Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Hivatalossá vált a Manor csapat pilóta párosa is

Bejelentés bejelentést követ decemberben, mivel januártól megkezdődnek a téli tesztek illetve az új évad és mindenki szeretné elkezdeni a munkát.A mai napon a Manor csapat hozta nyílvánosságra, hogy jövőre a Timo Glock, Lucas di Grassi párossal indulnak majd (a tesztpilóta Alvaro Parente lesz).Di Grassi a GP2-ből érkezik, ahol idén harmadik lett. Ő korábban egyébként már versenyzett a Manor Forma3-as istállójánál. A két pilótának is van már közös múltja, a GP2-ben, egyazon évadban riválisként versenyeztek 2007-ben. Akkor Glock nyerte az évadot, Di Grassi volt a második.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Olvastam pár hsz-t, hogy Alosno miatt nem fognak a Ferrarinak szurkolni. Na most… ez nekem nem megy =) Túl rég óta vagyok Ferraris, túl rég óta folyik az ereimben Ferrari-vér, ahoz, hogy most egy pilóta miatt ott hagyjam őket (aki egyébként szerintem a mezőny TOP3 pilótájának az egyike). Nézzétek meg! Ha Alonso nem esik bele abba a hibába, amibe beleesett a Mercinél, és miután megérzi maga alatt a Ferkát – mert ugye Kiminek is időbe tellett – akkor megkockáztatom, hogy a 2005-2006-os Renaultos formája fog visszaköszönni… Azért benne sokkal inkább megvan az, ami Schumiba volt, mint amennyire meg volt Kimiben, hogy viszem a csapatot is, és dolgozok velük együtt, arról nem is beszélve, hogy ha Kiminek olyan napja volt, akkor fosott-hugyozott bele mindenbe. Nem leírni akarom, mert szimpatikus a srác, meg azért vezetni tud, csak hát ez Ő. Alonso meg nem ez. Jó lapot húzott vele az egész Ferrari 🙂

  2. Timo egész jó pilota de Lucas di Grassi-t nem ismerem

    • Di Grassi eddig a GP2-ben szerepelt,elég jó eredményeket produkálva.Ha emlékezetem nem csal,a fentebb említett széria Ázsia-sorozatában összesített 3. is volt.De láttunk már a kisebb kategóriákban brillirozó pilótát a nagyok között beégni.

      • Az o Forma 3000-es autojat probalhatta ki a magyar Kiss Norbi amikor megnyerte a Clio kupat 2006-ban. 5 kort ment vele, es megverte a di Grassi legjobb idejet, szoval…. Vagy Norbi nagyon jo, vagy di Grassi nagyon nem.:)(Norbi nagyon jo egyebkent, de ezt mar mondani sem kell. Iden penz hianyaban csak Swift kupa bajnok lett, es magyar Forma Renaul bajnok.)

  3. Schumi a Merciben? Na ne már! Kinek fogok szurkolni. Alonso miatt buktam a ferrarit, nehogy már még a mercinek kelljen azt nem élném túl…

  4. és Kobayasi?