Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

inFAMOUS 2 – képek és artworkök

A Game Informer nyomtatott [A http://playstationcommunity.hu/note/3577]hasábjain debütáló[/A], majd később a Sony E3-as konferenciáján [A http://playstationcommunity.hu/note/3675]trailer[/A] formájában leleplezett PlayStation 3 exkluzív [B]inFAMOUS 2[/B]-ből érkeztek meg az első képek és festmények. A [B]Sucker Punch[/B] újragondolt szuperhősös stuffja valamikor 2011-ben fogja (elektro)sokkolni közönségét.[22210]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Nem lesz ez rossz, csak “”kicsit”” sok lett az AA meg a photoshop… :)”

 2. ez New Orleansban lesz ?

 3. Ezek a képek szépek, de az E3 trailer nem egy nagy vaszisztdasz. Az első rész demo-ja sem tetszett, ez sem hozott még lázba.

 4. Basszus de sokára jön még… 🙁

 5. félek

 6. Túl élénkek a színek.

 7. Jó kis game.

 8. “Rendesen elcseszték a folytatást, kezdve a díszbuzival.Első rész nagy kedvencem volt, ezt a szart meg etessék az amcsi köcsögökkel, akik mindenért sírtak. Ez nem jó, az nem szép, az nem trendi. Gratula, sikerült mocskosul elb*szni az egész játékot.Milyen InFamous 2!? Nevetséges! Az U2 multi is a sok updatetől lett ilyen elb*szott szar, hát ‘mitadisten ott is a “”rajongók”” sírásának adtak igazat. Annyit foltozgatták, hogy már nem csak az lett szarabb, ami volt, hanem az is, ami eddig jól működött.Most erre mit mondjak?EZ AMERIKAAAA IGEEEEENNNNNN!!!!!4444négy,four,vier,ötbőlegy.”

 9. Nem értem miért kell egy ilyen ratyi karakterre változtatni a régi főhőst!

 10. nem tetszik, tulságosan különböző helyeken kell menni. ezt a játékot nem is kéne már infamous-nak nevezni, hisz mindent megváltoztattak.-föhőst-képességek(jég)-pályákeléggé ugymond visszataszító ez a 2.rész az előző játék után

 11. Jónak tűnik. Erősen várós.

 12. király

 13. Nagyon jó ha csak annyit tudna mint az első akkor már tuti vétel lennne.Ez a villanypásztór viszont nekem nagyon nem tetszik minek neki az a hülye bot oda???

  • az a bot nagyon jo lesz, valtozatosabba teszi majd a harcot, lehet vele majd light es heavy attackolni, kombozni es finishelni…szerintem az egyik legjobb ujitas…amugy tuti nem lesz rosszabb mint az elso resz, nem ertem miert lenne gond a helyszinek valtozatossaga, a folyekonyabb kozlekedes es a tovabbi kepessegek a regiek mellett……de az uj kulsonek en sem orulok!

 14. a grafot eléggé felhuzták 😀

 15. Nekem nem tetszik

 16. Széép közelről.

 17. Rengeteget fejlődött grafikailag,és ezt nem a képek alapján mondom hanem az E3 trailere alapján.Változatosabb helyszínek is jót fognak tenni a már így is fantasztikus játéknak!

 18. Jól néz ki, persze ezekbe a képekbe elég durván bele van piszkálva, ennyire azért nem lesz szép az tuti. Van rajtuk vagy 100X AA:)

 19. én még az 1-el sem játszottam de jól nézz ki nagyon 🙂