Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

inFAMOUS 2 – újabb GC10 gameplay

A Kölnben megrendezett európai játékünnep a hétvégén véget ért ugyan, de ettől függetlenül érkeznek az eseményhez köthető képek, videók, és egyéb érdekességek. Jelen esetben a PlayStation 3 exkluzív [B]inFAMOUS 2[/B]-ből szállított le a Sony egy vadiúj, színtiszta gameplay trailert, méghozzá nem is akármilyet![YOUTUBE]gJZCryIIZZw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az elsőt is végigtoltam, nem kérdés hogy ezt is beszerzem majd.

 2. Nem gyenge a cucc!!!

 3. Rombolásból jeles.

 4. “Ez majdnem ugyan az a video, mint az E3-as, de nem baj. Úgy sem lehet elégszer megnézni. xD Szerintem kicsit túl nagy könnyítés, hogy kijelöli a játék az optimális vezetékeket, amin lehet siklani. Ez talán eléggé felesleges, jobb, ha az ember maga keresi meg a megfelelő utat. Bár ez is csak néhány küldetés erejéig lesz szerintem(meglátjuk majd). De ez legyen a játék legnagyobb “”hibája””. 😀 Tuti vétel, előrendelésben természetesen. Az első részből is kihajtottam a platinát, nagyon úgy fog, hogy ennél sem fogom alább hagyni. :DD”

  • Épp ezt akartam írni. Nekem egyébként nagyon tetszik a játék a videok alapján. Az első rész is fantasztikusra sikeredett. De ez, hogy kijelöli a leggyorsabb haladáshoz szükséges elektromos vezetékeket, nekem egyáltalán nem tetszik. Remélem, hogy ez lesz benne az egyetlen ilyen könnyítés, mert őszintén szólva már kezd elegem lenni abból, hogy a játékfejlesztők gyakran a buta játékosokat részesítik előnyben. Én utálom, ha a számba rágják, merre menjek. Jó lenne, ha ez a kijelölős opció kikapcsolható lenne, vagy mondjuk nehézségi szinttől tennék függővé. Összességében egyébként engem megfogott, már az első részével, úgyhogy ezt is mindenképpen beszerzem.

 5. Cole bontást vállal!!

 6. Az első résznek csak a demójával játszottam, de szerintem jogos a kérdésem: Láttunk már ekkora pozitív változást egy játékszéria 2 egymást követő része között egy platformon belül? Talán igen, bár én kétlem.FASZA!!

  • Grafikában Uncharted 2.Játékélményben Gears of war 2,de erős a gyanúm,hogy a 3. rész is ekkora előrelépés lesz,ráadásul a grafika is odabasz(végre)

 7. Első napos vétel. Csak legyen rá pénzem!!!!

 8. Háát, így videó alapján még nem vagyok teljesen biztos benne.Túl csilli-villi, kombózós, hülye kamerakezelős, nincs meg az a jó ki komor hangulata (színvilág), mint az elsőnek volt.

 9. Hát abba a videóba amit linkeltél ott tényleg úgy tűnik mintha lenne jégképessége is . De ha végig gondolod az honnan lesz neki ? Végül is akkor a víz kéne neki ami meg tud fagyasztani ,nem ?

  • Nemtom hogy honnan lesz neki, biztos kitaláltak rá valami ésszerű magyarázatot 🙂 Én mindenestre örülnék neki ha bővülne a képességek tárháza. Az áramosokhoz szerintem már nem lehet olyan sok mindent kitalálni.

  • A vizet már megoldották, ezért költöztették egy mocsár mellé.

 10. Van benne feszültség!

 11. Hát ez már nagyon fasza kellllll nekem.Húú nagyon király csak jönne már ki végre !!!!!!!

 12. Jó lesz ez, na!:D

 13. Persze meg tüz és levegő . Ne legyen benne jeges képesség .

 14. De nem úgy volt hogy mostvantól Cole-nak jeges képességei is lesznek? Remélem nem vetették el az ötletet, mert az E3-on még az Infamous 2 logóban máshogy nézett ki, jeges volt a 2.

 15. Engem megvettek^^

 16. Zsíros

 17. nemrossz .D

 18. kösz a hírt Foxhound,nehéz szavakba önteni mekkora bad ass lesz:D

 19. ez volt már!

 20. Nagyon jó lesz!

 21. A legdurvább a rombolható környezet!

 22. Nagy lesz. Bár nekem a püfölős résznél a karakter mozgása kicsit furán hatott.

 23. ez mar regebben volt linkelve nem?