Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon Zero Dawn – új előzetes érkezett…

A Guerilla Games legújabb alkotása a legvártabb PS4-es játékok közé tartozik, azonban sajnos a korábbi szóbeszédek igaznak bizonyultak: bár jelen lesz a jövő heti E3-on a PlayStation exkluzív, a megjelenése 2017. február 28-áig tolódott. A hírt Herman Hulst, Managing Director erősítette meg a PlayStation Blog-on, hozzátéve, hogy „nem volt könnyű döntés” elhalasztani [b]Horizon Zero Dawn[/b]-t. A meghosszabbodott várakozás enyhítése érdekében egy új előzetest is bemutattak, amely a főhősnőre, Aloy-re koncentrál.[youtube]u4-FCsiF5x4[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem akarom elkiabálni, hogy remek játék lesz, de hogy hangulatos, az biztos. És remélem, ésszerű történetet kerekítenek hozzá, és nem egy nevetséges marhaság lesz a vadonban robotokra lőni.

 2. Ez komoly? A távoli jövőben kőkorszaki körülmények között élő emberek robot dinókra vadásznak. Meglódult a fantázia rendesen.

 3. Ez volt az utolsó trailer, amit megnéztem róla. Ha csak egy játékot fogok venni a következő évben, akkor az ez lesz!

 4. már nem nézem a trailereket egy ideje, de még mindig nagyon érdekel a cucc.:)

 5. Remélem nem csalódok. Egyre jobban tetszik.

 6. Ígéretes!

 7. Abszolúte nincs gond . Hegesztgessék csak nyugodtan , préseljenek ki mindent belőle ! Ha kell , csúszhat még ! 😀

 8. az atmoszféra nagyon ott van a szeren azzal nincsen gond, a látvány gyönyörű, remélhetőleg jó sztorit é skaraktert tudnak rakni mellé, nem pedig egy sablonos milliószor látott posztapok scriptet kicsit átdolgozva.

 9. Fantasztikus játék lesz! El akarok veszni ebben a világban. Viszont ha nem kapok választ a legégetőbb kérdésemre, hogy mik ezek a gépek és kik a teremtőik, miért csinálták őket, akkor nagyon csalódott leszek. Nem azt várom hogy a számba rágják, hanem hogy a játék végén legyen a válasz (például), hogy én fedezhessem fel a sztori során. Ha nem, -3 pont. :DBár az is lehet, hogy nem ebbe az irányba indultak el, és más kérdések fognak foglalkoztatni.

 10. Dúrvásan néz ki az bizti. Remélem most normális sztori is lesz. Bár őszintén engem a posztapokaliptikus medmekszzombi sztorik nem igazán hoznak lázba. Meg a winettus kombolyfilmes nosztalgia se. Gondolom a gépek öntudatra ébredtek, fellázadtak meg blablablabla.

 11. Miss Turoková ! szép graf de eredetiség nulla.

 12. Nekem nagyon tetszik, ez premier vétel lesz 🙂

 13. Remélem kapunk most már a játékból valami kellemes Gameplay bemutatót. Nálam mondjuk a Guerilla Games pont az a stúdió akinek most bizonyítani kell, mert nagyon leengedtek.Náluk érződött a legjobban, hogy szenvednek PS3on a generációváltással. Nem tudták hozni az elvárt minőséget.A félkész Killzone 2 volt a mélypont, a Killzone 3 javulást mutatott és bizakodásra adott okot, de ezt a bizakodást porig rombolta nálam a kevésbé látványos, de kimagaslóan unalmas a Shadow Fall. Ezek után félve nyúlok minden játékukhoz.

  • “Tavaly már kaptunk egy kellemes gameplay bemutatót, én már többet szeretnék, de hát ugye erre idén még nem lesz lehetőség.Csak tudnám, hogy mi a francnak kezdik el ilyen korán promózni amikor még alfa állapotban sincs a játék… Kicsit uncsi már ez az “”elhalasztósdi””.”

  • A héten elég sok trailer jön ki játékokból. Gondolom az e3 most rengeteg gameplayt tartogat számunkra 🙂

 14. Csak szép. De úgyis tolom majd mert egy állat vagyok.

 15. Nem fogok a dunának menni hogy csak jövőre jön. Valahogy abszolute nem mozgat….

 16. Nagyon remélem, hogy a sztori is jó lesz, és a csajnak is adnak egy jó személyiséget, nem csak a sokadik sandbox sablon figura lesz. Amúgy várós!

 17. Grafika csúcs, de az agresszív csaj nem az esetem.

 18. Túl spoileresnek éreztem ezt a trailert, na de hátha nem lőttek le igazából semmit.01:15-kor az a dzsungeles gameplay villantás a padlóról mossa fel az Uncharted 4-et !Brutális ahogy kinéz, és lehet ehhez már PS Neo sem ártana, sőt… !

 19. Ez bitang lesz, bitang grafikával. Alig várom, hogy bejárjam a szebbnél szebb helyeket, és robot-állatokra vadásszak.

 20. A koncepció nem hozott izgalomba, főleg a béna ellenfelek. Azért adok neki egy esélyt, de nem teljes áron.