Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon Zero Dawn – magas pontszámok és megjelenési előzetes

A Sony Interactive Entertainment és a Guerilla Games két új előzetest is bemutatott a PlayStation 4 következő nagy játékáról.Az első bemutató a [b]Horizon Zero Dawn[/b] megjelenési előzetese, a második videó pedig a sajtó elismerő pontjait emeli ki.A PS4 exkluzív kaland nálunk március 1-étől kapható, így akkor már te is eldöntheted: valóban mestermű a Guerilla új alkotása?[youtube]wzx96gYA8ek[/youtube][youtube]Tl8sJOLbC24[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Veszünk 1et. Ez jó lesz……Csak időt kell találni rá.

 2. sajnos pénz hiányában várat magára a vétel, de amint lesz rá kess az első dolgom lesz megvenni!!!

 3. Szerdán találkozunk Aloy, addig bírd ki valahogy. 🙂

 4. A grafika brutális, de egyebként az Avatar című film jut eszembe róla, az meg nagyon nem tetszett, így összességében nem jön be. (meg a robotos téma is ellenem van)Majd talán olcsón beszerzem egy próba erejéig.

 5. Èn is lemezesen a KSZ-töl.Remèlem kedden megjön haha!!!!

 6. Ezeket a videket se nézem meg (direkt nem nézek szinte semmit belöle jóideje) de jó látni a véleményeket. Várós! Kezdődhetne már az előtöltés mert be fog halni a psn! 😀

 7. Brutális.

 8. Sajnos lemaradok a rajtról, másra kell a lé most, de remélem 2-3 hét múlva jön a limited.Irigykedek azokra, akik már jövő héten tolják! Jó játékot hozzá!Guerilla-ék mindig faszát készítenek. És ugye ha ez a game szépen fut(a decima-nak hála), nem lesz majd panaszunk Kojima új mesterművére sem.

 9. Honnan tudod, hogy nagy sikerű Sony exkluzív játék van a láthatáron????Megszaporodnak a lv1 profilok.

 10. Nagyon mindegy 50/100,had örüljön neki rinya.Èn meg majd a jàtèknak örülök ha vègre meghozza a futàr.

 11. Kiszámoltam, hogy az a csaj, aki 50/100-at adott a erre a játékra, kb fél pont mínuszt jelent a Metacritic 86 tesztjének átlagában, tehát ha max pontot adott volna rá, akkor is 88/100-on állna ez a játék, vagy esetleg pont beesne a 89-be.A minimum ekkora Metacritic átlaggal rendelkező játékok száma évente kb 10, szóval átlagosan kb havonta megjelenik ennyire jó játék.Túl nagy a hype erre.

  • Kit érdekel 1-2 metacritic százalékpont? Meg elve. Az a kis hülye liba örüljön a tesztjének, ez által sokkal többen beszélnek róla mint azt amúgy megérdemelte volna, lehet ez is volt a célja. Sokszor fordult már elő, hogy kissebb oldalak nagyonszakértő írói direkt lepontoznak egy komoly tripla A-s játékot hogy ezzel tűnjenek kis a média szürke tengeréből.

   • A mùltkor keseregtèl a Van Helsing rpg miatt!!! Ès kèrèsed teljesül,ugyanis màrcius 1-èn meg kapjuk mi is!!!!

    • Király, erre is lehet költeni… 🙂

     • Hàt igen pènztàrca gyilkos hònap a màrcius!!! Komolyan lassan az èv eleje hùzòsabb lesz mint az ünnepi idöszak. Nekem jön a Horizon limited meg a Mass Effect Andromeda fèmdobozos.Ùgyhogy a Niert sajnos halasztom Legalàbb màjusig.Meg ugye az èv màsodik felèben kb tèlen jön a Destiny2 is,na azt tènyleg mindennèl jobban vàrom.

     • Még egy jobb fizetéssel rendelkező gémernek is komoly kompromisszumokat kell kötnie ebben az időszakban. Nekem is sok olyen játék van amit muszáj vagyok halasznai nyárig, mert ha mindent megveszek nem marad kenyérre való. 🙂

     • Igen!!! Meg hàt ugye nem tudom mièrt,de ebbe a generàciòba nagyon dràgàk a jàtèkok!!!A ps3+x360 korszakban egy ütös premier cim 13-15000-be került az ugye most 20-21000-be fàj.

     • “Én azon csodálkozok, hogy Store-ban “”csak”” 18 ezer a Horizon, a szokásos 21-22 helyett. No de üsse kő. 🙂 Mondjuk én lemezesen rendeltem meg.”

  • Get a life!

 12. A jóslat hamarosan beteljesül… :))Nagyon kíváncsi vagyok a sztorira, hogyan bukott el az emberiség, és hogy hova tart az új civilizáció. Jó lesz!