Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

I Am Alive – új trailer

A Ubisoft gondozza, Playstation 3-ra is készül, külső nézetes katasztrófatúlélő kaland stílusa lesz, de hogy napra pontosan mikor jelenik meg, azt egyelőre nem lehet tudni: ez az [B]I Am Alive[/B]. A game állítólag nem dobozos, hanem Playstation Network letölthetős formában érkezik majd.[YOUTUBE]NaTva2z7_B4[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Eddig érdekelt a stuff.És még most sem mondhatnám,hogy teljesen hidegen hagy a dolog,de tény: a The Lost of Us személyében erős riválist kapott a gáma.És a párharcnak nem az I am Alive az esélyese.

 2. Ezt bebukta,miután megjelentek a The Last of US első képei,és videói,bár belegondolva,ez is milyen jól,és szépen indult,és mi lett(lesz)belőle,kimarad.

 3. Valahogy egyre silányabbnak látom ezt a dolgot.

 4. Amikor bejelentették, azt hittem ez vmi olyasmi lesz mint a Raw Danger.Technikailag, ha nem is erös legalább tartalmas legyen.Ne az akció legyen a középpontba, meg a látványos ugrások. Azt már az Unchartedbe megúntuk.Ha inkább a túlélésröl szól, mint a piff-puffról, engem érdekel.

 5. Hát látszik, hogy a halálból lett visszahozva a játék, és az is hogy miért PSN only lett végül. Azért ha a játékmenet hozza a kívánt színvonalat, beszerzős, mert koncepció továbbra is igen érdekes!

 6. Csak letöltős formában? Milyen kár.

 7. Elég gyengének tünik(mármint a grafika).

 8. Ez mekkora szar!

 9. Tisztára, mint a Legenda vagyok..csak zombikat nem látni..de nem rossz:)

 10. Érdekel! 🙂

 11. Nagyon tetszik ez a game, kár hogy nem lemezes formában jön. Milyen jó limitált kiadást lehetett volna kiadni. Ezt a ziccert kihagyni….

 12. Érdekes. Még valami jó is kisülhet belőle.

 13. Már nagyon rég óta várom . Kíváncsian .

 14. utoljára ennyi köd effektust a Turok 1-ben láttam 😀 amúgy tetszik, várom.

 15. utoljára ennyi köd effektust a Turok 1-ben láttam 😀 amúgy tetszik a téma, várom.

 16. Kicsit csúnyácska, de nálam sosem a grafika teszi… Meglátjuk.

 17. Ha nem ismerném a cuccot azt hinném PS2 cím.Mentsége lehet a PSN megjelenés… de ismerve a stúdiókat mennyire pénz akarnak szerezni szerintem ez a PSN egy olcsó végső megoldás lett. Ilyen állapotban lemezen senki nem venné meg. Próbálnak a beleölt pénzböl valamit visszahozni.(Olyan szaga van a dolognak, mint ha kiadták volna a fejlesztést egy külső csapatnak, akik csak ilyen minöséget tudtak lerakni az asztalra.(Mint a Capcom és a Lost Planet2 esete… nem hiába lett olyan amilyen. ))

  • Nekem is olyan szaga van kicsit, hogy mintha félbehagyták volna, aztán újból vissza az egész, na majd a Last of us 😀 Mindenesetre ez is érdekel, remélem, jó árszabása lesz.

 18. Nagyon érdekes game 😀

 19. Nagyon vártam ezt a játékot az első előzetes után, de azóta csak csalódást okoz. Ezek után már biztos, hogy TLoU lesz inkább. Szerintem kifejezetten csúnya, persze PSN címnek elfogadható, de szerintem elcseszték, hogy nem az eredeti formában készítik el.

 20. Szerintem meg nem rossz!

 21. Ezek a mai hírek apukám………Egyik borzasztóbb mint a másik!:DMi ez kezdetleges U3 motor?Nem csodálom,hogy nincs pénz lemezre,hisz még motor sincs alatta…. :(Pedig azt hittem jó lesz !Az 1.régi videója alapján.

 22. vegyes érzelmeim vannak e játék kapcsán ha lesz olyan jó mint egy SILENT HILL akkor nagy baj nem lehet, na majd meg látjuk, amúgy ez a videjó tényleg elég rondácska lett 🙁

  • Ettől szerintem ne várjunk Silent Hill-t, ez inkább kalandjáték lesz amiben néha összefutsz pár törvényen kívülivel.

 23. “Szerintem iszonyat ronda:S Remélem szebb lesz,mert érdekelni fog!Bár lehet,hogy a többi része pótolja ezt a “”hiányt””!:)”

 24. Jónak tűnik, emlékszem mikor berobbant, egy különleges IP címként, majd már úgy volt, hogy kukába dobják az egészet, de mégi vissza hozták a vágóasztalról, örömünkre! 🙂

 25. nyálcsorgás…….. 😀