Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hogyan fog kinézni a jövő évi Forma1-es mezőny?

Mint arról már beszámoltunk a FOTA 9 csapattal feltételekhez kötötte a nevezésüket a 2010-es évadra. Az FIA viszont még nem fogadta el nevezésüket sőt jelezte, hogy nem tetszik neki ez a követelőzés.”Azt üzenem a FOTA-nak és a csapatoknak, hogy ha saját szabályokat akarnak, akkor indítsanak saját bajnokságot. Nekünk itt van a Formula-1. Hatvan éve mi írjuk a szabályokat, és ez a jövőben is így lesz.”Nem hivatalos források szerint 9 csapat (Campos, Lola, ProDrive, USGPE, Litespeed, Brabham, March, Superfund, Epsilon Euskadi) jelentkezett eddig a 2010-es évre, ami azt jelenti, hogy a Williamssel együtt meg is lenne a mezőny.A helyzet tehát fokozódik. Megy az erőfitoktatás, de én úgy érzem ezt a csatát (is) az FIA fogja nyerni. Mi pedig kaphatunk egy “gagyi” Forma1-et és egy – már évek óta fenyegetően mondogatott – önálló sorzatot, ahol a gyártók indítják csapataikat. Kérdés, hogy ez utóbbira lenne-e vevő, illetve, hogy az előbbi kellene-e a nézőknek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyszerűen nem értem mit akar Mosley elérni

 2. + az F1-teljesen más világ,sokan probálkoztak már fent maradni és a legtőbb jelőlt csődbement!

 3. “Nem lesz ebbol semmi. Az F1 (sajnos) csak biznisz. A fenti “”patinas”” uj nevekkel lo.zart se lehet eladni, nincs marketing erteke, nem lesz nezettseg, nem lesznek (olyan meretu) jogdijak, nincs egyetlen gyarto sem. Kuka. Ezt ez az idiota Mosley is tudja, de most jolesik neki a sajton keresztul erot fitogtatni es uzengetni, azt azonban o is jol tudja, ha a jelenlegi csapatok nem allnak rajthoz jovore, ot Bernie (es kb. 156 ukran testore) az orgiajarol maradt borszerkojaban fogja karoba huzni, es utana meg elve eltemetik. A sajat eletevel, karrierjevel jatszik a h.lyeje, csak meg nem esett le neki.”

  • Öregotthon időszerű lenne szegénykének 🙂

  • Úgy legyen. De Lehet Maxnek elment az esze és hazárdírozni fog. De ne legyen így. Más. Belegondoltatok már, a mostani 20 autóhoz képest 26 autó lesz! 33%-al több!

   • Mondjuk ha ez igy lesz, egy kicsit át kell alakitani a szabályokat, vagy megint behoznak valamilyen % szabályt, ki megy az időmérőn vagy több fordulós lesz.

   • Azt felejti el, hogy oke, az FIA irja a szabalyokat, de nem 1 ember, masok megkerdezese (csapatok, szakemberek) nelkul, onkenyesen. Nem lehet egy eddigi 400 millios budzset 40-re redukalni egy tollvonassal. Raadasul a csapatok tobb otlettel is eloalltak, szoval… Sokan azt allitjak egyebkent hogy ez az egesz ugy inkabb Mosley egyszemelyes bosszuhadjarata par csapatvezeto fele, de akkor ne a sport jovojenek megmenteserol kene predikalni. Persze ez csak feltetelezes, bar Ron Dennis esete azert kicsit alatamasztja a konspiracios elmeletet…

 4. Én nem tudom, mi lesz. Aggasztóak a hírek, de pár hónap múlva remélem okosabbak (és boldogabbak) leszünk.

 5. bíztos nem nézném, mik ezek a csőves nevek? -.- Szánalmas

 6. Ez már szánalom..