Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

inFAMOUS: Second Son – gameplay demo

Igen tartalmas, közel 6 perces mozgóképanyagot adott ki a [B]Sony Computer Entertainment [/B] a PlayStation 4 exkluzív [B]inFAMOUS: Second Son[/B]ból. A videó tulajdonképpen a jelenleg is zajló E3-ra kivitt demóból építkezik, lévén az anyag már bőven bemutatható, sőt kipróbálható állapotban van. A [B]Sucker Punch[/B] nyitott világú akciójátéka 2014 első negyedévében érkezik a boltok polcira.[YOUTUBE]Uibnf_Q_51s[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezek a vacak nyitócímek… 😀 😀 😀 Mit is mondtak korábban? Hogy mivel nem volt meg a végleges PS4 hardver a fejlesztőknek még nem volt megnyitva a teljes gép ereje?!A mostani PS3 játékokat nézve (Uncharted és testvérei) gondolkoztunk minek ide generációváltás bőven elég ez….. de amikor ilyet lát az ember. :OAzok az effektek, ahogy a srác átalakul és milliónyi kis parázs kering körülötte és változik hamuvá … na ezért kellett ez nagyon. Elképesztő. Egy két cím magasra teszik a lécet rögtön az elején. 🙂

 2. qwerty tuti a gatyájába hugyozott 😀

 3. gyereknek milyen Zlatan feje van már…..:D:Dnagyon laza,főleg a vége…

 4. Imádom, nagyon várom

 5. Az ilyen címeknél érzi az ember a következő generáció szépségét, mint ez, vagy a The Division.(Kár, hogy a Killzone nem érte el ezt a hatást nálam.)

 6. nagyon szép, mondjuk én azt hittem ez nyitó cim lesz

 7. Remélem, hogy fogyasztják az energiát a gyújtogatások, mert ez így kicsit egyszerű. Talán magától visszatöltődik, hiszen most már nem megy olyan simán az energiavámpírkodás.Az állandó célzás az egyetlen, ami nem tetszik. Zavaró, hogy folyton ott van a pötty, és nehezebbek tűnik a kezelés is. 2:35-nél mozgás közben szinte lehetetlen lenne kilőni a tagot. Vagy mindig közelebb kell menni? Egyébként ennyi baj legyen, mert amúgy baromira tetszik.

 8. az tuti,hogy a látványra nem lesz panasz.

 9. Ez a gameplay túlszárnyalta az elvárásaimat! Nagyon bejön, ahogy az előző két rész is!

 10. jól néz ki, de a mozgás még mindig ilyen… nem hiteles… nem egy dmc devil may crry annak moniton capturet használtak. itt ezt nem érzem… de a látvány az fantasztikus. 🙂

 11. hűű:D 2 is szép volt grafikailag de ez brutális 😀

 12. Hát elég jól néz ki na. Én épp az első részt tolom most, már N-edszer nekifutottam a buszos résznek, de még nem sikerült átverekednem magam rajta. Ezt is betesszük a sorba majd valamikor néhány év múlva sorra kerülhet 🙂

 13. számomra már ez is system seller. a főhős is szimpatikusabb lett így akcióban, a végső csapás meg EPIC azzal a mosollyal.

 14. Epic!

 15. Nagyon tetszik. Nem is tudom mit várjon az ember amikor az első két rész is jó volt.

 16. töltöm is le a vidijót , de azt már anélkül is tudom , hogy ütős game lesz . :]

 17. Érdekes,egy lövéssel szétlő egy vasszerkezetet, és három ütés kell egy katonára. Lövik fegyverrel a tagot, ő meg teleportál, rombol, meg azt csinál velük amit akar. Olyan casualos az egész.

  • Most komoly? Szerinted amiket ki visznek van nehézség?

  • Sosem a realitás volt a lényeg. 🙂 Felfoghatjuk úgy, hogy a szerkezetet rosszul épitették meg, a katonákon meg zsirpáncél van. 😀 Nem lesz ez olyan könnyű, eddig sem volt az. De a videóban tényleg nagyon egyszerűnek néz ki, főleg, hogy már szinte bármeddig tud repülni, ahogy néztem.

   • Gyanítom hogy a repüléses cucc majd energiába fog kerülni, így nem lesz végtelen.zorro: na ne viccelj, alapból nincs sebzés, mert bemutató, a végleges játékban majd vörösödik a képernyő, aztán megpurcansz.

 18. Erre nem tudok már mint mondani mint hogy Fergeeee most figyelj Teges 😀

 19. Iszonyat jó!

 20. Nagyon szépnek tűnik.

 21. Azta, a régebbi részek is ilyenek? Eddig nem nagyon foglalkoztam InFAMOUS-szel, de ez marha jó, ahogy a csatornán felmegy besz*rtam!

  • Hasonló. Más a szereplő. De ugyan így fel tusz mászni bármire, szintén vannak képességeid, nyitott világ stbAz elsö rész se rossz, de a második viszi a prímet(annál már a grafika is durva).Ajánlom. Nekem nagy kedvencem volt

  • Nagyon jó játékok, asszem most pont akciósak a store-ban.

 22. Nem rossz… ezzel a rombolható környezettel még ha részlegesen is megleptek.

  • El is várja az ember az új generációtól. Egyedül a követő kamera lencséjére kerülő porszemek zavarnak, de ezzel már a mostani generációban is így voltam.