Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

II. Országos Kecskeméti Tekken Verseny

A KAMI – Kecskeméti Anime Videojáték és Képregény Klub – rendezésében idén is megtartjuk a már hagyományosnak számító Tekken versenyünket, a II. Országos Kecskeméti Tekken Versenyt (II. OKTV), amely a tavalyi évben is nagy sikert aratott. Pár szóban a versenyünkről:A tavalyi évhez képest, megdupláztuk mind a terem nagyságát (65nm-ről 170nm-re), mind a versenygépek számát (3-ról 6-ra), hogy a tavalyinál is pörgősebb és még élvezetesebb játékélménnyel térhessen mindenki haza, aki részt vesz a versenyünkön. További újdonságunk, hogy a döntő, idén projektoron is kivetítésre kerül a minél jobb látvány érdekében. Ezen felül a még hosszabb freeplay játékidők is kiemelendők, a selejtezők 2., 3. menetében és a döntő alatt (természetesen, ha hamarabb lefut a verseny, ez a rész is hosszabb lesz), hogy az esetlegesen korábban kiesők is minél többet játszhassanak.[B]A versenyünk időpontja:2011. február 5.11:00-17:00[/B]Helyszíne:Kecskeméti Ifjúsági Otthon, 6000 Kecskemét, Kossuth Tér 4.Nevezési / belépő díj: 1000FtA versenyre nevezni elsődlegesen a [A http://www.facebook.com/pages/Orszagos-Kecske#!/pages/Orszagos-Kecskemeti-Tekken-Verseny/144997928876167]Facebook[/A] oldalunkon lehet, a versenyjelentkezés nevű kiírásunk alatti hozzászólással, azonban akinek ez nem megfelelő, az az alábbi csatornákon is elérhet bennünket:e-mail: dalfgan@freemail.humsn: csepelsz@freemail.hu, daisuke_ido@msn.comskype: dai_is_idoA verseny napján a helyszínen is fogadunk el jelentkezést a bemelegítés alatt, de szeretnénk, aki teheti előre szóljon, hogy minél zökkenőmentesebben tudjunk kezdeni.A támogatóink és a nyereményeink listája folyamatosan bővül, de annyit elárulhatunk, hogy megéri harcba szállnia mindenkinek a konzolos nyereményekért!Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel!Üdvözlettel:Tóth Norbert /Daisuke Ido/KAMI Kecskeméti Anime Manga Videojáték és Képregény Klub Főszervező

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Hy All!A “”II. Országos Kecskeméti Tekken Verseny”” napjára készült Promo videó:Long Promo:http://www.youtube.com/watch?v=R329jiwt_ZM&p=4E83EF34BA3A145EBye All!”

 2. “Hy All!Elkészültek a “”II. Országos Kecskeméti Tekken Verseny”” Promo videói:Super Short Promo:http://www.youtube.com/watch?v=bK-HP2oFPOE&p=4E83EF34BA3A145EShort Promo:http://www.youtube.com/watch?v=9dfwhqT7y7Q&p=4E83EF34BA3A145EBye All!”

 3. Másnap meg pont a KOFXIII verseny lesz 😛

 4. Sok szerencsét!

 5. Hy All!Mint ahogyan már a Tekken 6 fórumba is írtuk:Extra: Az első Országos Kecskeméti Tekken Versenyhez hasonlóan ez alkalommal is felvételre kerülnek a játékosok által lejátszott meccsek, amelyek a következő csatornán lesznek elérhetőek:http://youtube.com/K1CS1KBye All!

 6. HAJRÁ! minden indulónak, remélem rögzítik a meccseket szeretném majd megnézni őket.

 7. Én már jelentkeztem.

 8. pestről szervezzünk valami vonatozó sárgabuszozó brigádot?

 9. “Na , erre kellene elmennie a ( z egri ) kölcsönzős Balázsnak , nagyon-nagy Tekken-Mágus ( láttam párszor felsülni hozzá “”betévedő”” nagyképű Tekken veteránt!! -PERFECTRE VERVE !! :] ) .”

 10. Egy a baj ezekkel a versenyekkel, hogy akár eljön Guc, akár nem, mindig ő nyer.

 11. Sok sikert! Én kihagyom inkább, nem akarom végiggyalázni a mezőnyt. XD

 12. Hajrá!Majd egy év múlva talán.

 13. Sok sikert kívánok minden jelentkezőnek, kíváncsi vagyok milyen meccsek jönnek majd össze. 😀

 14. Ez olyan, mint a dragonball raging blast, nem?