Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon Zero Dawn – visszaszámláló videó

A Sony Interactive Entertainment egy „érdekes” videót tett közzé a PS4 exkluzív [b]Horizon Zero Dawn[/b] közelgő megjelenése alkalmából. Gyakorlatilag egy falat nézhetünk és annak változását a játék 3017-ben játszódó időpontjáig. A nyílt világ – disztópikus jövőjével – március 1-én érkezik konzoljainkra.[youtube]eiNZG-n3Hu4[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát ha olyan jó lesz az irányítás érzete mint az UC4 esetében nekem már jó. Szeretném az 1080p-t 30 fps-el is nekem ez a minimum 2017-ben. Meglássuk. 🙂 By the way UC4 egy masterpiece eddig 😀

 2. Csak fusson stabil 30-al sima ps4-en is. Ennyi a kérésem ^^

  • Mert az uncharted 4 nem fut stabilan??? Ne vicceljünk már. Attól ,hogy kint van a pro nem lesz rosszabb a ps4 verza…1080p/30 Fps szerintem tuti megcsinálják a hollandok.

   • Nyugi, nem szaroztam semmit… Az Uncharted meg Naughty dog produktum. Azt hiszem ezt nem ők csinálják. De ha hozzák azt a minőséget akkor boldog leszek. És én igénis félek a pro miatt, lásd Last Guardian.

    • Nyugi a LG pro-n is ugyanúgy droppol 20 fps-re sokszor. Feléig sima ps4-en, másik felét pro-n játszottam.

     • Á értem. Nos nekem elég ha 30 fps-el megy. Nem hittem volna, hogy konzolon ennyire nem érzem, vagy ennyire be tudom magyarázni magamnak, hogy nem érzem a 30 fps-t. Viszonyításképp egy GTX 980-on játszottam eddig 60 fps-el PC-n és rosszul voltam a 45 fps-től is már.

     • Iganából nem mindegy mit játszol. Egy autós cuccnál nagyon kell a 60, ott amikor fordulsz brutál zavró tud lenni a 30. De valójában a legroszabb ha ingadozik. Ha nem megy a 60, akkor legyen 30, de az reccenésmentes!A legjobb példa errea Driveclub…ugyan autós cucc, és csak 30, de az nagyon stabilan 30, így léynegében nem oylan zavaró. Ellenben ott a Crew, ami nagyon ingadozik. 30-ról indul, és kanyarban kb behányok.Egy ilyen nagy látványos cuccnál, itt se ártana a 60, de egy fix 30-al is nagyon szép tud lenni, erre tökéletes példa az alant említett Uncharted 4! Itt is és ott is jellemzőek a nagy terek és a grandiózus látvány…jólesz ez…én nagyon várom. De persze első nap nem ugrunk rá az ilyesmire…megvárjuk mi sül ki belőle. 🙂

   • Az Uncharted 4 nem open world, ez meg igen.

    • És az miért számít? Openworld esetében sem tölti be neked a komplett világot..ugye tudod…:D

     • Miben számít, hogy valami open world-e vagy sem? Ezt most komolyan kérdezted?

     • Autós cuccban…ott ha nem open, kakor valszeg a pálya melletti szallagkorlát szegélyezi a pályát, ami a virtuális határa is lesz…itt több részletre marad erőforrás (pl Driveclub).Egy vele egyidős The CREW esetében a nyitott világ miatt kevésbé lesznek kidpolgozva a részletek. De Openben is csak egy bizonyos területet tölt be egyszerre.

     • Itt most a Horizon és az Uncharted 4-ről volt szó, ezért nem értettem. De még most sem, hogy hogyan jönnek ide az autós játékok…

     • Úgy hogy ott jobban kijön a 60 vs 30 fps…te kérdezted miben számít…de látom megfogtad a lényeget…azt próbáltam kiemelni hogy az instabil fps többet ront az élményen, mint a 30 fps…

     • Ja így már értem. Persze, az instabil fps sokat ront az élményen, essen 30 fölött vagy alatt. Én sosem mondtam amúgy, hogy a 30 fps kevés, hosszú évekig így játszottunk mégse rinyáltunk. Mivel nekem azt írtad, hogy open world-nél se tölt be mindent a játék (tehát határozottan nem az fps-ről szólt a mondanivalód) nem is gondoltam, hogy erre tértél át, de ahogy látom Capricon-nal már erről folyt az eszmecsere.Mindegy, a lényeg, hogy az 5. hsz-emben nem a stabil 30 fps-t firtattam a standard PS4 esetén (érdekes is lenne ha még ez se lenne meg) hanem az 1080p felbontást. Legalábbis én így gondolom, aztán a fene tudja, legyen meg csak nekem furcsa, hogy nem sokkal vagyunk megjelenés előtt és a Sony nem igen dobálózik technikai adatokkal, holott ez a generáció erősen erre alapoz, ugye ők is a 4k-ra verik a nyálukat ahol csak tudják a Pro miatt. Ebből kiindulva már igazán mondhatnának valamit, sok más játéknál már hónapokkal előtt tudják közölni melyik platformon hogyan fog futni az adott játék.

     • “Nem tom hol beszéltél az 1080-ról…de igazából az hogy az meglesz -e, az számodra sosem derül ki. Én pl sosem vettem észre PS3-on se, ha valami nem volt 1080, csak mondjuk 900 és azt húzta valami módon 1080-ra.Az 5-ös hsz-edben azt irtad: “”Az Uncharted 4 nem open world, ez meg igen.””Erre írtam hogy ennek semmi köze az openworld-höz. Sem az 1080-as felbontás sem a 60 vagy 30 fps nem azon múlik hogy open vagy nem, mivel openben sem az egész térképet tölti be, csak azt a keveset, ami körülötted van. Sokszor ebből van gond az iylen cuccoknál, ha pl gyorsan haladsz és szar a kódm akkor nem tudja oylan gyorsan tölteni eléd a cuccokat (élületek, út, fák stb). Ebből a szempontból talán számít egy kicsit. De ugye ott az Uncharted, ami ugyan nem open, mégis elég nagy a terület…szóval tökmindegy, mert igazából kb egy openworld cucc is akkora részt tölt be körülötted mint amennyit az Unchartedben bejárhatsz (pl Madagaszkár).Azt kell megérteni, hogy a 30 fps nem gáz, főleg ha stabil (DriveClub), de bizonyos játékoknál nagyon sokat tud dobni az élményen.Amíg esély se volt rá, értelemszerűen miért is vágytunk volna rá…Ennél a játéknál 30 lesz, kizártnak tartom a 60-at, hisze elég részletesnek tünik, rengeteg effektel…arra kell az erőforrás…én max amiatt aggódok, hogy nem lesz stabil!”

     • Profi csapat a Guerilla, a stabilitással nem lesz gond szerintem. (meg mással se) A kérdés egyedül az, hogy standard PS4-en mekkora kompromisszumokkal.

     • hátez meg már pusztán üzlet…ha azt akarják hogy vegyenek az emberek PS4 Pro-t, akkor bizony megoldják hogy sima PS4-en szarabbul fusson…volt már erre nem egy példa PS3 vs PS4 esetében.

     • Én sem lepődnék meg ha a jövőben az indokoltnál is jobban vissza butítanák a standard PS4-es játékok teljesítményét. Kapitalizmus forevör…

  • Meglesz a 30 nyugi, de ennek ára lesz ! Sima PS4-en gyengébb lesz a látvány…

   • Nem baj az. Gondolom az eddigi gameplay-ek amiket mutogattak belőle az Pro látvány volt. Legalábbis én így sejtem. Ha kitud majd úgy nézni mint egy FFXV sima PS4-en nekem már elég.

 3. Ezt a két hónapot már fél lábbal is kibírjuk.