Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon: Zero Dawn – világ a világvége után

A holland Guerrilla Games fantasztikus open world játékot mutatott be a Sony konferenciáján: ez a PS4 exkluzív [B]Horizon: Zero Dawn[/B]. A game a világvége után játszódik sok-sok évvel, ahol nomád túlélők küzdenek a robotdínókon közlekedő gonoszok ellen egy zord világban.[YOUTUBE]Fkg5UVTsKCE[/YOUTUBE][B]*FRISSÍTVE*[/B]Itt vannak a csodálatos képek is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. bejön de nem igazán jött át hogy mit kell majd csinálni benne pontosan hosszú távon. kicsit fura a gépek vs kvázi ősemberek felállás de tetszik.

 2. Na ez így bejön eddig.

 3. Nekem ez a gameplay eladta a játékot.

 4. “Ez az a színvonal amit már régóta vártam a PS4-től. Ezt a grafikát simán elbírja a PS4 szerintem emiatt nem kell aggódni, főleg, hogy a bemutató is úgy kezdődött, hogy “”directly captured from PS4″”.Nyitott világú akció-RPG lesz, szingle playerben.Ez az a játék talán amire már régóta vártam.A világvégét akár egy nagyon erős napkorona kitörés is okozhatta a játékban, kíváncsian várom mi lesz ebből a játékból.”

 5. Kell. GG. Atombitang.

 6. Nagyon ígéretes. 🙂

 7. Na,meg ezek a robotdínók,nem szimpik,még ellenségnek sem….:(

 8. Tényleg szép,klassz,de,hogy én tudok-e majd vele játszani,én meg az open world…..

 9. döbbenetesen szép 🙂

 10. az azért remélem kiderül, hogy ezek a fantörpikus robotlények honnan származnak, ki építette őket, stb… mert gondolom nem robotsex által szaporodnak. valami kis infomorzsát dobhatnának, mert ez így elég érdekesvagy lesz egy ultrafejlett emberiség is akik a robotokat gyártják és ezzel tesztelik a nomád népet, hmm micsoda csavar lenne

 11. De miért robotok? Remélem más is lesz azért, ha már ekkora a világa. Remélem jó sztorit írnak hozzá. Az elején egyébként azt hittem, hogy egy ősemberes játék lesz.

 12. Ezt most tényleg láttam? A minőségre nem lehet panasz, nagyon király. Ha változatosságban, tartalomban is sokat nyújt, még érdekelni is fog. A vérbeli RPG-ket nem kedvelem, de RPG beütésű akciójátékok közt van, ami tetszik.A világvégében high-tech lények koncepció nagyon furcsa, ez a legnagyobb kétely bennem a játékról.

 13. Ez a Ragle mindig ilyen idegesítő?

 14. Egy olyan E3 nem volt még, ahol a valós konzolkonfigurációval demóztak volna valamit.

 15. Eddig jó!

 16. Azért ez a Guerilla PS4-es játékmotor piszok erős. Ledobtam a hajam mikor az átvezető áment a játékba. Valamint tetszik a játékhoz kreált világ is, kíváncsi leszek vajon mi lesz a történet végkifejlete. Várós darab, no.

 17. Íme a PS4-es Monster Hunter! 🙂 E videó alapján kegyetlen jó lesz!

 18. Kíváncsi leszek az RPG elemekre, mert egyelőre abból semmit nem vettem észre. :]De tetszik.

 19. Várós darab

 20. Nem rossz de ennyi , killzone új részt csináltak volna inkább . elég open world van így is ,nem tudom minek kell újítani ami már bevált náluk . Látszik minőségi cucc lesz de akkor is jobban örültem volna egy kz-nak, kedvenc fps játékom új résznének .

  • Mi az, hogy minek kell újítani? ez most komoly? Már a tökömön jön ki ,h nem mernek a fejlesztők új IP-ket létrehozni, hanem mindig csak a folytatások, mer az a biztos… Engem ez a játék nagyon megfogott és nagyon várom. Nagyon szép a grafika, remélhetőleg marad is ilyen.

   • újítást úgy értem hogy másik játék műfajt tartom feleslegesnek egy fps játékra szakosodott csapatnak azon belül lehetett volna újítani természetesen . Én szerettem bevált dolgokat .

    • Csak az a baj, hogy a Kz Sf egy 1 szép, de gyenge játék lett, ami megcsúfolja az elődeit :)Ezért volt jó ötlet 1 új játék tőlükTalán összeszedik magukat és 1 nagyon faja Kz4et adnak nekünk ezutánAmi a játékot illeti… szerintem bizalomra ad okot és jó lesz 1 ps4 only rpg

 21. Epikus.Szerencsére ezt a játékot nem lehet úgy elmismásolni, mint a KZ folytatásokat, ebbe eccerűen muszáj sztorinak lennie, meg jó karaktereknek. Végre.

 22. Jó lessz ez biztos,de Killzone 4-nek jobban örültem volna..

 23. Ez az egyik legnagyobb villantas eddig.

 24. Az E3 egyik legnagyobb meglepetése. Volt benne egy momentum -szerintem direkt meg is mutatták-, ami különösen tetszett, mert szerintem sokat elárul majd a gépek és nomádok kapcsolatáról, meg az egész világnézetről. Avatar, valaki?

 25. Már nem hagyom magam bepalizni ilyen videókkal. 1. Biztos mem így fog futni PS4-en.2. Jobban érdekelne, hogy mennyi tartalom van benne.3. Amúgy tetszik.

  • Késik vagy 2 évet, csúnyább lesz, alacsony FPS-sel, nagyon bugos lesz, 5 órás lesz, az is unalmasan telik majd, és DLC-ben kijön hozzá drágán plusz félóra játékmenet, ami a sztori lezárását tartalmazza magában. 😀

  • szerintem ez a látvány simán kivitelezheto

   • Látod azt az animációt, hajat, látótávolságot és rombolhatóságot? Nálam ez a hiszem, ha már itt pörög a gépben kategória.

  • Guerillák okoztak csalódást? A rendert trailer óta amit ígérnek azt megtartják.Ott a gameplay… ha ez győz meg akkor semmi. Ők nem az ubisoft hanem, a guerilla games.

  • Ácsi, ez egy PS4 exkluzív játék, miből gondolod, hogy sokkal rondább lesz? Feltételezem ezt is PS4-en játszották.Ez nem egy multiplatform Ubisoft játék, hogy azt se hihetjük el amit kérdeznek.

   • Attól még hogy PS exkluzivitást élvez nem jelenti azt, hogy arról is fut. Miért pont neked kell ezt elmagyaráznom? Tudod a dörgést. Ez drága barátom fejlesztői PC-ről fut még, amit úgy állítanak, ahogy akarnak (inkább felfelé kerekítenek).Vannak még csodák, de egyelőre ezt nem hiszem el, ahogy a Battlefrontot sem. Túl szép, hogy igaz legyen.

    • Ott van a videó elején, hogy PS4-en futott.

     • Akkor lefordítom neked. A PS4 erejéhez közel belőtt fejlesztői PC. Ami véletlenül magasabb órajelen dolgozik.

     • “Na akkor még1x.””The following trailer was captured DIRECTLY from a PLAYSTATION 4 SYSTEM””A hangsúly a “”DIRECTLY””-n és a “”PLAYSTATION 4 SYSTEM””-en van.”

     • Hagyd. A mi drámakirálynőnk úgyis jobban tudja, ha meg esetleg nem, majd besértődik és 15 percre abbahagyja a fórumozást.

     • Kedves Dr. Prof. martin. Emlékeim szerint ez másra jellemző, de biztos ezt is rosszul tudom.Ha azt akarod, hogy menjek el, csak kérned kell. Nem kell csinálni a felesleges műsort.

     • Drága kisasszony, ne legyen olyan szenzitív. Magácska mindig csak elmegy.

     • Van egy óvodás szint, ahová nem süllyedek már le, ezért kérnék valamit. A szúrkálódásaidat fejezd be, ne is említs meg egyetlen kommentedben sem! Én sem foglak. Ha ez nem megy szólj és elhagyom az oldalt. Civilizáltan fórumozunk, anyázás nélkülnélkül, erre beugrasz és beböfögsz valami sértést, ahelyett, hogy rámcáfolnál. Azt hittem ezt egyszer már megbeszéltük. Meg tudod adni az alapvető tiszteletet vagy sem?

     • Majd küldök egy csokor virágot.

     • Ugyanazt csinálod, amiért bannolni szoktál. Téged ki fog kitiltani? Ja, senki.

     • Jaj te kis komisz, ha engem kitiltanak, ki csinálja az oldalt? Te?

     • Gondolom számodra lehetetlen, de még az is lehet, hogy jobban menne. Egy valamit biztos jobban csinálnék, nem lenne személyeskedés. Lenne egy drámakirálynő rovat, ahol állandó tiszteletbeli tagként írogathatnánk egymásnak. Helyettesíthetetlen ember nincs, csak öntelt.

     • BIZTOS, hogy jobban menne. Ez nem is kérdéses. Vonzanád az embereket, mint légypapír a legyeket. Te lennél a megtestesült nyugalom, Buddha gyermeke, Justitia, a mindent látó, igazságos szem. Mert te közel tökéletes vagy és tévedhetetlen, nem mellesleg higgadt és demokratikus, egy igazi példakép fiatal és öreg számára.Csak hát az élet igazságtalan és én ülök ott, ahol neked lenne a helyed. Senkiházi világ ez.

     • Értem, tehát egy még javában fejlesztés alatt álló játék direktlibe volt kepcsörölve egy konzolról az E3-mon. Az ebből kialakult botrányok látom el lettek felejtve. Semmi gond, azért kívánom, hogy azt kapjátok, amit most láttatok a videóban, mert az olyan sokszor előfordult már.

     • Mivel már 4 éve fejlesztés alatt van, miért ne?Uncharted 4 gameplay is PS4-ről futott élőben.Annyi a különbség, hogy ez nem élőben ment hanem még a fejlesztőstúdióban vették fel. Tehát nem az E3-on futott PS4-en, hanem a stúdióban.

     • Honnan tudod, hogy az U4 miről futott? Ott voltál? Ha igen, akkor elnézést kérek.A reklámok mindig olyan gusztusosan meg vannak csinálva, nem? Nagyon naiv vagy. Amíg nem a szemem előtt indítják el egy PS4-ről, addig engedtessék meg nekem, hogy szkeptikus maradjak. Szerintem ezt a szintet a mai konzolok nem tudják. Esetleg percenkénti masszív töltőképernyővel, vagy hatalmas fps droppokkal. Remélem ezzel a játékkal fognak rámcáfolni, mert az alapkoncepció nagyon tetszik.

     • Onnan, hogy ki volt írva :)Ha nem az lenne ami ki van írva az kamu reklámozás és perelhetőek lennének érte ha kiderül. Azoknál a videóknál amiknél ki szokott derülni, hogy nem konzolon futottak nem is szokott lenni kiírva, hogy azon futnak.Az MS balhénál sem volt sehol kiírva, hogy azok a játékok XO-n futnak és nem PC-n, az más dolog, hogy az emberek mit hittek.

 26. Nekem ez tetszett a legjobban az összes konferenciát nézve. (persze az U4 mellett)

 27. Ez egy nonszensz hülyeség….. ami komolyan veszik magát! :DDDA minősége viszont tagadhatatlan.. egy drop in drop out coop lehetőség feltudná dobni, vagy egy evolve féle felállás 4 vadász egy nagy robot dinó!Nem láttam benne AI bakit, viszont engem hosszútávon nem köt le a gépi ellenfél gyilkolása..

 28. Végre kezd már nextgenesedni a ps.

 29. Nagyon jó

 30. Nekem az tetszett leginkább, amikor olyan szépen látványosan megjelenik a háttérben pár dolog, fák pl. Nice.

  • Ultra beallitason pc-n is szepen elobujbak a cuccok, pl gta, wicserben, nagyon nyomi gyerek vagy…..

   • És most más játék esetleges problémái felmentik ezt a játékot a hibái alól?Ez olyan, mint amikor gimiben egyest kapsz, és azt mondod, hogy de hát más is azt kapott.

    • Nekem anno mindig bevált:)Am arra célzott, hogy az általad istenített játékok az istenített platformodon is ugyan úgy pop-inelnek. Nem tudnák olyan open world játékot mondani ami nem.

 31. Érdekes koncepció, látványvilág nagyon rendben van. Tuti vétel a stuff.

 32. Brutál jó

 33. No,ez viszont nagyon pöpecnek tűnik.Nálam simán az E3 legjobbja az eddig nem ismert játékok mezőnyében.

 34. Végre egy PS exkluzív RPG. Már kellett. Baromira egyedinek tűnik, én legalábbis még nem láttam ilyet :DRemélem kapunk még infókat a héten róla.