne vízionáljanak kizárólag neten terjesztett tartalmakat, mert az nem kell se a kiadóknak, sem pedig az usereknek.”

 24. Nem akar fogyni ez a Go…Kedves húzás egyébként, a meglévő Go tulajdonosok gondolom örülnek.

 25. Ez nem rossz húzás, de sajnos akkor sem most beszerezni egy Got, meg hát még odébb van, hogy annyira megérje.Egyébként én gyűjthető, kézzel fogható játék híve vagyok, és sohasem leszek oda a netes játékgyűjtéséért, nekem olyan érzésem van tőle mint mikor másolt játéka van az embernek, csak még egy lemezt sem hajlandó rákölteni a dologra xD