Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Horizon Zero Dawn – Kojima legózik

Hideo Kojima rendező úr következő játéka a Death Stranding lesz, melynek megvalósításához a mester a holland Guerrilla Games engine-jét, a Decimát használja. A két fél között nagy mostanság az egyetértés……olyannyira, hogy Kojima pár napja egy nagyon speciális LEGO-szett összeépítését villantotta saját Twitter-oldalán. Ez a makett a Horizon egyik robotlényét – Tallneck – és főhősnőjét ábrázolja.Érdekes a cucc története is. A makettet egy rajongó készítette önszorgalomból, majd pakolta fel az internetre. A dolgot a Guerrilla Games Community Managere, Jeroen Roding szúrta ki, és annyira megtetszett neki az építmény, hogy elkérte az összerakási útmutatót. Ezek után Guerrilláék berendelték a szükséges alkatrészeket, majd küldtek egy csomagot Kojimának is, haverságból. Koji meg persze boldogan twitterezte ki, hogy mekkorát játszott.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. …fayn kis legó cücc 🙂

 2. Keressete rá- Ps experience 2016 Horzion zero dawn panel.A rendező szó szerint az alábbit mondja amit írtam. Nagyon nagyon magabiztosnak tűnt.

  • A kikerült ending leak alapján (ha igaz amit írnak) egy klisé nulla. Semmi egetverő nincs benne igaz nem tudom mit vár bárki is ettől a fejlesztőtől. Világrengető sztorit meg egyediséget talán nem kéne. Egy minőségi emlékezetes akció kaland stuffot pakoljanak le Killzone mód és szuper.

 3. Szerintem az lesz a nagy fordulat, hogy az egész csak egy virtuális játék, amit egy űrhajón játszanak egy távoli bolygón ragadt emberek.Basszus, ja már ezt is megírta valaki!XDJa és az abszolút fordulat, amire senki nem számított: Én vagyok az apád! XD

 4. “Kojima legózás közben a Death Stranding “”forgatókönyvét”” álmodja meg. Remélem.A mesterre kreatív módon hat a legózás. :-)”

 5. Én se látom még annyira át ezt a Horizontot. Persze van egy sejtésem, amit a trailerek már-már el is lőttek, de azért remélem a végén választ kapunk -majdnem- mindenre. 🙂

 6. Szép meg jó, meg érdekes a játék. Egy gond van vele, hogy a sztorinak zéró esélye van meglepő fordulatra.Kiderül a végén, hogy a hatalmas kőhegyekben emberek laktak és ők alkották meg a gépállatokat!?Naneba! XD

  • “aham…. akkor te sem láttad a PSX után a panel-t.Ott elmondták, hogy semmit sem tudunk mi még a story-ról. Mindig azzal vádolják őket, hogy “” mindent megmutattok a trailerekben””… erre csak mosolyogtak és annyit mondtak ,hogy ők eddig még semmit sem mutattak a story-ból. Ha azt hisszük, hogy mi mindent tudunk akkor bent vagyunk abban a csőben amint ők építettek fel.Többször felkerült ez a mozzanat a panel során és a srác csak mosolygott…. és volt olyan ,hogy egy feltevésre 4 feltevéssel válaszolt….”

   • Lehet, h nem lőttek el semmit, de azt erősen kétlem, h olyan fordulat lesz benne amit senki se gondol. Úgyis vmi hasonló lesz a lényeg amit már kis millió könyv, film előtt csak esetleg kicsit máshogy adják elő.