Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Homefront – a Crytek folytatja

Bár a közvélemény megosztott volt a THQ legutóbbi modern háborús FPS-ét, a PS3-ra is elérhető Homefrontot illetően, a játékot mégis “piaci sikerként” könyvelte el a kiadó. Ebből adódóan lesz új [B]Homefront[/B] epizód, amit meglepő módon a Crytek készít el (ők jegyzik a multiplatform Crysis szériát) – jelentette be ma a THQ.Mind a THQ, mind pedig a Crytek nagy elánnal készül a projektre. A THQ láthatóan örül, hogy egy ilyen nagynevű, elismert stúdiót állított maga mellé, mely lépés Danny Bilson THQ nagyfőnök szerint egyértelmű biztosíték egy kiváló AAA-kategóriás játékra.Cevat Yerli a Crytek vezetője ugyanakkor nagy lehetőséget lát a Homefront kitalált történelmi eseményeken alapuló, modern háborús világában. Szerinte az új game nagyon betalál majd, mert a THQ minden szabadságot megad a fejlesztőknek.Az Electronic Arts és az Activision jelenleg uralja a multiplatform FPS-ek piacát. A másodhegedűsöknek itt nem jár csont. A THQ a jelek szerint áldozna egy nagyobb szeletért a tortából. A még pontos címre váró új Homefront felvonás 2013-ban érkezik – PS3-ra is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. HA CRYTECH KÉSZITI AKKOR UGYANOLYAN HIBÁKRA LEHET SZÁMITANI MINT A CRYSIS2-BEN .DE LEGALÁBB ANNAK A STORYJA JÓ DE A HOMEFRONTNAK MÉG AZ IS GAGYI ÉS MÉG A KÖZÉPSZERÜSÉGET SEM ÉRTE EL .

 2. Sokkal több lehetőség volt az egész koncepcióban, mint az a masszív középszar, ami lett belőle. A második csak jobb lehet.

 3. a crysis2 ben is akkorra alaphibák vannak minek akarnak egy ilyen gagyi játékot továbbfejleszteni. ugyanolyan rossz lesz mint az egy .

  • Szerezz be egy PC-t, és a látványtól letaglózva nem fogod észrevenni azokat a hibákat. Csak állsz majd és azon gondolkozol, hogy ez most tényleg így néz ki?

 4. Engem nem húznak be!

 5. A Crytek verzió az nagyon érdekel milyen lesz 🙂

 6. Örülnék egy sokkalta jobb folytatásnak! 🙂

 7. Hát ha nagyobb szeletet akarnak abból a tortából, akkor nem a crytek-el csináltatnák. A C2 multi az gyalázat olyan bug-os. Pár multis trófeát nem ad be, tiszta audio bug az egész.

 8. Én végig toltam az első részt és azt kell hogy mondjam igen kellemeset csalódtam! Legjobban a Kane&Lynch 2.re emlékeztet, ha a megvalósítását a hangulatát na meg persze a hosszát nézzük. Úgyhogy várjuk a 2. részt.

 9. Igaz, hogy csak a multi demojat probaltam, de az nagyon tetszett – teny, h nem egy grafikai csoda, de az baromira nem zavart, a hangulata, multi megvalositasa maximalisan rendben volt.

 10. “Nem vágom mitől lett ez “”piaci siker””, totál középszerű volt.”

 11. csak ne a cod vagy a medal of honor sorsára jusson ,hanem legyen egy méltó folytatása.

 12. A Homefront grafikailag hiába nem volt elsőrangú, nekem mégis tetszett. A tálalás meg egyéb változatos dolgok… most hogy Crytek is beszáll még látványosabb lesz…

 13. AAA szintű?? LOL!Hát, ha tényleg AAA-t akarnak belőle faragni, akkor mindennek változnia kell benne.Pl. a grafika nagyon gyatra lett, egyáltalán nem PS3 szintet juttat az eszembe.Amúgy a játék nekem egészen tetszett, ami nagy, mivel nem kedvelem a háborús FPS szerű játékokat.Viszont, ha az EA beszál…

 14. Csak nehogy összeolvasszák a 2 multit:D

 15. Úúúú az egyik hír jobb mint a másik!!!:)2. alapban király!Nekem tetszett a játék nagyon!De ,hogy a Crytek csinálja,na attól lepetézek menten!!Király lesz!Tuti!Nem ronthatják el!!!Csak a megjelenés távoli nagyon,meg persze tolni is fogják.De mondjuk 1év alatt AAA kategóriás játék,hát necces.De cryengine 3 al fog az menni!:D

 16. 2013 messze van még,addigra a BF3at szétjátszuk:P

 17. Kinek mi a piaci siker ! Elgondolásnak jó a HOMEFRONT, de a kivitelezés egy kicsit silány ! Grafikai értelemben !

 18. Érdekes. Újabb trónkövetelő csatlakozhat a nagyágyúkhoz. Nem játszottam a Homefronttal, de nem tűnt rossznak. Ebből még bármi lehet.

 19. Hát nekem a Crysis 2 nagyon nem volt AAA-s játék és bár a Homefront-ot nem próbáltam, az olvasottakat figyelembe véve nem kéne erőltetni a folytatást 🙂