Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Home – E3-as integráció

A nem olyan rég elindított hivatalos európai [A http://blog.eu.playstation.com/]Playstation blogon[/A] James Gallagher (SCEE content producer) az egyik fórumos hozzászólásában fedte fel, hogy a Sony idei E3-as konferenciáját a Home-on keresztül is nyomon követhetik a kedves érdeklődők. Az új hely “Presentation Podium” névre hallgat, mely egyelőre ugyan nem elérhető, de napokon belül az lesz.[B]*UPDATE*[/B] Tölthető az új helyszín. Képek a galériában.[7649]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. tudna valaki segiteni

 2. Szeret nék kérdezni valamit playstation hom on ha veszek valamit azt rendesen kikel fizetni?

 3. Mikor vetítik a Home-on az E3-at? Mikor kell felmenni?

 4. ez állati nagy!

 5. WoW, értelemet nyer a HOME … ezt most már megkuksizom …

 6. Amúgyis szoktam Home-ba lenni,mostmeg főleg leszek…

 7. Eu-n már tegnap ilyenkor is tölthető volt 😀

 8. Leszedtem, majd meglátjuk mi lesz.Ha nem élőben adják a konferenciát, akár törölhetik is mert semmi értelme. Ha élőben akkor kíváncsi leszek mennyire lesz folyamatos a kép.

 9. sajnáljuk dsan:)

 10. Számomra ez a HOME bukott dolog…

 11. Ez rohadt nagy! Hasonló ötleket szívesen fogadna az ember a sonytól, a következő például lehetne egy ingyen Bravia mindazoknak, akiknek a nickneve playstationlive.hu-n Neo-val kezdődik és Raiden-nel ér véget….

 12. Én a HOME -ba szinte csak sakkozni járok , de még szerencsére nem b@szta el senki a partimat . Megnézem ezt az e3 -as bulit , lehet sakkozok is 1-2 gamet vagy joo lenne pokerezni is csak kicsit kevés az 5 asztal . mindegy , léptem .

 13. Ott is lehet nézni. Az nem rossz. Akkor lehet belépek újra a Home-ra.

 14. Állítólag nem élőben adják:/

 15. na egy kicsit legalább feldobják a home-t.milyen rég voltam fent!

 16. Jó lenne a HOME-ban nézni a sony konferenciát, de ahhoz hamar fel kellene lőni a cuccot.De valahogy én úgy érzem ezt a konferencia nézést már csak felvételről lehet majd nézni. Annak meg kevés az értelme.

 17. Na ezt őrültnagy szeretettem várom és tuti éjjel-nappal azon fogok lógni ! 🙂

 18. Na vééégre valami értelmes!!!!VÁROM!!!

 19. Fasa kípróbálhattnánk mi is a DEMO-kat xD

 20. Szerintem csak számítanak rá hogy ide az átlagnál többen fel akarnak lépni… . köztük én is mert szerintem is nagyon jó ötlet:)

 21. “Érdekes, kíváncsi leszek rá !Amúgy lehet tudni, hogy mikor jön ki a Home ? (márminr mikor vált át a Beta változat teljes változattá?) Meg még az is érdekelne, hogy mikortól lesz “”trófea terem”” ?Lehet már ezekről tudni valamit ?”

  • semmi infó ezekről. majd egyszer

   • Értem :(Engem igazából majd csak onnantól fog érdekelni… Meg az is jó lenne, ha lehetne ingyen cuccoakt letölteni…

    • most is érdemes megnézni szvsz. vannak már ilyen speckó helyek úgy mint resident evil 5 falu, uncharted kocsma, far cry falu, resistance téma, EA komplexum meg ilesmik. jópofa.

    • Nem értelek…mi változik ha nem lesz ott, hogy beta? Akkortól valszeg indíthatod onnan is a játékokat(minek?), lehet lesz egy trófeaszoba(most is megnézhető, igaz nem olyan látványos a mostani). A home-ban ezek csak apró kis dolgok, a nagy része már most is működik, lehet csevegni, minijátékokat játszani, klubbokat nyitni + amiket Fox felsorolt. Jó lenne ha ingyen lenne a cucc benne….akkor többet feljárnál öltöztetni a karaktered? Minek? …és ez már nem Neked szól: Azért vicc a mai világkultúra…tele a Home jobbnál jobb ötletekkel, felmegyek és azt látom, hogy a látogatók nagy része táncikál a bábujával….nem értem….legalább csevegne akkor van valami haszna…valaki észrevette 1-2 hónapja, hogy fel lehet állni a téren az asztalra és tönkre lehet tenni más sakkpartiját….azóta ez divat lett, mert roppant jó játék ezért bekapcsolni a ps-t. Gondolom az illető ezután megy megnézni a barátok közt nyugati verziójának a következő részét…. esetleg a szintén agyat megmozgató kalandra fal showműsort.

     • Ilyen hülyék mindig is voltak és mindig is lesznek sajnos.

     • Mostanában a biliárdban is gyökerekkel hoz össze a sors. Főleg angolok. Kollégában sem szeretem őket, szórakozásban meg egyenesen utálom.

     • Biztos nagyon rossz nekik ezek után, hogy te utálod őket. Nekem mondjuk vannak angolokkal kapcsolatosan jó tapasztalataim is, csupán ezért írtam. Nem prosztóbbak semmivel se mint a magyarok, mégha egyéni tapasztalatok pont az ellenkezőjét súgják is. Tényleg nem a te tapasztalataidat hurrogom le, de nem minden angol sutyerák, ahogy nehéz elhinni, de nem is minden magyar jófej:D

     • Raadasul retkes a talpuk is! 🙂

 22. Jó lenne ha nálunk is lenne Home.

 23. Nekem még fent sincs a Home, lehet meg kellene nézni milyen.

 24. És egy hétig be sem lehet majd lépni…Kár, pedig jó ötlet.