Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey – képek, infók, videó

A bejelentés nem teljesen friss, viszont mi itt a PSC-n még nem szóltunk róla, hogy nextgen konzolos változat is érkezik az 1C Company második világháborús repülőgép szimulátorából, az [B]IL-2 Sturmovik: Birds of Prey[/B]-ből. A Playstation 3 verziót 2009 év végére ígéri a kiadó.A game több szempontból is komolynak tűnik: egyrészről konzolokon eleve nincs túl sok repülőszim, másrészről ami van, az is inkább modernkori, mai gépekkel. A Sturmovikban ezzel szemben valódi világháborús legendák pilótafülkéjébe pattanhatunk be, olyanokéba, mint a Spitfire MKII, P-51B, Junkers JU-87B-2, Yakovlev Yak1-B vagy a Focke Wulf FW-190A-5.A game nagyjából 50 missziót kínál a nagy háború ismert kelet- és nyugat-európai helyszínein, például Anglia, Berlin és Sztálingrád egén. A kampány módban a Szövetségesek oldalán szállhatsz hadba, a multiplayerben azonban a Tengelyhatalmak repülői is rendelkezésedre állnak majd. A fejlesztő külön kiemelte, hogy a játék egyik legnagyobb újítása a repcsiken megjelenő sérülésmodell lesz: szépen meglátszanak majd a golyó- és égésnyomok, horzsolások és karcolások is. A vizuális komponens egyébként is láthatóan erősre van véve: a talaj maximálisan élethű megalkotásához korabeli légifelvételeket alkalmaztak, az ég és a felhők lemodellezéséről pedig külön engine gondoskodik. Ezek után az már csak természetes, hogy a gépek mind pazarul festenek, a legapróbb részletekig kidolgozva. (Remélhetőleg ez mozgásban, a HDTV-k képernyőjén is jól látszik majd…) A programban kalibrálható “realizmus” garantálja, hogy az amatőr, “arcade” pilóták és a profi szimulátorosok is megtalálják számításukat.[GT]38599[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora game lesz!!!!

 2. Hűű, az IL-játékok nagyon komolyak, repszimulátor megszállot ismerősöm már vagy 4 éve Il-lel játszik, és öröm hallgatni, amikor belelovallja magát a netes élménybeszámolóiba.

 3. Ez nagyon szép 🙂

 4. Ezt meg kell venni. Ilyesmire várok már rég!

 5. Tyíííí ha gyerekek!Talán egy potenciális must have cím van kinézöben Razgriz Démonainak? Jó lenne ha kipróbálhatnám. Sokat számítana. Kéne pénz is. Aki megsajnált, az nyugodtan adhat. Gyerünk mááááár. Dobjuk már össze. Kinek mennyije van?

 6. Ezt is a gombas mondszerral kell majd vagy lehet esetleg vmi jo kis joyyal, amit pl pc ala is hasznaltam saitek X-52-vel iranyitani?! Mondjuk ezt ketlem, bar nem lenne rossz otlet, ha drivert megirnak alá! 🙂

 7. itt egy gameplay (sorry, hogy 360as)http://www.youtube.com/watch?v=YHmKjyPhJpY&feature=related

  • Hú ez hihetelenül karaly!Imádom a komoly szimukat és nagyon jó, hogy valami jön konzolra is belőlük végre! Mert azt viszont nem imádom amikor PC-n egyszerűen nem tudod belőni a konfigot és amikor besűrűsödik a játék akkor elkezd szaggatni meg minden!Egyszerűen mert nincs optimalizálva semmire, és soha nem is lesz olyan gép amin rendesen fut.

 8. 1 éve várom már, hogy megjelenjen végre a játék és már csak fél év:)VV2 + repülő nekem ez kihagyhatatlan vétel (szeptembertől nem fogok unatkozni, tele leszünk jó játékokkal)

 9. Előtte még jön a Heroes over Europe, az is kell majd. Erről még nem hallottam, de várom, szeretem a II. játékokat.

 10. Majdnem elkezdtem hőzöngeni, hogy hol vannak a messerschmittek, de legalább a multiba beletették őket.Remélem inkább simulator lesz és legyen benne renden kifutópályás le és fel szállás + p51-es mustangokkal akarok kisérni bombázókat bevetésre:)

 11. Azért remélem lehet majd PS3 irányítani mert az ilyeneket PCn mindig joystickal toltam.

  • Ha joyal toltad pc-n akkor psen miért ne lehetne joyal irányítani?:P

   • “Nana, azért van egy “”kis”” különbség a két joy között te is tudod. 😀 (és itt nem csak a méretre gondolok)”

   • Hm.. ez tényleg érdekes komment.. miért ne lehetne PS3-on írányítani? Nem vágom… Szerintem sok tekintetben sokkal kellemesebb joy-al tolni játékot mint pc-n egér+billentyű párossal.

  • Szerintem jól irányíthatók a repülős játékok.Persze a beállításoknál meg kell találni a legjobban kézre esőt.Anno Ace Combatot nyomtam sokat és ott megszoktam egy beállítást. Vettem egy másik játékot ott az istennek nem akart jól menni a játék. Bementem a beállításokhoz, és az ami nekem kellett az ott az Elite beállítás volt. 😛 Mondom: Na vazze de profi vagyok. 😀

  • Ne izgúlj…erre van az analóg.

 12. Várjuk ezt is! Nekem az IL2 Sturmovik: Forgotten Battles van meg PCre, rohadt jó, pedig nem egy mai játék.

 13. Nekem is megvan 1-2 része. De PC-n valahogy nem igazán szerettem vele játszani, inkább a LockOn.De ez a verzió úgy tűnik hihetetlenül sokat fejlődött. Én is nagyon várom már!

 14. hÁt erre lehet lecsapok majd . jól néz ki .

 15. Anno a Blazing Angelst nagyon vártam, tetszett is a cucc, de a 2. rész már nagyon elment olyan irányba ami nem tetszik.Ez viszont nagyon bejön, egyszer biztos megveszem, de ebben az őszi szezonba szerintem nem biztos hogy belefér.(Amúgy jön PSP-re is)

 16. De fasza! Ilyenre várok! 😀

 17. Nagyon jól néz ki, csak a fizikát el ne rontsák.

 18. Nem csúnya! Emlékszem PC-n az előző részeknél már a felszállással is gondjaink voltak (a földet érésről már nem is beszélve).

 19. Egész jó!Sőt….

 20. Emlékszem, hogy az 1. részével mennyit ökörködtem 😀 MUST HAVE !!!

 21. Te jó ég ez valami BRUTÁLISAN szép.

 22. Ezt tuti beszerzem!Ütős game lesz!