Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

inFAMOUS 2 – Uncharted 2 látványminőség a cél

A Playstation 3 exkluzív [B]inFAMOUS 2[/B] PSC-s híranyaga eddig három lábon állt: volt egy [A http://playstationcommunity.hu/note/3577]adag infónk[/A], aztán [A http://playstationcommunity.hu/note/3675]debüt trailerünk[/A], plusz némi [A http://playstationcommunity.hu/note/3715]képes látnivalónk[/A] is. Most a fejlesztéssel kapcsolatban tudok újdonságokról mesélni.Chris Zimmerman, a szoftvert készítő Sucker Punch stúdió rendezője a VideoGamer webmagazinnak elmondta, hogy a látvány technikai szintjének bekalibrálásakor az Uncharted 2 volt a mérce. Bár a “PS3 legszebb játékának” mondott U2 minőségét még nem sikerült elérni, de a szakember szerint “hosszú még az út”, és előbb-utóbb “odaérnek”.A Sucker Punch csapatának – és vélhetően sok más fejlesztőnek is a világban – a gyönyörű Uncharted 2 egyfajta inspirációt ad a munkához. A készítők azt szeretnék, hogy a játékosok az inFAMOUS 2-t látva azt gondolják, olyan minőséget kaptak, mint ott.Sokan sokszor kérdezték már: miért szebbek és jobbak az exkluzív programok a multiplatformoknál? Nos, Sucker Punch-ék azt mondják, nekik a Playstation 3 exkluzív munka sok segítséget adott, hisz így kompromisszumok megkötése nélkül, egy hardverkörnyezetre fókuszálva tudnak minél jobb eredményt elérni. Az inFAMOUS 2 felturbózott fény-árnyék effektusainak számítását például elosztották a PS3 procijai között, a grafikus kártya így lélegzethez jutott, ami további minőségi javulást eredményezett a látványvilágban. Több objektum, több részlet, több karakter, kvázi mindenből több kerülhetett a képernyőre.”Mindezt a komoly előrelépést csak azért tudtuk létrehozni, mert Playstation 3 exkluzív játékot készítünk, így semmi mással nem kell foglalkoznunk, nem kell más miatt aggódnunk” – mondta Zimmerman.Megjelenés: 2011.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Úgy legyen, de nem hinném, hogy azt eltudják érni mert az U2 lineáris játékmenetű az inFAMOUS 2 meg sandbox, és ez utóbbi cuccok kevésbé tudnak olyan részletes és kidolgozott látványt felmutatni…

 2. Nekem az első rész is nagyon tetszett, szerintem a 2. is nagyon jó lesz. Egy dolog zavart hogy folyton csörgött a táskája vagy valamije, és idegesítő volt szerintem

 3. kivancsian varom

 4. ecsém a játék még ki sem jött de már sokan azt mondják el lett suabva a játék. könyörgöm azt se tudjátok milyen több változás lesz azon kívül mint amit a trailerben láttatok. Akkor kell véleményt formálni a játék minőségéről mikor már az ember játszik az anyaggal.

 5. Én várom!Alap a game,az első nagyon bejött!

 6. Nah,persze majd ha piros hó esik

 7. “Az első rész jó kis játék,kicsit gyengébb grafikai megvalósítással. (Bár a sz@rtól szerencsére igen messze volt.)Remélem,az új rész nem “”csak”” egy csilli-villi program lesz,gyenge játékmenettel. Na,de mikre gondolok?! Jó lesz ez is. :)”

 8. A trailer alapján nekem még mindig nem jön be a grafika (sem). Még elég messze állnak az Uncharted 2. szintjétől. Habár 2011-ig még van idő bőven. Lesz akkora fejlődés? Kétlem.

 9. Ha fele annyira közelítik meg az Uncharted 2 grafikáját már az is jó.

 10. mért nem a killzone3 grafikáját tüzték ki célul az már most epic, egyedül csak a kabát kérdés cinkes

 11. Tavaly karácsony óta van egy PS3 a szobámban, és az első játék (bundle miatt) az Uncharted 2 volt. Lenyűgözött a játék, igazi tökéletes belépő volt a nextgen élménybe. Ez a hír tehát nekem nagyon is szimpatikus 😀

  • én az első játék amit láttam ps3-on az uncharted 1 volt. már az lenyűgöző volt, és a mai napig az. szóval ha csak az első rész minőségét érik el, az is bőven elég lesz 🙂

 12. “Az inFAMOUS felépítése merőben eltér az Uncharted 2-től.Szóval ha nem is sikerül elérni azt a szintet, “”csak”” nagyon közel kerülnek hozzá,akkor már elmondhatjuk(ják),hogy remek munkát végeztek!”

 13. éljen a Ps3 exkluzivitás !!! 🙂

 14. Nemtom mit rinyál mindenki a karakteren, nem vészes. Kicsit Drakes lett, na és?Még ha valami emós köcsögöt raktak volna bele akkor megérteném a rinyálást, de így?

  • “Drakes!? 😀 A buzis jobb szó rá.A karakterrel nem lehet megbékélni. Ez van, engem is mocskosul irritál. Az első rész úgy volt jó és remek játék ahogy volt.Trailer alapján a város is elég kiábrándító, az átkalibrált új, idióta képességek (jég egy “”áramemberhez”” 😀 ) is eléggé lehangolóak. A szememben elcseszték. Legalább is grafika kivételével, minden téren hatalmas visszalépés.Mindegy, megint győzött a hülyeség, meg a “”ez a régi Cole nem trendi””, amerikai köcsög vérpistikék nyafogása. Elvégre a neve, InFamous, akkor a tartalom már mindegy. Jól van kövessék már lassan a MW2-es példát az exkluzív játékoknál is. Igen ilyenné tesz egy játékot a hype, meg a marketing.ELADHATÓVÁ. A többi már csak részletkérdés sajnos.”

   • Jah és igen, határozottan állítom, hogy Drake és a csóka kinézete között nincs nagy különbség és véleményem szerint a készítők direkt vitték ebbe az irányba!

   • Nem tudom mi a baj a jég képességgel, valószínűleg nem jutott eszükbe S.P.-éknak elég új áramos képesség (hogy ne csak a régiekkel szúrják ki a szemünk) aztán jött ez +csak áramból nem lehet tornádót gyúrni. Nekem például direkt tetszik a fagyos téma.A karakterre meg marad a DLC vagy alapból beépített skin (lehetne egy Drakes hamár úgyis az U2 a cél)

 15. Nekem valamelyik lányhülyítő fiúcsapat jut eszembe erről a főhősröl:)))

 16. Azért jó lenne ha DLC formájában megkapnánk az InF1-es karaktert. Ezzel az új arccal nem nem tudok megbékélni….

 17. Ez jó hír, meg az is, hogy a lehető legtöbbet akarják kihozni a programból, csak az a főhős. A régi Cole nekem jobban tetszett.

  • A szinkronja mindenképp lehetne a régi. De egyébként a hozzáállásuk nagyon jó…

   • Most nem azért, de nem vágom mitől buzis a csóka? Mert valami ratyi tapadós pólót aggattak rá?Jeges képességről meg annyit,hogy pont úgy beleilleszthetik a történetbe, mint az elektromos dolgot az elsőbe. Valami újítás mégis csak kell, ha nem lenne akkor meg az lenne a baj.

 18. Nekem is az első Infamous 2 képek alapján az Uncharted 2 jutott eszembe, azért kicsit meg is közelítik látványban az U2 -t, remélem a pályák(városrészek) is lesznek olyan részletesek.

 19. Jó hír!!!!Imádom a PS3 exkluzívokat!!!!