Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Holnap itt a PixelJunk Eden Encore

Holnap – azaz április 16-án – végre megjelenik és egyben letölthető lesz a [B]PixelJunk Eden[/B] első kiegészítő tartalma, az [B]Encore[/B]. Sajnos árról nincs hír, valószínűsíthető, hogy ez csak holnap, az utolsó pillanatban fog kiderülni, azonban a tartalmáról már tudunk szinte mindent.Első körben kapunk öt új Gardent, mellé új zenéket, amit természetesen most is a [B]Baiyon[/B] komponált – kiváló, bár azt sejteni lehetett, hogy teljesen hasonló zenei világgal folytathatjuk a kiegészítőben. Másodsorban, akik trófeákra vadásznak, azoknak meglehet az örömük, hisz a kiegészítőnek köszönhetően ezekből is kapunk újakat.Akik még nem hallottak erről a zseniális játékról, mely 2008-ban megbolondította a legtöbb embert – köztük engem és [A http://playstationlive.hu/u/antaru][B]antaru[/B][/A] barátomat is – azoknak ajánlom, hogy minél előbb nézzenek utána, mert felejthetetlen és egyben nagyszerű PSN játékot hagytak eddig ki. A már meglévő rajongóknak meg jöjjön a kötelező [B]Encore[/B] kedvcsináló videója.[GT]48031[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ezmegmiazisten?egyébként mikor lesz már olyan játék, amit egyszer megveszek, és hozzá folyamatosan tolják az ingyen dolgokat? ^^ nem így kéne működnie?

  • Burnout Paradise. Ha annak idején megvetted.Más nem nagyon van, szóval lehet, hogy nem lesz úgy sosem.(biztos, hogy nem lesz úgy sosem)

   • tudom, de így kéne működnie, nem úgy hogy 1 új pályáért megint fizetünk. Mint régen a half life, egy játék áráért kaptál egy csomó másikat, persze tudom azok külsős fejlesztők stb stb blabla…Amúgy burnouthoz a motoros cucc pl nem fizetős volt?

  • Most jött a WipEout HD-hez is egy ingyenes vérfrissítés …

 2. Már megint + trofik 😀 5 dollárnál nem kérhetnek többet 😛

 3. “benne vagyok a tévébee?:DDDDEgyébként must have.:)Ha mondani kellene egy “”bárcsak én csináltam volna”” játékot, akkor nálam ez lenne az egyik, ha nem az első, ami eszembe jut.Hétvégén visszaszerzem a kölcsönadott gépemet és amennyire csak tudom gyorsan befejezem az alapjátékot.Hogy aztán jöhessen a “”ráadás””. :DKíváncsi vagyok az új trófeákra, szerintem már az alapba is befért volna még legalább egy ezüst, a nehézséget tekintve.”

 4. Nem túl sokak fantáziáját indította be ez a hír 🙁

  • Mert nem FPS és nincs 3D-s-véres-lőj-le-mindenkit grafikája. Akik nem kedvelik, ne is szóljanak a hírhez.

   • Van aki borozgat esténként, mi porozgatunk…Akár a flOwerben is!Aki a virágport szereti porrá lesz! Isa por és homu vagymuk.Vagy mukk!

  • De ez olyan is, hogy akinél látok egy ezüst PixelJunk Eden trophyt, az már szinte a barátom. :D(kár, hogy három accounttal gyűjtögettem eddig őket, aztán végül úgy döntöttem, hogy a japán lesz az igazi)

   • No, akkor rágyúrok! Már csak a respect-ed kedvéért is!Sajnos azt módszert, hogy leülök, tolom 1 órát amíg jólesik, nem tolerálja a PJ Eden, nem osztogatja könnyen a trophy-kat.Jelentem Antaru feltámadásának vagyunk sokadszor tanúi… 3x-os hurrá!

 5. Hohó, ez jó lesz. 😀 De még nem fejeztem be a 10-es garden-t. :O

 6. Micsoda megtévesztő név: pixelszemét (Pixeljunk)…

 7. Végülis. 🙂 Akkor inkább úgy mondom, hogy nekem a Eden jött be a legjobban. Azok a zenék meg az egész képi világ nagyon kész.

 8. Gyakorlatilag a legjobb Pixeljunk gém.