Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Hivatalosan nem kerül forgalomba a PSP Go

Árulta el Sándor Csaba úr, a Sony Hungária Kft. PlayStation divíziójáért felelős szakember. A HWSW-nek adott interjúból kiderül, hogy az E3 során bemutatott legújabb Sony handheldet már biztosan nem fogja forgalmazni a cég. Az okok egyszerűek: az újradizájnolt és belsőleg is jelentős átalakításon átesett konzolgépből a Sony teljes mértékig hanyagolta az UMD támogatást, és ebből kifolyólag kizárólag az online disztribúcióval élve lehet a játékgéphez szoftvert vásárolni. Ehhez a művelethez viszont elengedhetetlen lesz a már Playstation 3-hoz is bevezetett Playstation Store elérés, ami magyar lakcímre mutató regisztráció esetében a mai napig nem lehetséges – ergo hivatalos, kiskapukat mellőző módon nem lehet a játékgépet elsődleges céljára használni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. pedig szìvesen bevàllaltam volna 1 ilyet faszàn nèz ki

 2. Magyar Store nélkül ez nem egy nyerő dolog itthon … :S

 3. Sándor Csaba és az egész sony hungária mindenesetre monnyjon le:-D:-D

 4. Marha jó.

 5. Ez CUUMMII !!!

 6. Újjabb szánalom hadjárat a Sony részéről magyarországgal szemben :(((

 7. Konzolstudióban Uncharted-et vettem 3000-ért, rajta volt a magyar Sony matrica, az beleszámít a hazai eladásokba, nem? Meg amit PlatinumShopban vettem, és volt magyar kézikönyv/borító.

 8. TELJES SOKK,bár az árából már Ps3 slim-et veszek,nem?

 9. De tudtam, hogy itt fog a dolog gondba ütközni. 😀

 10. szerintem jogos az indoklás… de azért ne már… 🙁

 11. “Én eleve úgy gondolkodtam, hogy UMD-n beszerzem a játékokat, Go-n meg megügyeskedem valahogy, így legálisnak mondható asszem’.Mindenesetre nem csalódtam a kommentekben. “”Nekünk JÁRNA””. Mi járna? LOL. Imádom ezt a kisiskolás logikát. Még mindig úgy fogják fel egyesek, mintha mi tennénk szívességet a Sonynak azzal, hogy játszunk velük.Arról beszéltek, hogy semmi nincs Magyarországon. Miattatok nincs. Semmit nem tesztek azért, hogy legyen. Soha nem gondoljátok végig, hogy mi mivel jár, csak ilyenkor bukik ki a dolog. Amikor nem KAPUNK meg valamit. Mert nekünk az JÁR.Pár hete linkeltem egy külföldi petícióra való felhívást, akkor legtöbben azt írták, hogy NEM KELL magyar Store (mármint MO-ról elérhető). Akkor nem kellett, de most kéne, mi?Nem, most se kéne. Sőt, az se gáz, hogy a gép nem jelenik meg nálunk, nem tudom mit hőzöngtök. Ha meg is jelent volna, úgyis mindenki külföldről rendelné be, hogy két hónappal korábban warezolhasson rajta.Javítsatok ki, ha tévedek.”

  • “,,Még mindig úgy fogják fel egyesek, mintha mi tennénk szívességet a Sonynak azzal, hogy játszunk velük.”” Miért szerinted a sony tesz nekünk szívességet nekünk, hogy gépeket, játékokat gyárt? Ebből élnek. Igen mi teszünk nekik szívességet ha megveszük a játékait. Ha nem veszik a gamerek, egyszerűen éhenhalna a cég.”

   • Ez a tipikus berögzött szocialista gondolkodás. Állam bácsi, gondoskodj rólunk!Nem.Ez úgy működik, hogy van egy vállalatod, amellyel terjeszkedni akarsz, teljesen természetes módon, és ahol téged már ötvenszer megloptak, arra te nem mész. Kikerülöd.Amelyik terület neked nem hoz hasznot, azt ignorálod.Majd csak akkor reménykedhetsz valamiben, ha beleesünk egy zónába, ahonnan nagyobb kiesés lenne a Sony számára kihagyni bennünket, mint benne hagyni.Pl. egy közös kelet-európai Store. De ezen nem érdemes hőzöngeni.

    • Ezt a szocialista gondolkodást nem tudom honnan akasztottad le, de jobb ha nagyon gyorsan hanyagolod. Az állam és egy cég vezetése kvára nem ugyanaz. Pont azért tart itt az ország mert páran, vezető pozícióban ezt még mindig öszekeverik.Én teszek szívességet a cégnek ha pénzt adok ki, és megveszem a gépüket vagy a játékukat. Ezzel mi tartjuk el, én adom a szájába a kenyeret. Ugyanis ez nekem nem kötelező. Akkor tenne nekem szívességet ha ingyen adná termékeit, vagy becsukná a boltot.

     • Igazad van teljes mértékbe. Itt pattognak egyesek, hogy le se szarják a magyar piacot, ha annyira leszarnák nem árulnák nálunk a termékeiket.

   • Egyébként ha szívességet akarsz tenni a Sonynak, akkor ne vegyél PS3-at, mert azon csak buknak. 🙂

 12. Engem nem zavar, nem tudnék új PSP-t venni, meg minek?

 13. Nekem is magyar a fő fiókom, egyedül azt bánom hogy Home-ban nem tudom mutogatni a trófeáimat 🙂 .

 14. Három dolog ami mindent megmagyaráz:-Nincs Eurónk-Akinek van PS3-ma vagy PSP-je az sem Magyar címmel regel, így még azt a kis esélyt is elvetitek, hogy esetleg számokban lássák, itt is van PS közösség. Egyszerűen nincs látható formája a közösségnek-A konzolok és a játékok nagy részét nem a hazai Sony partnereitől vesszük, hanem más, külföldről olcsóbban behozó cégektől. Így akár a Szlovákoktól… Itt is egy fontos számadat tűnik el a süllyesztőben…

  • Ez így van!Az ember regelne magyar címmel,de így mi értelme lenne?!

   • Hogy Magyarként tart számon a rendszer. Én a Magyaron játszom letöltésre ott a többi . ( ja a Homeba a usa accal megyek)

  • Egy kicsit sántít a dolog . A polcomon is van egypár magyar Sony címkével ellátott darab úgy mint – F1 – Motorstrom 1-2 – Gt5p – Infaomus – LBPEz 6 játék amit biztosan a Sony HU keresztül vettem , mert rajta volt a matricájuk is . Ja és a EA játékoknál is van olyan ami magyar füzetes.Én úgy olvastam a Japán Sony nagyvezéreken is múlik mikor lesz Store , mert volt egy cikk amiben arról volt szó hogy már csak a Japán engedélyre várnak , ha viszont ott elmeszelődött a dolog ( vagy csak 3 körrel hátrébb löktek) akkor a SONY HU megszakadhat akkor sem lesz store . Euronak nincs köze hozzá , mert a Lengyeleknek volt már és nem volt Eurójuk .

   • “Persze, inkább főleg a gépekre értettem a sokszor külföldről alapot, a játékok jórészét amúgy sokan tényleg itthon veszik meg.De mint tudod, kivételek mindig vannak, és az nem gyengíti szinte sosem a szabályt… “”Egy kicsit sántít a dolog”” :)”

  • Norvégia kevesebb mint 5 miliós ország, Euró nélkül, még csak nem is EU-tag, mégis van ott Store.Szlovéniában már éve óta Euró van, Store sehol.És nem hiszem, hogy mondjuk Portugália és Görögország lényegesen nagyobb piac lenne mint a magyar. Luxemburgról vagy az Egyesült Arab Emirátusokról meg ne is beszéljünk (igen, ott is van Store).

   • “Igen, de a Norvég korona így is 31x erősebb mint a Forint… Gyenge pénzünk van, és nincs látható Euróbevezetési időpont. Nem éri meg átállítani rendszert Forintra, és Euróra sem, mert gyenge a Forint és azt az emberek nem biztos hogy mindenki beváltaná Euróra. Lehet ti igen, de rettenetesen sokan nem….””Szlovéniában már éve óta Euró van, Store sehol.”” Lehet ha kérnének, kapnának… A Szlovákok is kierőszakolták maguknak…. A többi említett országban meg lehet nem kiskapuztak annyian, így több regisztrációja van a Sonynak… Hidd el, amíg wa rez hatalom vagyunk, addig nem biztos, hogy egy PSPGo!-t és az ahhoz tartozó szervízhálózatot, supportot stb.-t megérné kialakítani a Sonynak… sőt, látjátok, nem is nagyon gondolkodnak ezen… Ez nem a Sony Hungary hibája, mint ahogy az sem a Microsoft Magyarország hibája, hogy nincs Live… Pár éve azt mondta egy Microsoftnál dolgozó hölgy, hogy ha látják, hogy csitul a war ez itthon, akkor lesz Live, a Microsoft belemegy.. De mivel nem tud a Microsoft Magyarország érdemleges papírt mutatni a statisztikákról az anyacégnek, a Microsoft nem megy bele a Live itthoni meghonosításában. Ez a pötty a térképen nekik nagyon kis hal.. Ezt csak azért írtam le, mert valószínűleg a Sony is pont így gondolkodik kihazánkról. És amíg nincs Eurónk, ez nem is fog változni…. valószínűleg persze..Nagyon sajnálatos ez az egész helyzet, és nem rajtatok múlik, hanem azokon, akik még az 1000 Ft-os játékokat képesek szemrebbenés nélkül otthagyni a boltok polcain… Mint látjátok, az illegális beszerzéssel magunkat emésztjük fel, és így mi maradunk hoppon, hogy nem kapunk semmit…És erre az a válasz, hogy akkor majd letöltjük hozzá a játékokat, ha nem lehet itthon hivatalosan venni, az megint csak nem megoldás a problémára, és ez egy ördögi kőr. Valakinek lépnie kell….”

    • “””Hidd el, amíg wa rez hatalom vagyunk, addig nem biztos, hogy egy PSPGo!-t és az ahhoz tartozó szervízhálózatot, supportot stb.-t megérné kialakítani a Sonynak… sőt, látjátok, nem is nagyon gondolkodnak ezen… Ez nem a Sony Hungary hibája, mint ahogy az sem a Microsoft Magyarország hibája, hogy nincs Live… Pár éve azt mondta egy Microsoftnál dolgozó hölgy, hogy ha látják, hogy csitul a war ez itthon, akkor lesz Live, a Microsoft belemegy.. De mivel nem tud a Microsoft Magyarország érdemleges papírt mutatni a statisztikákról az anyacégnek, a Microsoft nem megy bele a Live itthoni meghonosításában. Ez a pötty a térképen nekik nagyon kis hal.. Ezt csak azért írtam le, mert valószínűleg a Sony is pont így gondolkodik kihazánkról.””kb ez a lényeg”

    • szlovákoknak nincs storejuk. Múltkor csekkoltam. Csehek, Lengyelek szintén nincs még előre bebiztosított euro dátum. És most lehet azzal dobálózni, hogy de náluk stabilabb a gazdaság meg kutyafüle, de a sony-t ez nem érdekli. Nem az alapján dönt el valamit, hogy mi az aktuális gazdasági helyzet a világon és, hogy mi a hivatalos pénznem. Anno, amikor faterom vett egy bmw-t és a gyári navigációba nem volt benne magyarország, de szlovákia benne volt nem tudtuk mire vélni a dolgot. aztán bementünk és megkérdeztük. Senki sem gondolná, de azért nem volt benne magyarország, mert a hálózat kiépítésével nyugatról kelet felé haladnak és magyíarországhoz akkor még nem értek el. Azóta már van magyarország is a navigációba. Lehet a storenál is ugyanaz a helyzet. Lehet itt találgatni, de meg kéne kérdezni a Sony-t a hivatalos válaszról. Én már számtalanszor próbáltam hivatalos fórumokon ésatöbbi ésatöbbi, de sajnos eddig még nem kaptam választ. Talán, ha valami lap, vagy valami médium kérdezné lehet több sikerrel járnánk. A warezről meg annyit, hogy máshol is van, éltem cipruson, lengyelországban és ott még nagyobb mértékbe nyomják, mint nálunk. mégis van storejuk.

  • “Ezt a regeljünk magyar címmel típusú városi legendát még tényleg beveszi valaki??? “”Egyszerűen nincs látható formája a közösségnek”” – csókolom nekik tetszik itten kommunikálni. 🙂 Azért ezen az oldalon ilyen fricskát benyomni nem semmi. Kézzel lábbal küzdenek az oldal készítői ezen közösségért, szóval ez durva volt.””fontos számadat tűnik el a süllyesztőben”” – bizony bizony, de ez ellen szerintem nem nekünk kéne tennünk elsősorban, hiszen mi játékosok csak próbáljuk a kicsi hozott anyagból kihozni számunkra a legjobbat, hogy hódolhassunk megszállottságunknak, a játékoknak. Hisz a kenyeret is ott veszem, ahol olcsóbb vagy ha drágább, de finomabb, akkor ott. Szóval szerintem ha nem tud a hivatalos forgalmazó a jelenlegi árak alá menni, akkor plusz szolgáltatással kéne csalogatnia a vásárlót (honosítások általánosan vagy hasonlók…). Nagyon sokan példáloznak olyasmikkel, amik azt engedik feltételezni, hogy rossz oldalról közelítik meg a dolgokat. Mi vagyunk a fogyasztók, a vásárlók. Szerintem innen kéne megközelíteni a dolgokat.”

   • Ennek ellenére a drágább árakhoz nem hogy több, hanem kevesebb szolgáltatás társul. Szóval hogy is van ez itten kérem??? De regeljunk magyar accal az majd jó lesz. 🙂

    • Nem azt mondtam, hogy regelj magyar accal, mert én sem azzal regeltem, én is amerikai címet adtam meg, de látom továbbra sincs halovány lövésed sincs arról, mire szerettem volna kilyukadni. Úgy veszem észre, hiába is erőltetném itt a dolgokat nem vagy jó vitapartner…Ezért lezárom a vitát a részemről, de természetesen még elolvasom a válaszodat…

   • Szerinted én bármilyen szóval és gondolattal megkérdőjeleztem ezen oldal készítőinek a munkáját és fontosságát? Azon van a hangsúly, a Sony többet veszítene a Go!-n ha behozná, mintha kint hagyja. Az a kevés esély ami bizonyítaná, hogy itthon mégsem így van, az is eltűnik a süllyesztőben. Akármit csinál ez az oldal, ez így marad sajnos még sokáig, hisz nem minden PlayStation tulajdonos részese eme oldalnak és nem minden tag jogtiszta forrásokból szerzi be a játékokat. Mivel sok itt a PS3 tulaj, úgy 60%-70%-ra saccolom a legális beszerzőket, de csak PS3-ra! Ps2 és PSP tulajok ezen oldalnak maximum szerintem 40-50%, de lehet sokat mondtam, akik legaláisan szerzik be ezeket a címeket, mert nincs rájuk kényszerítve ez… Itt senkit sem gyanúsítok természetesen, hasamra ütöttem úgy mondtam a számokat, nem kérdőjelezem meg az oldal tagokat, egyszerűen csak a Magyar viszonyok alapján gondoltam erre. Lehet ez a szám 0%, lehet 100%… Ki tudja…Sajnálom, ha te az érveimet nem kellő körültekintéssel próbálod megérteni és értelmetlenül ellenem fordítani, véleményem szerint nem megfelelő hangnemben, ugyanis próbáltam ész érveket felhozni, anélkül hogy bárkinek a lelkébe tipornék. Örülök, hogy engem szemeltél ki, és nem azokat, akik képesek a tehetetlen Sony Hungary-s fiukat és lányokat ócsárolni, lenézni és köpködni, őket sátánnak nevezni és megvetni…

    • Nem akarom ellened fordítani az érveidet. Elnézést, ha ellenséges volt a hangnemem. Csupán másképpen látjuk a dolgokat, de ettől szép ez az ország.

     • Rendben, elfelejtjük az egészet, így a 104 semmisé téve, gondolom nem olvastad még el akkor, amikor a 105-ös megszületett.De sajnos akármit mondunk, nem lesz PSP Go magyarországon… Bár nekem nem is hiányzik :/

     • Engem igazából, nem a psp go itthoni nem léte zavar igazán, hanem az amit ez üzenetként közvetít felénk, vásárlók felé. Gondoltam, hogy nem lesz nálunk hivatalosan, de valahogy reménykedtem, hogy hátha és akkor talán a magyar ps store is látható közelségbe kerülne. Reménykedtem, hogy elindul egy pozitív folyamat és most, hogy bejelentették nem lesz, elszállt az utolsó reményfonál is. Soha nem lesz magyar store sajnos és ez kajak elszomorít.

     • Nem érzem azt az erős sony brand-et mit szeretnék, amit egy ilyen erős márkanévtől elvárhatnék. Nem érzem azt egy termékük megvásárlásánál, hogy nyugodtan hátradőlve lehetek részese egy szórakoztató termék vívmányainak. Hiányolom a megfelelő termék támogatást, nincs meg az a fajta biztonság érzetem, amit egy termékük meghibásodásánál éreznem kellene, hogy nyugodtan beadhatom a márka szervizbe, hogy garanciálisan gyorsan, problémamentesen megoldják (hiszen erről is voltak érdekes elszomorító történetek). És ezzel az üzenettel, hogy nem is lesz psp go, tegyetek le a store-ról is, úgy érzem nem fog változni semmi. Valahogy így érzek most. Szomorúan. Sajnos. :'(

    • “Most nekem kell azért magyar accot használni, amivel nem tudok vásárolni, hogy “”legyen store””,és nekem kell a drágábban megvenni a játékokat a hazai hivatalos forgalmazótól, nem pedig kintről rendelni ahol akár a harmadáért is megszerezhetem?Szerintem a Sonynak és nem nekünk kellene lépéseket tennie, hogy több és több vásárlót szerezzen és jobbnál jobb szolgáltatásokat nyújtson… Tudtommal a vásárló az első…Egyébként IP alapján látják, hogy hányan játszanak Magyarországról…A PSP Go, már az ára miatt sem érdekelne, ha PSP-t vennék akkor tuti, hogy 3000-es szériát, de most olvastam arról, hogy a 4000-es szériában megint lesz UMD meghajtó és ez a Go, csak kísérletezgetés… Szerintem a Goval nem sokat vesztettünk, de reális árakkal annál többet nyerhetnénk…”

     • “Teljes mértékben ellenzem a magyar szoftverárakat. Tudom, hogy irreálisak. Sajnos nem sok kiadó veszi észre, idehaza más kell. Cd Projekt volt az első aki erre felfigyelt, azóta az EA is követi. Ők képesek folyamatos akciókkal, 2000 Ft-ért árulni a legjobb termékeiket! Mások még ezt nem vették észre, így sajnos marad ez a helyzet, sokan letöltenek vagy más forrásból (külföldről) veszik a terméket. Így azt mutatjuk feléjük, nincs közösségünk. Mindegy, hány I Love Sony, I Love PS vagy egyéb fan nem fan oldal van, ha nem látják a pénzt belőle. Így másoknak adunk pénzt, más országok pozitív statisztikáit növeljük sajnos és így minket hagynak ki az egészből, pedig nekünk kéne jobban. Ördögi kőr, de ez van, ezt vagy el kell fogadni vagy tenni ellene, ha hirtelen mindenki MO-on venne egy nap alatt több ezer játékot, felfigyelnének ránk. Így viszont sajnos nem!És ne feledjétek, Japán dönt, nem a magyar Sony!És azt se feledjétek, az árakat nem a Sony adja meg, hanem a Forgalmazó és kiadó! Tőlük függenek ezek a dolgok….De nem értem, miért kell 2x válaszolnom a dolgokra, ráadásul ezt a kérdést már rég lezártuk Tommal, és megbeszéltük… 113. picachu: Ezt valaki írta előttem, lehet másik fórumon, én csak…példának…hoztam fel, még ha rossz példa is volt, nekem aztán édes mindegy, hogy most az Etiópoknak van Storejuk, vagy a Szlovákoknak, ha nekünk nincs… Ez nem olyan dolog, amin meg kell akadni. Lengyelekhez képest sehol sem vagyunk a csehekhez képest főleg! Amíg gazdaságilag mi vagyunk Európa legalja, addig nem is lesz Store, gazdaságtól függ, nem attól milyen pénznem van, mint már előttem ezt leírták… A Sony-t is egy dolog mozgatja meg. A PÉNZ. Magyarországon ebből hiányvan, gazdaságilag instabil, megbízhatatlan ország, a munkanélküliség lassan 10%-os lesz!Nekem az őseim lettek 1 hónapon belül munkanélküliek (külön helyen dolgoztak). Faterom kamionos.. volt és egyszerűen nem volt áru, amit szállíthattak volna. És miért nem? Mert a Samsung ép elhagyta Magyarországot, a válság miatt Szlovákiába (!) ment át! Most pont a Sony telepedjen meg, itt, amikor így is “”bajban”” vannak a PS eladásokkal a Microsofttal ellentétben? Lehet szépíteni, lehet egyet nem érteni, de ezen cégek szemében akár tetszik akár nem, semmik vagyunk, nem érjük meg a fáradozást, ha engem szidtok, akkor sem az én hibám és pont”

     • Nem vitzom veled, de mivel anyám lengyel és tudom milyen ott a helyzet és ha megnézel egy statisztikát látod, hogy nincsenek jobb helyzetben, mint mi. Csak azt hajtod, amit a hírekben hallasz. Igazad van tényleg szar a helyzet, de nem csak itt. Mindenhol. És az elöbb írtam, h a Sony nem az aktuális gazdasági helyzetet nézi. Egyébként ezért sincs store mert mindenki ebben az országban olyan ki*****tt pesszimista. Tipik magyar szokás. Nyavalyogni lehet, meg, hogy warezolunk, meg nincsnekünk pénzünk semmire. Így nem is lesz semmi. Ezeket az utolsó sorokat, nem hozzád írom abydos, hanem az egész magyar társadalomhoz. Tiaztelet a kivételnek. Utóiratként és ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Én szurkolok, hogy lesz store valamikor. nagy pont a mondat végére

     • Ördögi kör mi? XD Egyébként szsz én ezt a lépést vártam Sándor Csabától. Az lepett volna meg ha másképp döntenek. Ahogy a magyar szervízelést is (nem) intézi a sonyhungária, egyszerűen közröhely az egész. Mindegy ebbe most nem megyek bele. Rengeteg kis-nagyker van az országban, aki így is úgy is behozza majd a psp Go-t, szóval ezen felesleges háborogni. Engem nem zavar.Csak ez a szöveg azért mókás, hogy azért nem hozunk be magyarországra PSP Go-t mert nincs magyar store. Nincs magyar store akkor ez már kizáró ok, mert akkor valószínűleg akinek ps3 gépe van itthon az nem használ semmilyen store-t? Szóval értitek ezt az épületes logikát? hehe XD őőőő… emiatt hogy nincs magyar store, hányan is használják az usa store-t? Ja, hogy a magyarországi gémerek 80-90%-a. LOL

 15. “A Sony Hungária Kft. az összes magyar Sony márkaboltal együtt hulladékok. Nem hiszem el hogy Magyarország annyira kicsi piac lenne, hogy nem érné meg rászánni egy kis munkát. De gondolom jobb ha ezt is “”tönkreteszik”” Magyarországon, mint minden mást, és mi meg külföldön költjük a pénzünket.”

 16. Ez Magyaroszág! Ennyi!Mikor mi még a fákon ugráltunk, addig az angolok már a StoneHenget építették! 😐

 17. Kár érte… de hát ez Magyarország… valahogy nem lepődök meg.

 18. Eddig sem értettem hogy jön össze Magyarországon a PSP Go hivatalos forgalmazása ha a játékokat úgysem lehet hivatalos úton beszerezni hozzá…Azt hittem hogy a PS Store-os prepayed kártyák fognak ennek kompenzálására szolgálni, de belegondolva még ez sem teszi hivatalossá a dolgot, mert mindenki USA, meg UK címekkel regel a Store-on.Úgyhogy egyáltalán nem lepett meg a hír, az viszont már régóta felháborít, hogy a Sony még mindig nem tervezi a Store kiterjesztését. Nem akarok külön magyar Store-t, nem erről van szó, de hogy egy közép-európai (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország… vagy valahogy így…) Store részleget nem lehet létrehozni, vagy nem éri meg ez egyszerűen nem igaz. Meg kéne rúgdosni japánban néhány sonys arcot…Ja, amúgy ennek kapcsán jut eszembe… az nem gáz, hogy a Heavy Rain petícióba beírjuk a PSN ID-ket? Csakmert az aláírók ugye magyarok mind és hivatalosan egy magyar sem lehetne PSN tag… csak felmerült… 😀

 19. Mindenki beveheti a végét:D

 20. 70+ ezerért nem is kellene, ha kapható is lenne.

 21. Nagyon nem érdekel a psp go,meg minden körülötte, soha nem fogtak meg a kézikonzolok 🙂 meg gondolom aki meg akarja venni,simán beszerzi valami konzol boltban,csak a 789-ben,meg blöt üzletekben nem

 22. Nembaj, majd bejelentik a 4000-es PSP-t, DVD, UMD, Bluray meg szalámi támogatással, osztá’ mi meg azt nyomkodjuk.Mármint aki akarja.

  • csinálunk PSP HUN-t, azt azt nyomjuk!Teljesen egyedi cucc lesz! És a begyült pénzböl felvásároljuk a Sonyt, a Microsoft-t, meg a Nintendot is! és csak mo-n lehet venni gépeket, csak itt lesz Store, IP alapján tiltjuk le a külföldieket, stb… XDXDXD

 23. Gazdasági Világválság Van!!! 😀

 24. “ez a csövesség a magar storral elég baj. de hogy nem lesz nálunk go az nem baj. ha majd sok év múlva mindenki csak valahol a technika virtuális polcain fogja tárolni mindenét én még akkor is itt fogom törölgetni a port a kézzel fogható “”tokkal vonóval”” játékaimról.”

 25. Cseppet sem meglepő. Ihhon kb 4 eladott gépre hut egyetlen, hivatalosan értékesített szoftver…mit várunk hát?Nem is hiányzik, akinek van régifajta psp-je, annak csak egy fölösleges divatkütyü (annak is drága).

  • Egyetértek…én most PSP-2000-re hajtok.

   • De most komolyan…az én dagi feketém négy éves elmúlt és semmi gond nincs vele. Egy nagygenerál már ráfér, nyomógombok és akksi már leszolgálták az idejüket, de amúgy…egy tökéletes konstrukció. Lemezolvasóval semmi baj, pedig ölég rendesen volt túráztatva, azt meg nem is számolom hányszor csattant a földön ilyen-olyan okokból. Ez az egész go dolog a fejétől bűzlik, az pedig, hogy milyen árcédulát kapott, egyenesen felháborító. Játékszinten ugyanazt tudja mint az elődök, csak mégsem, mert a sony miatt aztán ki is dobhatnám a kukába a 90+ umd-met. Egy generáción belül ilyen szépen kihátrálni egy adathordozó-formátum mögül…gratulálok.

 26. Meg könyörgöm milyen hozzáállás ez, hogy a gépek meg a játékok hivatalos forrásból így meg úgy nem mennek, de ha ez meg az lenne, akkor a Mikulás is létezne. Könyörgöm én mint a vásárló tegyek előbb valamit, aztán majd talán lesz az is amit szeretnék!!!??? Furcsa. Nem végeztem marketinget, de előbb a vásárlóÉRT kéne tenni, piacot teremteni szolgáltatásokkal, igényeket teremteni stb… stb.. Ilyen hozzáállással mi értelme akkor forgalmazni a nagy gépet is????!!!! Hiszen azon is egy idő után meg fognak jelenni a full online játékok(dlc-k vásárlásának igénye egyre növekszik), talán az mmok is elterjednek nem is olyan soká(akkor meg a havidíj fizetése lesz meglehetősen kényelmetlen minden támogatás nélkül). Akkor mi lesz??? Ha tényleg ennyire nem látnak semmi potenciált ebben a piacban már évek óta és szerintük sem vesz tőlük senki semmit számottevően, akkor szerintem full ki lehet vonulni isten hírível cakkli pakkli. Mert ennek így semmi értelme.

  • Lehet hivatalosan venni játékokat és gépet is Magyarországon. És ezt rohadtul nem a Sony Hungária dönti el, hogy el itt lesz Store, esetleg PSN kártyák. Ők csak azt csinálhatják, amit külföldről mondanak nekik. Kis ország, felesleges foglalkozni vele, inkább a nagyobb piacokat kell nyomni, mint a kicsivel vergődni. És ez így rendben is van, mindenki ezt csinálná, legalábbis aki egy picit ért az üzlethez.

   • “Na de pont ezt nem értem. Azt mondod “”kis ország, felesleges foglalkozni vele…”” és mindenhol azt halljuk, hogy hivatalos forrásból nem fogynak se a gépek se a játékok. Akkor minek lehet hivatalosan venni játékokat és gépet is Magyarországon. Ha olyan kicsi a piac, amivel nem érdemes vergődni, akkor minek hozták be már az eddigieket is??? Nem vagyok okos ember ezt aláírom, de ezt egyszerűen nem értem. Mert ebben a formában, ahogy ma van Magyarországon, úgy szerintem semmi értelme. Olyan mintha nem lenne.”

    • Ha lenne magyar network go, és hozzájuk tartozó support, az bizony elég szép összegbe kerülne a sonynak. Nyilván úgy vannak vele, hogy az a párszáz őrült, aki hajlandó pénzt adni olyan dolgokért, amit az ország nagy része lop, azok majd megoldják okosba, külfldről. Mert mindent meg lehet oldani. Aki akar go-t, az úgyis megveszi, akik eredetibe akar tölteni, azt is meg lehet csinálni kamucímmel. Nekik ugyanúgy bejön a pénz, minek vesződjenek a dolog hivatalossá tételében.

     • Na de akkor minek vesződnek a ps3 gép hivatalos forgalmazásával is, meg annak szoftvereivel? Azt is mindenki okosba oldja külföldről. Én is hazai kiskereskedőtől (platinum shop) vettem tavaly a gépet, szal valószínűleg az is külföldről rendelt, szoftvereket is kintről rendelem, amit itthon vettem az usa ntsc-s, szal az sem támogatja a hazai hivatalos kereskedőt. És szerintem ezzel mindenki így van, legalábbis sokan. Szóval nem értem minek vesződnek akkor a ps3-al is annyit, ha évek óta annyira nem megy itthon.

     • Szóval én a hozzáállásukat sérelmezem. Vagy inkább értetlenül állok előtte, mert így nem is lesz semmi itt soha.

     • Teljesen egyetértek a gondolataiddal. Én vagyok a vevő, engem szolgáljanak ki. Ne nekem kelljen szívességet tennem az eladó felé.

     • Ezt te is tudod:) Mert ps3-at nem lehet (vagy csak nehezen) warezolni, így aki itthon ps3at vesz, az valszeg játékot is fog venni. Sokszor, sokhelyen elmondták már, de a videojáték-iparban az igazi biznisz nem a gépek, hanem a szoftverek eladásában van, ott lehet szakítani.

     • így van. okos dolog lenne egy gépet behozni, amire legálisan még csak játékot se tudsz venni 🙂

     • Azért az az aki akarja megoldja külföldről csak azt erősíti, hogy még véletlenül se legyen senki, aki itthonról hivatalosan oldaná meg a dolgot.Azért meg igenis tehetne valamit a Sony Hungária, hogy az ilyen-olyan áfa és egyéb nélkül árusító konzolos boltok visszaszoruljanak. Miért nem próbálják meg felderíteni honnan is vannak azok a gépek, és megtenni a megfelelő hivatalos intézkedéseket?Ja, és azt is elmagyarázhatná a Sony Hun, hogy miért van az, hogy hivatalos angol boltokból kiszállítással együtt is olcsóbban tudok rendelni, mint itthoni hivatalos boltokból. Szóval az árképzést is át kéne nézniük, szerintem.

     • Nem védeni akarom a SONY Hut mert elég szarok ezzel supportal , de az árképzésben sajna nem ők döntenek . SCCE eldönti hol mennyi legyen a beszár a Sony belül aztán ez van. Hiába vagyunk EU tagok , a multik térképén mi még mindig kelet Európa vagyunk , nem kap a Sony HU olyan árat mint a Sony UK. Én alapvetően a Psn kártya nem forgalmazását nem értem ? Abban lenne a pénz , mert mindig elfogy minta wow feltöltő kártya. De hát multi cég sajna ésszerűen nem tudnak dolgozni .

     • Hát igen. Tényleg kelet Európa vagyunk még mindig. És ez nem is fog változni szerintem sem a közeli sem a távoli jövőben.

     • Ez az itthoni elfuserált adóhelyzet miatt van, meg talán a boltok pénzéhségéből is fakad, ennek persze az az oka, hogy az emberek lehetetlen szar helyzetben vannak, így kisebb a vásálóerő, ezért a boltok a kevés vásárlón próbálnak profitot termelni.A ps3-mal nem vesződnek sokat, csak hardveres support van, amit egyébként nyújtanak a tévékre és hifikre is, szal nem egy nagy durranás.Szürkeimport- és árusítás korlátozása? Könyörgöm, amíg az 576 shopok árulnak live és ms pont-feltöltő kártyákat addig nincs miről beszélni (aki annyiért megveszi, meg is érdemli egyébként).

  • Úgy van ahogy mondod, itt igazából nem a a probléma hogy nem lesz kapható a PsPgo például egy 576 vagy MM vagy Tescoban, hanem az hogy a Sony a PsPGo-val az online felületről való letöltés felé nyitott amit a későbbiekben is lehet hogy favorizálni fog és mi ennek a nyitásából és használatából vagyunk és vélhetően leszünk kizárva.

 27. jó lenne már egy globális kiterjedésü Store, így nem kéne baszakodni! <)

 28. Valahogy mi ebben a régióban nem igazán vagyunk figyelembe véve… és akkor még finoman fogalmaztam 🙁

 29. baszki nálunk tényleg lehet majd kapni:Dhttp://www.progamingshop.sk/psp-psp-konzoly-c-516_592.html

 30. Mondjuk én semmi esetre sem vettem volna,mert alapból hiányzik az UMD hozzáférés.Attól függetlenül lehetne nálunk is,mert biztosan vannak olyan játékosok akiket érdekel a cucc!

 31. “Nincs store, nincs GO. Nincs GO, nincs store… a Sony hungária fejesei meg mehetnek a Kanári szigetekre nyaralni a “”megspórolt”” pénzből…”

 32. Ez most ténylegesen a Sony faszsága ami most üti fel a fejét igazán.

  • Szerintem meg pont nem az ő faszságuk. teljesen logikus hozzáállás, aki annyira be akarja szerezni, az majd megszerzi külföldről.

   • Ez a hivatalos üzleti procedúra és a vásárlókhoz való helyes hozzáállás? Bocs ott nem lesz bolt, majd kijössz ide és itt megveszed:D Nanemá:)

    • Demá^^ szerinted párszáz emberér fog bármit is tenni a sony, amikor kajak púp vagyunk a hátukon? Szerintem az összes hasonló multi sonystúl, microsoftostúl legszívesebben eltörönle minket a föld színéről, mert ami itt megy az röhej. És még örülhetünk, hogy tudunk online multizni, és nem tiltanak ip szerint, pedig megtehetnék, ha nagyon akarnák (nem kívánom, de benne van a pakliban).

 33. Amúgy annyira nem értem ezt. Hiszen a nintendo ds-nél is, ha jól tudom nintendo pontokat kell venni a vásárláshoz. Ott meg tudták oldani. A microsoft xboxnál is lehet kapni live pontokat, asszem talán még hivatalosan is (igaz horribilis összegért, de lehet). Szóval nem értem. Ha hivatalosan lehetne a géphez venni psn cardot és adnának a géphez egy vacak magyar nyelvű leírást a használathoz, hogy a hülyék is megértsék és annyi. Magas nekem ez, mint lónak a mozijegy igazából. Nem értem a sony hungáriát.

 34. úgyis Simát veszek,ha eccer rávisz az élet xD

 35. Hozzászólnék, de rohanok lottózni XD

 36. A legfájóbb, hogy hivatalosan a psn kártyák sem lesznek forgalmazva, amiket ugyan kiskapukkal szintén be lehet szerezni csak sajna drágábban, mint kellene.

 37. Bezzeg a szlovák mókusok Psp Go premierre mindent megkapnak…….. >:-I

 38. ezt eddig is lehetett sejteni ,sajnos ….. itt lenne az idejének egy mo store -nak most már ,vagy vlami alternatív megoldásnak azoknak az országoknak akiknek nincs storja, pl:goloba store

 39. Nem akarom megvédeni, mert nem szorul rá, de a Csabi jó fej, Ő sokat nem tehet az ügyben. Ha a fejesek azt mondják nem lesz Store, vagy Go!, akkor el van döntve a dolog. Dolgozik Ő eleget értünk…

 40. “Tetű banda. Sajnos rossz “”szak””ember van abban a bizonyos bársonyszékben. Olyan mint a politikusok: megelégszenek a saját zsebük tartalmával…”

 41. Lassan rákerülhetnénk már a térképre a Sonynál.

 42. 🙁

 43. ez a hir még a másnaposságomat is elrontja

 44. Nem hinném, hogy per pillanat sokan vennének belőle a szuperzsír 70e forintos áron.

 45. Hát ez szép….:S

 46. nem baj, majd az idáig is jól bevált kiskapukat fogjuk használni:)de azért ez jellemző a sony hungáriára, inkább nem árusitják az új gépet, minthogy inkább azon dolgoznának, hogy legyen nekünk is hivatalos store, de nyilván ez igy nekik könyebb

 47. “Hát na ja.Reméljük nem csak nálunk lesz “”SONY strájk”” és végre észbekap a SONY.Nem értem miért nem lehet összedobni minden országnak egy külön Store-t? -.-….”

 48. Majd warezolunk, mondjátok neki.:D

  • egyrészt az ilyen hozzáállás miatt nincs szerintem Mo.-n Store, másrészt, ha a sony hungáriának van playstation divíziója (ami fogalmam nincs mit csinál, mert azon kivül, hogy van egy magyar aloldala a playstation.com-nak – ami olyan is) nem láttam tőlük még semmi érdemlegeset. (talán még a magyar nyelvü boritók, amik hozzájuk tartozhat?) szóval, ők miért nem csinálnak semmit, miért nem küzd egy kicsit az itthoni ps tulajdonosokért ? annyi mindent lehetne tenni…