Hyper Scape – hamarosan indul az ingyenes battle royale

Startol az első évad.

A pörgős, városi, belső nézetes battle royale csatákat kínáló Hyper Scape augusztus elején lesz játszható – jelentette be a Ubisoft. A játék elsőévada – The First Principle – címmel új elemeket kínál az augusztus 2-áig futó nyílt bétához képest.

Akik legalább egy óráig nyomták a bétát vagy nézték az Twitchet 600 Bitcrownt – a játék fizetőeszközét – kapnak, így a hétvégén még lehet élni ezzel a lehetőséggel. Az ezután konzolra váltók minden tartalmukat megőrizhetik, ugyanis a Hyper Scape támogatja a platformok közötti átjárást. Lesz egy új középtávolságú fegyver, a Dragonfly, valamint egy új hack, a Magnet, amellyel csapdát lehet állítani az ellenfeleknek. Az első évadban összesen 11 fegyver és 11 hack lesz, illetve limitált ideig új játékmódokba is belekóstolhatnak az érdeklődők a Solo és a Squad Crown Rush mellett. Az átívelő narratíva is beindul az első évaddal, ugyanis a játékosoknak meg kell oldania egy rejtélyt a világban. Az „emlékszilánkok” összegyűjtésével többet lehet megtudni a karakterekről és eseményekről, és egy újabb tárgyat rejtenek el minden héten. Később képregények is lesznek, amelyek tovább tágítják az univerzumot.

A Twitch-integráció is bővül, és a Hyper Scape Crowncast Twitch-bővítménye a Kudos funkcióval lesz gazdagabb. A nézők a streamereket támgoathatják ezzel az eszközzel, és reagálhatnak a legizgalmasabb pillanatokra – ilyenkor a játékban vizuális effektek jelennek meg. Kudókat a Twitch Bitekkel lehet vásárolni. A nézők ingyenes és prémium Battle Passaikkel is haladhatnak ha nézik a Twitch-streameket. Az eseményekre való szavazással valós idejű következmények aktiválhatóak, mint például a „Lethal Melee”, amelyben egy ütéssel lehet a közelharci fegyverekkel kiiktatni a konkurenciát. Összesen 9 ilyen eseménykártya lesz a Crowncast-bővítményben.

Az első évad a Battle Passt is kiterjeszti, amely ingyenes és prémium „létrái” 100 exkluzív tartalmat kínálnak. A prémium változat 950 Bitcrownért vásárolható meg, amely fizetőeszközt valódi pénzért is meg lehet venni, de csupán a játékkal is be lehet gyűjteni. A nyílt bétához hasonlóan a meccsek szemlélésével is lehet haladni a Battle Pass-létrán, ha aktiválva van a Twitch Crowncast-bővítménye. A boltból még több személyre szabhatósági elemet lehet vásárolni.

A Hyper Scape augusztus 11-én indul PlayStation 4-en, teljesen ingyen játszható formában.

Hozzászólás