Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ikki Tousen: Xross Impact – képek szakadó ruhákkal

Még 2009 végén [A http://playstationcommunity.hu/note/2448]adtunk hírt róla[/A], hogy a Marvelous Interactive PSP exkluzív beat’em up játékot készít a csinos lányairól híres Ikki Tousen univerzumra alapozva. Most néhány újabb screenshot érkezett a bunyók során cafatokra szakadó ruhákban legyeskedő hölgyikék főszereplésével.A game most április végén debütál Japánban, US vagy EU verzáról sajnos egyelőre nincs hír. (Az alábbi in-game videó megtekintését inkább csak japanofil olvasóinknak ajánlom, az egy másodpercre eső [i]japánlány visítások[/i] szokatlanul magas értéke miatt!)[GT]62579[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Isten császár játék.

 2. Veszettül komolynak néz ki.

 3. Csajokkal játszani igenis jó! Ha lehet karaktert választani valamiben, mindig csajjal vagyok 🙂

 4. Most az egyszer kellene egy PSP 🙁

 5. Ragadós ez a japcsi csajos téma, úgy látom.

 6. iskolásruháscsajos verekedős game? egy zseni aki ezt kitalálta 😀

 7. “””Masának tetszeni fog”” játék.”

 8. Nem rossz ,de nincs psp-m.

 9. not bad :))))

 10. Az ilyen fasza cuccok miért csak PSP-re jönnek ki???? :'( :'( :'(

 11. Nem rossz…

 12. Nekem tetszik a grafikája!

 13. Kár, hogy Housen Ryofu nem szerepel, amúgy királyság 🙂

 14. Hmm.. nagyonszép.

 15. jaj ikki tousen! :)mikor mangacsajos figurákat néztem akkor ebből voltak a legjobbak.vagyis a Kanu-s figurák voltak a legjobbak. 🙂

 16. A teljes képernyős szakadó ruhás rajzok jók, de amúgy csúnyácska a játék.

 17. ….hat ez meg ingyen se kene … tenyleg gaz

 18. Most kezdődött az új évad!

 19. Hát nem tudom.Szerintem elég csúnya a grafikája (legalábbis nekem nem jön be:S).Meg ezek a verekedős játékok valahogy nem sikerülnek valami hosszútávúra (elég kevés szokott lenni a kombók száma)

 20. De ebben mi a jó? ( vagy az aki ezt meg veszi az miért veszi meg? )

  • hát hogy racsnizzon a csajokra :)ahogy elnéztem a többi hasonló játéknál a kommenteket ott mind azt irták h milyen jó h ilyenek látszódnak meg álló fasszal nem lehet játszani….meg ilyen marhaságok…..valszeg azok veszik majd meg akik a büdös életbe nem láttak pinát

  • Az benne a jó, ami egy Tekkenben, egy Dragon Ballban, egy Narutóban, vagy egy SoulCaliburban. Aki ezt veszi meg, az azért teszi, mert tetszik neki a játék világa és karakterei.Erre egyedül nem jöttél volna rá?

   • Rohadjak meg nem jöttem volna rá. Lehet azért mert távol áll tőlem ez a fajta virtuális megközelítése a dolgoknak.Nekem ez a rajzokban, meg egyéb kézzel nem fogható virtuális módon ábrázolt széttárt női lábakat, meg ízléstelen és érthetetlen méretű csöcsöket, és egyéb víz által benedvesített ügyeket nem tudom úgy nézni, mint ahogy azt néznem kellene (?) hím létemre.Nekem ez nem öröm, és ( bevallom ) kicsit aberráltnak tartom aki ebben leli örömét. Nem mintha én normális lennék ( szó se róla ).

    • “Kiindulva abból, hogy minden egyes testiséggel vagy nemiséggel kapcsolatos, vagy azt tartalmazó játékhírnél megjelensz, és elsütöd mindig UGYANAZT a kérdést (“”ez miért jó””), már vágom, hogy valamiféle erős komplexusod van, de hidd el, videojátékban lányokkal verekedni semmiben sem más, mint állatokkal, robotokkal, idegenekkel, pokolfajzatokkal vagy gengszterekkel.Játék, érted, szórakozás, mindenkinek más.”

     • Teljesen világos amit mondasz, de nekem ez akkor se fér bele az aszott agyamba 🙂 Mármint értem, hogy az utolsó mondatod a lényeg, és abban minden benne van.Kicsit ilyen -Valós kontra Virtuális örömök- szaga van. És nagyon direkt erre van kihegyezve az egész, ami nekem ellenszenvessé teszi a dolgot ( meg mint kiderült nem vagyok fogékony az ilyen jellegű virtuális elgondolásra – talán ez lenne a lényeg ). Persze mondhatnám azt is, hogy -Valós ÉS Virtuális örömök-, csak nekem ez így nem fekszik.Én is érzem, hogy kicsit túlbeszéltem a dolgot, de be is fejeztem. 🙂 Ha már ennyit írtam, nem törlöm vissza. 😛

     • “Szerinted aki olyan szoftverrel játszik, amiben “”ráutaló”” szexuális jelenet/karakter/bármi van, az a valóságban nem szexszel? Lehet egyszerűen csak baromira szereti a szexet, a női testet, és a játékban is azt keresi, meg az életben is. De az is lehet, hogy valakit simán csak ez szórakoztat, nem pedig a horrorszörnyek.”

     • Megbeszéltük. Világos.

     • nem is beszélve arról, hogy valaki meg a horrorszörnyekre gerjed.új a melóm, több a fizum. Május végén szülinap. Lehet, hogy lesz egy PSP-m?

     • nem az agyad aszott neked,hanem a pocsod:)

     • Mer? Neked erre fel áll vagy mi? 🙂

     • nem, az beteges az, mikor valaki elveszi a párnáját feleségül mert egy anime kisjcsaj képét nyomatták rá. :)itt természetes gyönyörködésről van szó. ha valaki szereti szépet, akkor azt minden formában szereti. ugyanúgy élvezi, kellemes látvány neki egy jó csaj képe, egy jó kis karakter látványa. mindannyian gyönyörködtünk pölö bayo látványában. itt nem arról van szó, hogy akkor az ember megdugja monitort.egyszerűen csak nézi, élvezi a szépet, ami megfogja.ezért is vagyunk. ezért is igaz az a mondás, hogy szexszel mindent el lehet adni. azért van szemünk, hogy lássunk. érzékelés.ha csak nem szerzetes az ember és nem a hegyekben él, és kántál a csuhája alatt a földet bámulva, akkor vágja mire gondolok. :)az a nemnormális ha valaki nem tud csajozni, pasizni. interneten chaten nyomatja. illetve amire te gondolsz, az japánoknál van szerintem. -otaku- ha jól emlékszem.ott tényleg látni olyat, hogy animék-mangák világában élnek és ki sem mozdulnak a kis szobájukból.

     • Már megvilágosodtam 🙂 Értem mire gondoltok. És jogos.

     • ok. csak ki akartam fejteni a gondolatomat. 😀

     • Hát azért vagyunk itt. 🙂

 21. A japanok ezert gondolom meg fognak veszni.:)