Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hood: Outlaws & Legends – ismerkedj a Mystic kaszttal

Trükk és mágia a csatatéren.

A Sumo Digital és a Focus Home Interactive Hood: Outlaws & Legends karakterbemutó videosorozatának új részében a “Mystic” kaszttal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A figurát kiskora óta inkvizítornak képezték, de úgy döntött, hogy fellázad a kormány vasökle ellen. Misztikus képességekkel érkezik a csatamezőre, füstölőjének inhalálásával pedig láthatóvá válnak a közeli ellenségek, illetve magát és társait is gíógyitani tudja: ez jól jöhet az olyan behatolásoknál, ahol minden sarkon egy őr ólálkodhat, illetve nagy csaták közepette felfrissítheti szövetségeseit. Mérgező füstbombáival térdre kényszerítheti szerencsétlen ellenségeit, de különleges képességekkel gyógyíthatja is egy adott mezőn belül társait. A figura kiválóan harcol közelről is, amelyben láncos buzogánya segít: suhintásával távol tudja tartani a rossfziúkat, de előre is sújthat fele egy erős, középtávolságú támadással, ami ideiglenesen megbénítja a gonoszokat.

A móka szerves része egyébként, hogy a játékosok bandákba verődve küzdhetnek meg másokkal annak érdekében, hogy zsákmányra tegyenek szert: a videó alapján az őröket mesterséges intelligencia irányítja, de más, játékosok által irányított figurák is bevetődhetnek a történésekbe. Az egész picit olyan, mintha a Rainbow Six: Siege és a Payday 2 találkozna, mindez egy kvázi-középkori köntösben.

Az alkotás PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd május 10-én. Az előrendelők már május 7-étől játszhatnak vele, és megkapják a “Forest Lords” csomagot is, amely a négy karakternek kínál ruhákat és fegyverkülsőket – a hősökről egyébként ITT tudhatsz meg többet.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Nagyon jól néz ki, a harc is kellően izgalmasnak tűnik. Valamiért viszont az az érzésem, hogy 7-8 pontnál sehol se fog többet kapni. Ne legyen igazam.