Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

IGN – ne vedd meg PS4-re és XO-ra a Cyberpunkot

Kiváló játék, megrázóan rossz minőségben.

Az IGN.com videojáték magazin úgy döntött, saját tesztet dedikál a CDPR Cyberpunk 2077 című sci-fi akció-RPG-je PS4 / XO verzióinak, mégpedig azért, mert ezen változatok szerintük “megrázóan rossz” technikai minőségben kerültek piacra a többi, náluk sokkal erősebb hardvereken futó kódokhoz képest.

Ezt így ne... – kántálja az IGN, majd azzal folytatja, hogy a game a frissítések ellenére képes kiütni az XO konzolt, alacsonyabb felbontást produkál, mint a sub-HD 720p, majd leesik 10fps-re a sebessége, ami kvázi diavetítés. A PS4-es változatnál már valamivel jobb a helyzet az 1.04 patch óta, ugyanakkor mindkét változat fényévekkel rosszabbul teljesít ezen a két platformon, mint bármelyik másikon. Az IGN emellett akadozásokról, lassú textúratöltésekről, valamint működésképtelen ellenfelekről beszél.

Az IGN arra inti olvasóit, ebben a formában ne játsszák ezt az amúgy remek kalandot, kérjenek refundot (amennyiben tudnak), és 4/10 ponttal jutalmazza a két verziót.

16 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Kipróbáltam még első nap PS5-ön. Volt pár bug de nem volt rossz az az 1 óra 🙂 Utána jött az 1.04-es patch amit még nem is láttam. Most jelenleg ott tartok, hogy min. megvárom a januári patch-et de igazából a next gen. változat érdekelne jövő ilyenkor 🙂 Nem tudom kibírom-e várni 🙂 Esetleg akkor még egyszer megnézem majd. Dunno.

  2
  • Hali!! Én ps5-ön tolom,eddig kb 20 órát raktam bele.Az új gépeken nem rossz a helyzet,de nez még nem nextgen.Nekem ami igazán furcsa az az irányíttás,nem érzem magam béna játékosnak de nagyon szokni kell.Főleg a hekkelés meg az úgynevezett braindance szerintem eléggé túl lett bonyolítva.

 2. Előző generáció váltáskor a Ubisoft szokása volt, a promó gameplay-ek minősége köszönő viszonyban se volt a végleges változattal. (Division, Watch Dogs főképp) Szét is szedték darabokra őket teljes joggal, utána leszoktak a trükközésről.

  • Mondjuk kb minden játéknál messze van generációváltáskor az előző konzolgeneráció verziója a bemutatott látványvilágtól, mert nyilván addigra már bőven elavul a hardver és nem versenyezhet a PC-s verzióval vagy a következő generációs verziókkal.

   • Félre értettél, én arról beszéltem, hogy szándékosan jobb grafikát mutattak előzetesen mint ami kijött végeredményben. Platformról függetlenül.
    És tudták nagyon jól hogy komoly gondok vannak a last gen verziókkal mégis mentek olyan nyilatkozatok mint amit Martin lentebb is linkelt, hogy tök jók a régi gépes portok.
    Közel se arról van itt szó, hogy az ultra PC grafikát gondoltuk alap PS4-esnek. 🙂 Ennyire azért nem naiv itt senki.

    1
    • Amit a PC-s verzióból láttam, a maximális beállításra nem mondanám, hogy elmarad az előzetesen bemutatott látványtól. Sőt, olyan kommentet is olvastam, hogy valami konkrétan jobban néz ki.
     Az már más kérdés, hogy jelenleg annyira optimalizálatlan, hogy csak egy olyan PC bírja el a legjobb grafikai beállításokat, amit 4db PS5 árán lehet venni.

  • Hali!! Azt is csak felkapta pár lúzer akiknek semmi sem jó,akik arra élveznek hogy mindenbe belekötnek,mindenen fogást keresnek mindent leszaroznak.Akiknek bármit csinálsz sehogy nem fog tetszeni mert ők csak kritizálni és fikázni szeretnek.Én játszottam mindkét watch Dogsal,az első szerintem egy kurva jó játék nincs azzal semmi baj.Se a story se a vizualitás nem rossz.Nekem nagyon tetszett a második már kevésbé.

 3. Ha nem lett volna ekkora hype körülötte, akkor a botrány sem lenne ekkora.
  Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Remélem, hogy majd orvosolják a hibákat.

  2
 4. https://www.gamesradar.com/cyberpunk-2077-runs-surprisingly-well-on-current-gen-consoles-according-to-cd-projekts-ceo/

  Kaciński went on to say. “So, we believe that the game is performing great on every platform.

 5. 1.04-gyel alap ps-en is sokkal jobb a helyzet, előtte tényleg katasztrófa volt
  most is vannak bőven bugok (clipping, fura ragdoll, ilyen-olyan anomáliák), de szerintem naiv dolog volt az előzetesen promózotthoz hasonló grafikát várni alap PS4-re

  • Kurvára az volt. De az is mocsokság volt, hogy a megjelenés előtt egy héttel még ilyen hírt nyomtak ki, hogy “meglepően jól futnak a current gen verziók”.

   • ez mondjuk tök jogos és igazad van

    ignorantia sit beatitudo: én nem olvastam ezeket a nyilatkozatokat
    de nem győzöm hangsúlyozni, hogy megjelenés pillanatában botrány volt technikailag a játék
    de így, hogy másfél-két nappal a megjelenés után felpatchelték arra a szintre, ami kb várható volt a régebbi hardvertől én nagyon élvezem, amennyire az időm engedi

    1
    • Egy dologra jó lesz ez a botrány: ha ezentúl halasztanak valamit, talán kevesebb lesz a rinya és megértik az emberek, hogy miért van erre szükség.

     3
 6. Közel sem reprezentatív az én barátlistám de már csak abból kiindulva is kurva sokan vették meg, túlnyomó többségében PS4-re.
  Gyanítom az összes eddigi eladott példányok tekintélyes hányadát teszik ki last gen konzol verziók.

  2
 7. Nem bírtam ki és a hétvégén megvettem PS4 Pro-ra. Megvártam amíg lejön az 1.04-es patch és csak utána indítottam el. Még nagyon (nagyon-nagyon) az elején tartok de hála a jó égnek eddig nem találkoztam vérlázító buggal – szépen, stabilan fut. Az valóban látszik, hogy köze sincs a PC-s verzióhoz, sőt, valószínűleg a nextgen konzolokéhoz sem (hülye voltam és fizikai formában vettem meg, így nem tudtam kipróbálni PS5-ön), de annyira azért nem vállalhatatlan, mint ahogy gondoltam. Aztán persze simán lehet, hogy pár óra múlva változik a véleményem, de egyelőre így látom.

  3