Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon Zero Dawn – nem lesznek mikrotranzakciók

A Guerilla Games megerősítette, hogy a PS4 exkluzív [b]Horizon Zero Dawn[/b] nem biztosítja majd semmilyen formában a mikrotranzakciók lehetőségét.A PlayStation Japan egyébként számos, angol nyelvű videót töltött fel a játékról, amelyben a csapat mesél az alkotás világáról és annak múltjáról, egy kis játékmenettel vegyítve – sőt, a térképbe is belekukkanthattok az első videóban.Plusz, íme egy Aloy [i]cosplay[/i] is, szintén játékmenettel megtűzdelve.A [b]Horizon Zero Dawn[/b] március 1-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.[youtube]RENCrTIiEp4[/youtube][youtube]bleMMstj49o[/youtube][youtube]YQIhH2RgKCA[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a játékot akarom. nem azt hogy mindenféle emberek pofáznak róla meg valami suna főhősnek sminkeli magát!!!!!!!3444444444NÉGY!!!!!!!

 2. Jó lenne megvenni , de nem hiszem , hogy lesz rá keret . De előbb-utóbb beszerzem .

 3. Érdekelne a bejárható terület mérete.

  • Az engem is. Meg az is, hogy hogyan epul fel a kuldetes rendszer, lesznek e mellekuldetesek, meg tennivalok a vilagban. Meg a skill fa is, mar ha lesz. Gyanitom megvarom az elso teszteket.

   • Valaki úgy fogalmazott a csapatból, nem tesz jót egy játéknak a túl nagy térkép, ha nincs benne semmi. Szerintem ez sok jót nem jelent. Főleg, ha a történet befejeztével elengedik a játékos kezét. Akkor kifejezetten hátrány egy történethez belőtt terület. Lásd a túlzsúfolt Fallout 4-et.

    • Szerintem ez pont jót jelent. Dunát lehet rekeszteni ebben a generációban az üres openworld játékokkal, amiknél nagy a terület de minek? Lásd Ubi játékai. Unalmas nagy területek amikben még véletlenül sem akarok barangolni miután végigvittem a storyt, mert ugyan azt kell csinálni 20x.Bőven elég a kisebb terület is, főleg ha több különálló kisebb területben gondolkodnak. Majd meglátjuk a GG hogy gondolkodott.

     • En kimondottan szeretem azt, amit az FC3-4-ben csinalt az Ubi.Nem tul sok, nem is tul keves.

     • Az FC 3-al nekem sem volt bajom, mert mint első FC-m toltam végig. De ugyan az van a 4-ben és a Primalban is. De mondhatnám a GTA 5-öt is, amiben pazar a világ, ráadásul változatos is, mégis a küldetések 90%-át városban kell végrehajtani. Pedig bőven bele lehetett volna rakni annyi küldetést, hogy az összes gyönyörű helyszín bejárd (story + side). Ehelyett ugyan azokat a küldetéseket kellett csinálni a városokban újra és újra. Nekem bőven elég az Infamous féle kisebb helyszínek, ha több van belőle. De elfogadom hogy neked ez tetszik, de nekem már nem jön be ez a nagy világosdi.

     • Teljesen igazad van mert szerintem is nem mindig jó a nagyon nagy bejárható terület Kivétel a Witcher 3 🙂

     • Vice versa, ha megtöltik értelmes tartalommal, akkor minél nagyobb annál jobb. Főleg, ha az rpg elemeket is jól illesztik majd bele a játékba.

 4. Szívás ,hogy egy hónap elteltével jön a Niohval. nem számít ez is meglesz

 5. Jól megöregedtek a kedvenc studióm alap emberei :DDe hát ők se ma kezdték a szakmát ….day 1…